03 augusti 2009

Frälsaren frälser sig själv

Vad ligger bakom Obamas ambitioner att lägga beslag på och ge bort andras pengar?
Det enklaste svaret är naturligtvis hans tro på socialistismen, vilket han gjorde klart för oss under sin kampanj. Men det är bara riktigt så länge socialismens doktriner följer vägen till hans optimala mål; Att föra över välstånd från det vita samhället till det svarta.

I en intervju (som utfördes 1995 som en del av en kampanj för boken "Dreams of my father"), medger Obama att hans omfördelning av välstånd är för att rädda african-american-samhället så han kan försäkra sig om sin egen frälsning! (Och våra länders Frälsning)
Han jämför de svartas situation i Amerika med de till etniska folkmorden i Bosnien och Afrika. Han skyller alla african-american problemen på "En grupp" som undertrycker dem. Och han säger att vita människor inte vill att deras skatter ska hjälpa svarta barn.

Intervjun fanns tidigare på video men har tagits bort från webben, (jag undrar varför?) men det finns en utskrift här och på många andra ställen också om man letar.

Under den tid han arbetade som kommunorganisatör insåg han att problem med brottslighet, utbildning och arbetslöshet bland african-americans gjorde att hans öde var sammanknippat med deras öde och att hans frälsning inte skulle komma annat än genom en kollektiv frälsning.
"Det igenkännandet fordrar att vi gör uppoffringar och detta land har inte alltid visat sig villigt att göra det för att föra oss till en ny dag och en ny tid."

Han tillägger:
"Under det senaste året, har african-americans förlorat sina arbeten i en snabbare takt än någon gång tidigare under ett kvarts sekel. Det är ett fel som måste rättas till. Tyvärr har vi fastnat i en ideologisk kamp där den ena parten säger, att det enda sättet att skapa arbetstillfällen är genom den fria marknaden och regeringar bör inte lägga sig i, Mitt argument är att vi också måste se till att människor är utbildade för jobb, att de har barnomsorg så att de kan arbeta, att det finns billiga bostäder i de områden där jobben finns, att företagare i minoritetsgrupper får finansiering för att skapa egna företag och att skapa arbetstillfällen i dessa samhällen, och allt detta är inte bara individens ansvar, utan också hela samhällets ansvar ".

Koppla samman detta med Obamas religion, det han lärde sig av pastor Wrights under de 20 år han gick till Trinity-kyrkan

"Jesus var en fattig svart man som levde i ett land och en kultur som kontrollerades av rika, vita människor.
Romarna var rika. Romarna var italienare vilket betyder att de var européer, vilket betyder att de var vita. Och romarna kontrollerade allt som fanns i Jesu land.
Det uppdagades för mig under de senaste veckorna varför så många människor hatar Barack Obama. Han passar inte in i modellen. Han är inte vit. Han är inte rik och att han är inte privilegierade.
Hillary passar i formen. Européer passar i formen. Giuliani passar i formen. Vita män passar i formen. "

James Cone , författare av Black Theology and Black Power citeras ofta av pastor Wrights:

"Svart teologi vägrar att acceptera en Gud som inte fullständigt identifierar sig med målen i det svarta samhället. Om Gud inte är för oss och emot vita människor, då han är en mördare, och det är bäst att vi döda honom. Uppgiften för svart teologi är att döda gudar som inte tillhör den svarta gemenskapen. Svart teologi accepterar endast kärleken från en Guds som deltar i förstörelsen av den vita fienden. Vad vi behöver är den gudomliga kärlek som uttrycks i Black Power, som är kraften hos svarta människor att förstöra sina förtryckare här och nu med alla medel som står till förfogande. Om Gud inte deltar i denna heliga verksamhet, måste vi förkasta hans kärlek. "

Det finns ingen anledning att betvivla att Obama menade vad han sade om att hans egen frälsning är beroende av de svarta samhällets öde.
Efter den senaste veckans händelser runt Professor Gates är det heller ingen tvekan om att Obama är fördomsfull och har förutfattade meningar inte bara om poliser men om vita i allmänhet.

Alla stimuleringspaket, alla subventioner, alla schack-drag och planer hittills, går ut på att åstadkomma den största omfördelning av rikedomar i historien och resultatet är en överväldigande, oproportionerlig favorisering av minoriteter, särskilt svarta.
Obama har just börjat; han har många fler planer för att försäkra sig om frälsning och liksom så många andra ras-hallickar före honom lurar och utnyttjar han de svarta.
Människor blir inte nöjda och tillfredsställda genom att man ger dem bidrag, förmåner, kvotering och speciell behandling baserad på hudfärg. Inga människor växer och känner sig stolta över det.

Jag hävdar att en "Lycklig Bidragsmottagare" inte finns, det är en motsägelse. Det ligger i människans natur att vilja lära sig och att klara sig på egen hand.
Redan den lilla två-åringen säger bestämt: "Kan sälv".1 Kommentarer:

MS sa...

Att begära att socialister ska klara sig själva är nog ingen idé tyvärr. Det ligger inte i deras kultur. Bidrag är den livsluft dom andas.

Varför kallas han för svart? Han är väl mulatt?

Ett särdrag bland minoriteter är att har en tendens att skylla på andra om livet går en emot. Dom anser tydligen att dom inte har något som helst eget ansvar. Det är som bekant enklast att skylla på andra för att man är fattig, fet, lågutbildad, svart, röd, grön osv osv. Det är därför som socialismen är så farlig. Den pacificerar människor och gör dom till lata och oengagerade då det alltid är någon annan som förväntas fixa saker åt en. Vad dom inte inser att deras ledare, som inte lever som dom lär, hyser ett stort förakt för sin valboskap. Tillskillnad från oss på högerkanten som tror på människans inneboende drivkraft och förmåga att själva forma vårt liv. En kraft som vi alla har om vi bara försöker.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.