29 augusti 2009

Glenn Beck ställer besvärliga frågor

Mr. President, Varför behöver vi en civil nationell säkerhetsstyrka, lika välutrustad och vältränad som vår militär?
Vem är det vi kämpar emot? Vem inom landet är det som hotar vår säkerhet?
Tror de att det är den största delen av den amerikanska befolkningen som är fienden? Att de utgör ett sådant hot att vi behöver en civil nationell säkerhetsstyrka lika mäktig som vår militär?

Kampen i USA trappas upp och det handlar inte längre om Demokrater mot Republikaner. Det handlar om Tyranni mot Frihet!

9 Kommentarer:

Anneli sa...

Ända sedan jag lste det där uttalandet första gången undrade jag om det var ett SS Hussein Obama avser.
Det skrämde mig redan då och inte har hans beteende sedan dess direkt ingett förtroende, nu senast det här med internettssensur som han iofs fick dra tillbaka något o endast föreslå "vid ndlägen,än så länge.

Han har juredan satt upp "scoutläger" och föreslagit "civil tjänstgöring" än så länge frivillig, om jag förstått det rätt bl.a några slags legaliserade medborgargarden.
Sedan skall vi inte tala om hans utrikespolitik.

I bästa fall försvagas USA o Kina tar över som stormakt, i sämsta fall får vi en ännu mer totalitär stormakt än vad Kina skulle vara.

Kalle sa...

Glenn Beck är en ultrakonservativ tomte och allt han säger ska man ta med två lastbilsflak med salt.

Berit sa...

Kalle, jag log när jag läste din kommentar. Den är så typisk!
Jag tittade tidigare på kommentarer på Glenn Becks blog och orkade igenom ungefär 15 innan jag gav upp. INGEN enda av dem hade någon som helst konstruktiv kritik att komma med, ingen kom med några som helst fakta, ingen hade några motargument till vad han påstod.
ALLA, precis som din, gick bara till personliga angrepp.

Kalle sa...

Hur diskuterar man med en alarmist och konspirationsteoretiker? Om man skulle måla sanningen i pannan på honom så skulle han vägra ta till sig det. Det är sådana män som är det största hotet mot frihet och demokrati.

Berit sa...

Om man vet vad man talar om Kalle, kan man det. Men om det enda som rör sig i ens huvud är politiska slogans som man rapar utan att veta vad man talar om, är det naturligtvis omöjligt

Anonym sa...

Heja Berit!

Ann-Marie

Berit sa...

Tack Ann-Marie. Kalle återkom igen i vanlig ordning med en kommentar som bara innehöll öknamn och skällsord och som därför inte publicerades.
Att han ids!

Anonym sa...

What can you say?!...

Ann-Marie

Anonym sa...

Kalle borde kanske bo i ett arabaland ett tag och känna hur det känns så kanske han uppskattar västvärlden lite mer…..och den lilla frihet vi fortfarande har kvar.

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.