16 januari 2009

"Västerländsk arrogans"

Gratisblaskan City har fått en ny krönikör, Joy Johansson Sánchez.
I dagens City ställer man "3 FRÅGOR" på s 3. På frågan "Vem är din favoritkrönikör?" svarar Joy: "Nabila Abdul Fattah...". Nabila behöver förmodligen ingen närmare presentation; Islamist- och terroristvänlig, tokvänster med dragning åt islamism etc. Detta bådar icke gott...

Bläddrar vidare i City till s 6 där Joys första krönika finns. Inget särskilt verkar stå att läsa där, det gamla vanliga tjattret. Men så hajar jag till. Citerar Joy:

"Som sagt, alla har inte haft en sån tur som jag. Någon måste till exempel missat att förklara vad västerländsk arrogans kan leda till, för det kan ju inte handla om något annat, när man stjäl två t-shirts på en marknad i Phuket. Det är inte Ulricehamns fattiga som åker till Thailand. 15 månaders slöseri med tid i fängelse hade kunnat undvikas."

Fallet med paret som stal T-shirts på en marknad i Phuket kan alltså förklaras som västerländsk arrogans!? Trots att paret tidigare är kriminellt belastade och dömda för brott i Sverige!
Jag känner igen doften, det luktar oikofobi och von oben-attityd. Paret är alltså inte två kriminella som av alldeles individuella skäl begick ytterligare en dumhet, det är hela västerlandets "arrogans" som ligger bakom deras handlande.
Lite längre ned skriver hon:

"När sen små skitungar börjar råna banker (förlåt, FÖRSÖKA råna banker) med knivar i händerna då börjar man ju undra. Var fan är deras storasyster? Eller mamma och pappa? Var är människorna som ska påminna dem om att deras handlingar blir ihågkomna (och nedskrivna i polisregister) för en lång tid framöver?"

Försöker Joy även förklara dessa "skitungars" mycket grova brott som ett resultat av deras ursprungskulturers värderingar, som "Österländsk arrogans och svenskhat"? Nejdå, trots att statistiken talar sitt tydliga språk - det är en tydlig tendens att de brott Joy syftar till huvudsakligen begås av invandrarungdomar (första- andra eller tredjegenerationen), men detta tydliga strukturproblem blundar PK-dårarna alltid för. Vi (svenskarna/västerlänningarna) är aldrig offer för omständigheterna och våra kulturers brister, vi borde veta, vi borde ha fått förklarat, vi är "arroganta" halvgudar. De (de andra) kan bara vara offer eftersom de endast är människor, de är produkter av sin kultur, sin religion och sina ärvda värderingar, medan vi står över allt sådant.

Att paret i Phuket fick ett relativt hårt straff, ett år och två månaders vistelse i hård fängelsemiljö för snatteri, det kommenteras öht inte av Joy. Jag hoppas att detta betyder på att hon är för hårdare straff även för "skitungarna" som terroriserar det svenska samhället.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

BRA !!!

Anonym sa...

Sedan länge har vi inte haft något förtroende alls för islamisterna. Vi har insett att det bara är en tidsfråga innan kriget bryter ut. Nu är vi dessutom övertygade att en hel del vänsterextremister inte bara är populister och vindflöjlar i jakt på en journalist- eller politikerkarriär, utan dessutom medvetna landsförrädare som med berått mod skulle kunna hjälpa islamisterna att slakta oss.

Anonym sa...

Tycker man Fattah är en den bästa krönikören så har man grova problem. Fattah satt i SVT Debatt och försvarade våldet mot journalister i Göteborg. Om någon ser upp till en sådan person så är man helt enkelt för avdemokratiseringen i Sverige.

Nu skriver CITY MALMÖ: "Containrarna som fastighetsägaren satt upp framför källarmoskén på Herrgården är ett svartbygge."
Hahah, det känns lite som Marcus Svensson som skrivit artikeln har mer emot containrar än islamister som förstörde rosengård med omnejd som gjorde att containrarna kom till?

http://malmolund.city.se/nyheter/2009/01/16/Containrarna_framf_ouml_r_k_auml_llarmosk_eacute_n_svartbygge/

LP sa...

@Tony

Formaliteter det där med containrarna. Det är människor som inte har ela bilden klar för sig som reagerar så. Journalister i Sverige har öht dålig kännedom om islamiseringskrafterna som hotar bla den tryckfrihet de säger sig vilja värna så ömt.

Läs om saken på Bloggen Muslimska friskolan:

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/regering-spionerade-p-bloggen.html

Nämns sist i Muslimska friskolans bloggartikel. Citat:

"I augusti 2006 vann borgarna valet.

2007 beslutas att Islamiska Kulturföreningen ska vräkas från sina lokaler. Bakom beslutet står Herrgårdsgruppen med politiker, bostadsbolag, polisen och underrättelsearbete från SÄPO.

December 2008 åtalas al-Aqsa spannmål i Malmö för indirekt terrorfinansiering av Hamas.

December 2008 vräks Islamiska Kulturföreningen från sin moské. Upploppen på Rosengård är ett faktum."

Containrar, herrejesses...

Anonym sa...

"stjäl två t-shirts på en marknad i Phuket" som jag fattde det så handlade det om inbrott där paret stal två lådor tröjor. Om så var fallet så tycker jag att det är lämpligt med 15 månader i fängelse. /Jakob

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ni kanske känner till att Mohammed Omar gjort om våra vikingar till mussar. Läs om ett annat fall av grov vandalism och historieförfalskning här:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/01/historectomy.html#readfurther

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.