09 augusti 2009

En typisk mobb

Under augusti månad när kongressledamöterna åker hem till sina distrikt har de sedan länge planerat sk. "Town meetings" när deras "församling" kan ställa frågor och förhoppningsvis få svar på var representanten står i olika frågor.
Kongressledamöterna drar emellertid öronen åt sig och ställer in möten till höger och vänster eftersom man inte var förberedd på den enorma uppslutning. Man hade inte väntat sig att se hur upprörda människor är över den föreslagna sjukvårdsreformen.
Politikerna är livrädda för att diskutera och kallar de människor som vill ha upplysning för "en arg mob".

Vad är de rädda för? Om förslaget är så fantastiskt varför försöker de ramma igenom det . Skulle vi inte i stället ha en lång och ingående diskussion om förslagets fördelar? Skulle vi inte ha offentliga möten?
Som någon sa: "Det tog Obama 6 månader att bestämma vilken sorts hund han skulle ha men han vill tvinga fram beslut om en sjukvårdsreform på tre veckor"

Följande kan man man hitta på regeringens egen web.sida.

"Det förekommer mycket missinformation, alltifrån kontroll av privat ekonomi till hur vi ska sluta våra liv. Dessa rykten sprids alldeles under ytan via kedje-emails och genom vardagskonversation. Eftersom vi inte kan hålla koll på allt här i White House ber vi om er hjälp. Om du får en e-mail eller ser någonting om sjukvård på internet som verkar skumt skicka det till flag@whitehouse.gov."

Big Brother kan inte hänga med längre, så nu ombeds vi rapportera och skvallra på varandra. Var har vi sett det förut?
Man säger inte vad man tänker göra med den information man får, men om någonting är skumt så är det verkligen detta.

Om ni vill rapportera mig så finns adressen ovan för jag tror nämligen att hela detta program är en fruktansvärd katastrof. Jag tror att gamla människor kommer att nekas vård pga. sin ålder och att de kommer att avlivas. Att de som har en obotlig sjukdom kommer att vara tvungna att sälja sina sällskapsdjur och lämna över hus och hem för att få vård under sina sista dagar.
Jag tror att läkare som behandlar patienter privat, utanför obama-programmet kommer att skjutas. För att få träffa en doktor måste man ta med sig sovsäck och matsäck till mottagningen.

Sprid detta vidare till alla ni känner.

8 Kommentarer:

Berit sa...

AARP är en intresseorganisation (fackförening)för pensionärer.
Här är en video som visar hur deras talesmän trodde att de kunde vandra in i en sal fylld av gamla senila medlemmar som skulle hålla käft. Föredragshållaren talar om för folk hur de ska tänka och blir helt överväldigad och arg när de ställer frågor. Hon ställer in sitt eget möte och stänger av mikrofonen.
Är det någon som tror att dessa åldringar är en mob inhyrd av försäkringsbolagen?

Anonym sa...

Om man pratar om varför man ska "ramma" igenom saker har man inte haft koll på hur nedtyngda dessa förslag blivit med all möjlig skit tidigare.

Ska vi göra jämförelser med hundköp så låt det gå rätt till.
För varje gång Obama tittar på en ny hundras så måste han köpa 2 hundraser han inte vill ha. P g a detta förstår man att han gärna väljer en hundras han ser tidigt som han uppfattar som bra istället för att till slut ha 20 hundar, varav 18 är direkt farliga.

/Karma

Alex Jones sa...

Obama är en joker. Syntes av rött & blått. Med centralbankerna som överhuvud & beställare. Precis som Busj jr. Säger Skull & Bones, Bohemian grove, Bilderberger group, masonry er något? Och hur var det med Federal reserve som är en privatägd bank som får trycka upp dollar utan korresponderande hårdvaluta, låna ut den till stater, och sedan låta folket betala av låtsaspengarna med hårt förtjänta sådana? Och hur var det med ECB i Europa som är supra-nationell och inte lyder under europeiska lagar! Truth is stranger than fiction som någon sa.
Kan bara hålla med. www.infowars.com

Anonym sa...

President Obama verkar ,oamerikanskt ,titta sig om i världen och förstå att det finns andra som också kan. vårt svenska system med lika sjukvård till alla är eftersträvansvärd men säkert dyr-man ser dock fler och fler som vill införa det am.systemet i sverige.därför måste tiden få ha sin gång och då kan man få in en mer human syn i am. sjukvårdspolitik så att alla kan få tillgång till akut sjukvård,oavsett ras ,klass och lön.detta står säkert i en fn-stadga nånstans och jag högaktar pr. obama som på ett slow manner försöker få igenom detta.mvh Patrie

Berit sa...

Patrie, rätten till liv betyder inte att vi har rätt att begära att andra ska tvingas till att hålla oss levande mot sin vilja. Om det verkligen funnes en sådan rätt skulle du och jag och alla andra som inte är fattiga ägna hela vårt liv åt att hålla levande en oändlig mängd utarmade människor över hela världen.
Det kommer alltid att finnas människor som dör därför att de inte har tillgång till vård som kanske finns någon annanstans än där de befinner sig.
En regering har inte möjligheten att tillgodose alla med obegränsad sjukvård utan måste införa ransoneringar och begränsningar.
Framtida forskning avstannar eftersom det inte finns initiativ och kommer att ses som ett hot mot regeringens budget.
Uppmuntra i stället privat vård och konkurrensen gör att vården för alla förbättras.
Det är inte amerikanska folket som vill ha nationell, förstatligad sjukvård. Det är Obama och demokraterna som driver det. Inte för att förbättra vården utan för att få fullständig makt över en stor och viktig del i människors liv.

Göran sa...

Det här börjar likna en ny amerikansk revolution!

Man ska komma ihåg att det dock krävdes en del undersökande journalistik av personer som Anton Chaitkin innan parallellen till nazidoktorerna uppdagades. Se den här videon där Obamas dödshjälpsguru Ezekiel Emanuel avslöjas. Fler videor finns här.

På svenska finns flera bra artiklar på svenska LaRoucherörelsens hemsida larouche.se. Gå till "Stoppa Obamas nazidoktorer"!

Knute sa...

If Government-Run Toilet Paper Doesn’t Work, Imagine What Will Happen with Government-Run Health Care

Rebels without toilet paper
Cuba, in the grip of a serious economic crisis, is running short of toilet paper and may not get sufficient supplies until the end of the year, officials with state-run companies said on Friday.

http://danieljmitchell.wordpress.com/2009/08/09/if-government-run-toilet-paper-doesnt-work-imagine-what-will-happen-with-government-run-health-care/

http://www.coin.dk/blogs/index.php?title=rebels_without_toilet_paper&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Nogger White sa...

"Säger Skull & Bones, Bohemian grove, Bilderberger group, masonry er något?"

Ja: Foliehatt, med stort F.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.