15 augusti 2009

Det finns så in i Norden med pengar här och fängelserna är som hotell

Kanske vissa kriminella ungdomar räknar med att det är värt att riskera en tid i fängelse. Kanske förorten känns som ett fängelse. Bild: Vollsmose, en förort till Odense i DanmarkIdiotin är monumental i de kriminella miljöerna. Men detta tar priset:

Skott från ett automatvapen var nära att träffa två polismän vid omfattande oroligheter i Vollsmose. Ingen träffades av de 6 -10 skotten, som avfyrades av okända gärningsmän från en upphetsad folkmassa. Men poliserna såg mynningselden och hörde patronerna susa förbi dem.

Skotten föll efter en dramatisk kväll i förorten där ett hundratal människor hade samlats och hindrade polis och ambulansfolk från att göra sitt arbete efter att en bilist krockat efter en lång biljakt. Ambulansen kunde inte komma fram. Polisen måste inledningsvis rädda den skadade föraren ut ur området, eftersom ambulansen inte kunde komma fram för den arga folkmassan. Vi har upplevt att det har kastats flaskor på oss, och vi har blivit punktmarkerade där. Men de har inte skjutit mot oss tidigare. Det är ganska hemskt, sade polisen.

»Fra nu af vil der være en skånselsløs jagt på de mennesker, som angreb politiet, og de får ikke et øjebliks fred. Og politiet skal nok få fingrene i dem«, säger justitieministern (bilden).

Men polisen verkar inte vara enig: »Nattens skudepisode får ikke Fyns Politi til at øge patruljeringen i Vollsmose. I stedet vil man tilbage til hverdagen.«

Det kan man förstå. Mot automatvapen strider den vanliga polisen förgäves.

Det skulle inte förvåna mig om det skjutits mot poliser även i svenska invandrarförorter [läs kommentar nedan]. Det händer så mycket som svenska media aldrig tar upp. Stenkastning och bilbränder har blivit vardagsmat. För ett par veckor sedan överöstes polisbilar och polisstation i Stockholmsförorten Husby med stenar och andra föremål vilket försinkade polisen när branden i Rinkeby härjade.

Senaste intifada-nytt: mordförsök när polishus attackerades. Tunga stenar kastades i helgen genom rutorna på Falkenbergs polisstation.

"Den kulturberigende Gazaficering af Danmark/Europa fortsætter plansmæssigt." Hodja

Uriasposten Snaphanen Gates of Vienna

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Man kan tycka det är synd om den skadade föraren.
Däremot inte om polisen, som kanske försökt hetsa en bilist till döds, sin egen eller andras, i bästa USA-stil.
Poliser inom EU företräder i många fall ett samhälle, som börjar mista varje likhet med ett demokratiskt sådant.
Som man bäddar får man ligga, gäller i synnerhet poliser, som håller antidemokrater om ryggen.
Staten är mera kriminell än några förortsgangsters. Vad är en riksdagsplats ? Ett lyxhotell för ett svin, som ljuger sina väljare rätt upp i ansiktet, och startar folkrättsstridiga krig ? Det är sådana polisen ytterst försvarar, människor med mindre lojalitet och samvete än gangsters.
Då är dom väl värda vad som kommer dom till del.
Hur kan vi veta att det inte är samma som 9/11, ett insiderjobb ? Med lösa skott ? Det var väl inte patronerna som visslade i luften ?
Möjligen kulor...skulle inte förvåna mig alls om fascismen iscensatt det hela, för att kalla på den "ovanliga" polisen.

Elof sa...

Vad i helskotta, anonym, trots att folkmassan försökte hindra poliserna räddade de ju bilisten så han kunde få vård.

Vad är det för röda glasögon du ser världen igenom? Förmodligen blir du en av de första som blir hängda av islamofascisterna när du hjälpt dem till makten.

Anonym sa...

Knute har du redan glömt att några berikare överöste polishuseti Södertälje med ett femtiotal kulor för ett par år sedan. Polisen hade haft fräckheten att visa sig i ghettot efter att berikarna överfallit en svensk flicka(hon hade inte funnit sig i att kallas svennehora)och bränt familjens bil. På sedvanligt svenskt sätt lades förundersökningen ned "i brist på spaningsuppslag".
Ett par skolor utsätts för mordbrand varje dag - Hovsjö i södertälje t ex nu.
I Danmark finns fortfarande fungerande polis - skytten tycks nu vara inburad - undrar just vart AK47an tog vägen? Någon paniktabloid skrev nyligen "När svininfluensan slår till och 50% av poliserna insjuknar blir det kaos". Själv tror jag inte skillnaden blir märkbar.
ll.

Knute sa...

Formodet militant jihadi anholdt i Odense:

En 35-årig mand blev lørdag formiddag anholdt af Fyns Politi. Det sker efter skyderi mod to lokale betjente i Odenseforstaden Vollsmose natten til fredag. Manden, som har indvandrerbaggrund (politisk korrekt betegnelse for muhamedaner, red.), fremstilles i et grundlovsforhør søndag med begæring om varetægtsfængsling, oplyser Fyns Politi. På nuværende tidspunkt ønsker politiet ikke at oplyse yderligere i sagen.

http://www.bt.dk/krimi/fyns-politi-anholder-mand-efter-skyderi

http://pinstripe.wordpress.com/2009/08/15/al-ritzau-formodet-militant-jihadi-anholdt-i-odense/


Alex Ahrendtsen: Når danskere bøjer af. Islamiseringen af Odense.

"Halal-kød i offentlige institutioner, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder på sygehusene, burka-klædte plejemødre, opførelse af en stormoske og en jule-fri bazar, mens kommunen holder ramadan-fester for skatteydernes penge."

http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/nar-danskere-bojer-af.htm

http://hodja.wordpress.com/2009/08/15/alex-og-asmaa-i-dr-deadline/

Knute sa...

Södertälje ja... jag infogar en hänvisning i inlägget till din kommentar, Anonym.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.