16 augusti 2009

Kan han inte ens läsa innantill från Totus?
'För 6 månader sedan var vi mitt i den värsta lågkonjunkturen under vår livstid. Vi miste ungefär 700 jobb i månaden"
Det verkar inte som han är kapabel att registrera vad han själv säger.
Bara under juni och juli förlorades 834,000 arbetstillfällen.

Han är också den som sade att USA har 57 stater.

Hustru Michelle hjälper emellertid till att skapa jobb.
USAs första dam, som inte är vald till någonting, inte har några regeringsuppdrag och inte får någon lön, har däremot en mängd privilegier. Hon har 22 anställda som tillsammans tjänar 1,5 miljoner dollar. Det är fler anställda och mer pengar än någon Första Dam tidigare och det mitt under den värsta lågkonjunkturen. Det innefattar inte Vita Husets hembiträden eller säkerhetsvakterna.
I ett tidigare kampanjtal påpekade Obama att vi alla måste sträva efter att göra bättre ifrån oss, att vi flyttar ut ur vår "bekvämlighetszon" .
Fru Obama flyttade uppenbarligen IN i en "bekvämlighetszon" som vi alla måste arbeta lite hårdare för att betala.


5 Kommentarer:

Knute sa...

Indonesian Muslim Butchers Attack Christian Village, Slaughter Children

Non-believers in Obama's childhood homeland, Indonesia -- the largest Muslim country in the world -- are suffering under a violent jihad. Where is Obama? What say Obama? He grew up on the streets of Jakarta. Who better to quell the unspeakable violence against Christians than an Islamo-Christian Indonesian like Obama? His father was Muslim, his step father too, his mother was .......... don't get me started.

This is not new. This horror has been going on for years.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/08/indonesian-muslims-butchers-attack-christian-villahe-slaughter-children.html

http://hodja.wordpress.com/2009/08/15/fredens-og-tolerancens-religion-om-apostater-og-ikke-muslimer/

Knute sa...

När Obama var i Ryssland nyligen sa han: "Framtiden tillhör inte dem som samlar arméer på ett slagfält eller gräver ner missiler i marken."

Detta är ett förkastande av hela civilisationens historia. Det är naivt, gränsande till det kriminella. Framtiden, liksom tidigare, kommer att tillhöra dem som har starkast militär och ekonomisk makt, och som är beredda att använda den.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.3780/pub_detail.asp

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/08/hvordan-imperier-uddr.html

Anonym sa...

Så är det ju, att säga nåt annat är att gå emot evolutionen. Socialister tror att verkligheten går att ändra med lite god vilja. Darwins teser gäller i högsta grad, och inte har vi blivit mindre krigiska, 1900-talet var det mest blodiga vi känner. Det finns inget som säger att 2000-talet skulle bli mindre krigiskt, mindre konfliktfyllt.

Knute sa...

När Obama pratar fred kan det mycket väl innebära krig. Det går inte att hålla sig väl med alla.

En kommentar till det tal han höll i Kairo riktat till den muslimska världen:

"Det allra viktigaste och mest radikala Obama sade i samband med spänningarna med Iran, var att ingen nation bör kunna besluta om någon annan kan eller inte kan ha kärnkraftsteknik.

Detta är en kärnkraftspolitik värdig salig John Lennon: 'Imagine' att det inte finns några nationer, inga kärnvapen, inga krig. Obamas syn på kärnvapen är så utopisk, så dröm-orienterad att den strider mot varje förståelse för den verklighet som mött världen sedan andra världskriget."

http://www.humanevents.com/article.php?id=32165

Anonym sa...

Tydligen åkte Michelle Obama inte med Presidenten hem på Airforce 1 från London.I stället tog hon och barnen mormor till Paris på en egen 747 för mer shopping och sightseening.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.