12 augusti 2009

Holländsk TV: Imam lär barn be till AllahKan ses på YouTube.

"Det ser vanvettigt ut. Men det är mer oroande att Tyskland har beslutat att införa bekännelseinriktad islamundervisning i offentliga skolor... Hur bär sig islam åt, eftersom den kan så lätt få västerländska samhällen att arbeta på sin egen undergång?" Kommentar nr 3 på Uriasposten

Ett i högsta grad odemokratiskt beslut med tanke på att berlinarna tidigare tackat nej till imamer i skolorna. Vid en folkomröstning sa en majoritet nej till att religiösa samfund ska få bedriva religionsundervisning i skolorna.

Men enligt inrikesminister Wolfgang Schäuble är det enda sättet att få muslimer att förstå att de är välkomna i Tyskland. Kanske ett recept för Sverige också, för att slippa få skolorna nerbrända av muslimska invandrargäng. Fast å andra sidan riskerar sådan eftergivenhet att ge dem intrycket att terror lönar sig.

Läs vidare: Kulturkrig på tre fronter

Bilden hämtad här

11 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Har redan läst och sett detta på GoV och tydligen är det menat som sketcher. Fast roligt är det fanimej inte. Mer humorbefriade sketcher får man nog leta efter.

Knute sa...

Gates of Vienna.

Berit sa...

Detta är också islam!
Jag kom att tänka på den här videon när jag ser att tyska barn får undervisning om islam i skolorna. De får säkert lär sig att "Muslimska barn är precis som alla andra barn" och videon borde kanske visas i undervisningssyfte.
Rulla ner på sidan till August 12, 2009.

Under uppmuntrande tillrop om "Allahu akbar!" ser vi hur en ung pojke, knappt tonåring skär huvudet av en man som beskylls för att vara amerikansk spion.
Detta är nog bland det allra värsta man kan se, mycket därför att grabben är så ung.
Det anses vara ett vanligt sätt att avrätta människor i Pakistans bergsområden.
Varning! Filmen är oerhört grym och blodig.

MS sa...

Holland är ett av det mest islamiserade länderna i Europa. I Rotterdam så är nu holländarna i minoritet och borgmästaren är en muslim. Videon på skolbarnen är väl bara en försmak hur det kommer se ut i NL om 20-25 år om inte Geert Wilders vinner valet.

Ja du Berit. Den videon är nog inget som företrädare för den s k Fredens religion vill att vi ska se. Denna dödskult präglat av våld och kvinnoförtyck är vad våra dhimmipolitiker vill införa i Europa. Det finns väl inget annat skäl för varför skulle dom annars massimportera folk från MENA- området? Dom gör ju ingen direkt samhällsnytta så våra politiker vill väl byta ut oss mot en mer lättstyrd befolkning. Deras skratt kommer dock fastna i halsen när dom dinglar i lyktstolparna.

Det är vidrigt hur dom förstör barn och unga med sitt hat mot Väst. Barn ska leka och inte hjärntvättas att skära halsen av sina medmänniskor.

MS sa...

Jag undrar vad muslimska föräldrar skulle säga om skolan hade på schemat att deras barn skulle lära sig att be i en kyrka? Intifada är bara förnamnet. Dhimmifjantandet kommer bli vår undergång om vi inte ser upp.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Läs Daniel Greenbergs syn på islam kontra väst.

http://canadafreepress.com/index.php/article/13695

Håller med MS att förrädarna förtjänar hamna i lyktstolparna. Värre förrädare har inte setts under historien ö h t.

Gudrun sa...

Muslimska barn är precis som alla andra barn Berit. Hur skulle de vara annorlunda?!

Berit sa...

Gudrun, hur barnen är beror på hur de uppfostras

Knute sa...

En kommentar blev inte publicerad därför att helt enkelt var för dum. Håll dig till ämnet och bli inte för personligt närgången.

Gudrun sa...

En enkel fråga Knute. Men så är det med revisionister. De tål inte frågor. Frågor som kan rasera deras världsbild.

Knute sa...

Fråga på, men håll dig till ämnet. Om du inte håller med om att islamisk indoktrinering av barn är fel, förklara varför i stället för att komma med personliga påhopp.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.