14 maj 2009

Harmlösa ungdomar


Associated Press meddelar att 5 av dessa män nu fått sin dom efter att de planerat en attack mot Sears Tower för tre år sedan.

Man får leta sig nästan till slutet av artikeln innan man hittar en antydan till att männen var muslimer.
Ett annat reportage antyder att de var" medlemmar av en militärisk religiös sekt" och man nämner också att de hade något att göra med Al-Oaeda.

Radikala Muslimer kan förbanna och hota att döda amerikaner dagen lång men pressen kan inte identifiera dem för vad de är.
En artikel i The Times kallade dem "harmlösa ungdomar"
Man "glömmer" att skriva om att de lovat att ge sitt liv för Allah och att deras strävan är en islamisk regim för USA.
Grannar till männen säger att dessa beskrev sig själva som muslimer och att de försökte rekrytera andra att bli medlemmar i gruppen.

De beskrivs också som hjärntvättade.

Ledaren för gruppen, Narseal Batiste, säger att hans lära kommer från Moorish Science Temple of America, grundad av Noble Drew Ali som kallade sig själv en ängel från Allah, och vars lära har influerat många bisarra sekter bl.a. Louis Farrakhan’s, Nation Of Islam.

En jury fann också den libanonfödde svenske Oussama Kassir skyldig till att ha anordnat träningsläger i Oregon och för att ha distribuerat terroristträningsmanualer över internet.
Han reaktion var på ren svenska: "Jävla orättvist"


3 Kommentarer:

Palle sa...

Märkligt när det i Sverige inte ens lyfts åtal mot honom men i USA så döms han på alla punkter. Rättssäkerheten i Sverige slår USA:s dito med hästlängder.

Knute sa...

Palle tar fel. Varför åtalades inte Kassir i Sverige? Därför att träningslägret i Oregon inte fanns med bland anklagelserna.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Verkar som om Palle inte haft nåt emot att gå till sängs med Oussama...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.