07 augusti 2009

Obama blir sur

Under presidentkampanjen hade Obama marknadsundersökare ute som tog temperaturen på ord. Hope and Change fick höga betyg. De sålde på samma sätt som snygga bröst, hundvalpar och småbarn kan sälja nästan vilken produkt som helst.
Det som körs över oss som en ångvält nu är "Sjukvårdsreform" som inte fick det gehör man väntat sig och därför ändrades till "Försäkringsreform".

Det visade sig att folk gillar sina läkare, så man ställde in fokus på försäkringsbolagen i stället. Försäkringsbolagen är bovarna, de bara skor sig på allmänheten, Obama ska rädda oss. (alla utom medlemmarna av kongressen som kan behålla sina egna försäkringar.)
Demokraterna reste hem på augusti-semester och väntade sig puss och kram men i stället för välkomstparader möttes de av arga undersåtar som äntligen börjat vakna och inse att sjukvårdsreformen inte alls handlar om sjukvård utan om att regeringen ska ta över närmare 20% av ekonomin.


Barbara Boxer från Kalifornien säger att de som protesterar och ifrågasätter vad Obama föreslår gör det bara för att såra och skada honom.
Nancy Pelosi försöker måla ut de protesterande som nazister genom att beskylla dem för att bära omkring på hakkors och att de som samlas till torgmöten är en bunt kriminella som betalats av de ONDA försäkringsbolagen.
Vi förväntas acceptera att sjukvården ransoneras , att vi får vänta 3-4 månader på tid för MRI och ytterligare ett på månader för en utvärdering eller vara nöjd med beskedet att jag är för gammal för en höftoperation, bara för att inte såra Obama.
Demokraterna planerar att ta över systemet så att inte presidenten blir purken!

Distriktet där jag bor representeras av David Scott, (D) På hans web.sida finns en marknadsundersökning angående sjukvård. Den sista frågan visar att 98,9% av alla röstande är nöjda med sin nuvarande sjukvård.
Man kan kritisera marknadsundersökningar som dessa och säga att flertalet av de som stödjer Scotts inte har dator eller har annat att göra än att ta del av undersökningar. Vad det visar kongressmannen Scott är emellertid att den del av befolkningen som följer med i vad som händer INTE är intresserade av att ändra nuvarande system.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.