16 augusti 2009

Lissabontraktatens gömda mål

Från Spydpigen:

Som alla vet beror den enorma folkvandringen från Mellanösten och Afrika till Europa på EUs traktat med araberna 1978, där EU också lovade att ”främja” arabisk kultur (läs: islam) i Europa.

EU har sedan dess i stadigt större grad visat sitt diktatoriska sinnelag mot de europeiska befolkningarna. De enskilda ländernas politiker har accepterat detta..!

Nu skall irländarna – efter ett tidigare NEJ till Lissabontraktaten – rösta igen den 2:a oktober, där EU hoppas att få ett JA.

Folk i allmänhet vet inte – eller ignorerar – att traktaten också främjar en speciellt frånstötande sida av ”arabisk kultur”; nämligen pedofili, missbruk av småbarn!

Här bifogat finns en lay-out till ett flygblad. Jag ber er alla att få det spritt. Sänd det till vem som helst i in- och utland, gärna till journalister och politiker. Eftersom massmedierna stort sett är blockerade för förnuft gäller det att ni kan få det upptaget på några av Europas mest lästa blogs och hemsidor. Låt oss försöka här i sista ögonblicket - innan diktaturen stänger helt om oss - att väcka befolkningarna för en fråga som gäller våra barn och barnbarns tillvaro.

(klicka på bilden för större text)http://spydet.blogspot.com/

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.