12 augusti 2009

När skon är på andra foten......anses detta vara ett smaklöst och dåligt skämt och man glömmer inte heller att spela ut raskortet.
Det är verkligen svårt att följa logiken. Den närmaste förklaringen är att Obamas fan-klubb är besatta av ras.
Så här säger Washington Post:

"Obama, liksom Joker och andra stereotyper av den svarte mannen bär med sig en svårdefinierbar, instabil och farlig antydan av gatuvåld som kan blossa upp utan varning.
Anklagelsen om socialism kommer i skymundan för det egentliga budskapet är att Obama kan man inte lita på, inte för att han är politiker utan för att han är svart. "

Tänk vad man kan tyda in om man bara vill. Jag som trodde att det bara var ett skämt av samma kaliber som detta från Vanity Fair, 2008.

Nu vet vi att det tydligen är stor skillnad på vems ansikte man vanställer.

Kom att tänka på en sak. Får barnen i Sverige fortfarande spela Svarte Petter ?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit!
I Sverige pågår en debatt om omskärelse. Landstingen vill kapa åt sig religionerna som omskär. Nja att skära sönder flickor är förbjudet i lag (sedan drygt 20 år men jag tror inte någon fällts för brottet än?)men att skära sönder pojkar är så till den grad ok att fp-politikern B Rydberg vill att vi skattebetalare skall betala för pojkarnas stympning. Rydbergs blogg där hon ville betala för stympningen med allmänna medel drabbades av 188 seriosa protestkommentarer( varpå hon lät stänga ned kommentarsmöjligheten(ingen hade någonsin kommenterat tidigare på den bloggen). Jag blev inblandad i en kommentarsstrid på annan blog där en idiot tyckte att eftersom Obama var omskuren så var förfarandet helt i sin ordning och säkert enbart nyttigt. De vänstervridnas enfald tycks utan gräns.
A propos enfald så såg jag att en av journalistflickorna som slapp Nordkorea i sina välsignelser och tacksägelser inneslöt Al Gore. Inte hade väl den kvartsfiguren något med Clintons inhopp att göra? Man får väl hoppas att vilde Bill hade tillräckligt med cigarrer med i flygplanet ha ha!
bl

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.