14 augusti 2009

Säg mig vem du umgås med

Demokraterna visar verkligen sitt rätta ansikte i debatten om sjukförsäkring. De ljuger och luras och människor som ifrågasätter förslaget kallas, opatriotiska, nazister, terrorister, en mobb hyrd av försäkringsbolagen. Liberaler kan inte bemöta argument med logik och fakta utan måste ta till skällsord när de blir ifrågasatta.
Sydsvenskan drar också sitt strå till stacken och menar att om man protesterar mot en färgad persons fascistiska och marxistiska politik är man rasist.


Kongressledamot Sheila Jackson Lee höll ett möte i sitt distrikt där denna video visar en kvinna som presenterar sig som läkare.Kvinnans ordförråd och allmänna presentation gör att vem som helst blir misstänksam.
Mycket riktigt, "Dr. Roxana Mayer" är ingen läkare utan en frivillig kampanjarbetare för Obama. När hon avslöjades som bedragare var förklaringen att hon "ville verka mera trovärdig", därför ljög hon.

"But wait, there is more", som man säger på TV när man har gratiserbjudanden.
Mayers kompis som sitter bredvid henne är ingen mindre än Maria Isabel, som gjorde sig känd under kampanjen för att ha en *CheGuevara-flagga på väggen bakom sitt skrivbord.
Hon har tom. samma blus på sig som på fotot tillsammans med Obama, som syns på skrivbordet.

* Che Guevara, en bankrånare, en kallblodig mördare, en som med förtjusning torterade människor, en djävulsk sociopatisk individ som var Castros hjälpreda och symbol för socialismen.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Den som inte har varit socialist innan 40 års ålder har inget hjärta - den som är socialist efter 40 år har ingen hjärna.
Winston Churchill 1874-1965.

Anonym sa...

Jag har aldrig begripit varför folk under 40 år skulle vara hjärnskadade psykopater. Churchills citat är rubbat, och helt i linje med att "kommunismen är en god tanke".

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Churchill var definitivt inte rubbad. Han skrev några otroligt klarsynta rader angående muselmaner som han gjort efter egna observationer från sina resor i dessa områden. Man skulle bara kunna byta ut den gammalmodiga beteckningen mohamedaner till det modernare muslimer och inte en jäkel skulle ha en aning om det skrevs 1899 ca hundra år innan vi blev kulturberikade av dessa avskum och ännu färre skulle säkerligen tro vem det var som skrivit det. Så klockrent är det att man direkt kan överföra det till vår tid och de flesta skulle känna igen sig i hans beskrivningar av pedofildyrkarna. Tyvärr har jag ingen länk men citatet brukar dess bättre dyka upp med viss regelbundenhet här och där.

Naivtive sa...

I dagens aftonblad ondgör denne sig över Ku Kux Klans växande skara. Obamas politik och sjukreform kallas liberal. Obama är imin ögon en socialist och inte liberal som egentligen vill ha frihet att välja. Att klanen växer under nuvarande regim är naturligt då verkligen bestående värden i det amerikanska samhället står på spel.

Klanen var en massrörelse i USA vid tiden för a världskriget då upp mot var 3e amerikan var medlem. Jag kan tänka mej att klanen har en stor dragningskraft i dessa dagar. Vems sida svenska press ställer sig på är inte svårt att gissa.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5646592.ab

Berit sa...

Robin, här är det.

Från Östra Ölands fri horisont hämtas detta:
Churchill om Islam - Från "The River War"
”… den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom den antika Roms civilisation en gång föll.”

”Hur förfärlig är inte inriktningen som muhammedanismen lägger ut för sina tillbedjare! Förutom fanatismen, vilken är lika farlig för en man som rabies är för en hund, är det den skrämmande handlingsförlamningen inför ett oundvikligt öde.
Effekten är uppenbar i många länder. Slösaktiga vanor, långsamma och efterblivna jordbrukssystem, tröga metoder för handel och kommers, samt osäkerhet rörande ägande och egendom förekommer varhelst tillbedjarna av Profetens principer får gälla.
En degenererad sensualism förtar livet på sin ödmjukhet och förfining; därefter på dess värdighet och okränkbarhet. Faktum är att den muhammedanska lagen säger att varje kvinna måste tillhöra mannen som hans absoluta ägodel – eller som barn, hustru eller älskarinna – vilket måste fördröja utplånandet av slaveriet till dess att tron på Islam har förintats som ett gigantiskt maktmedel för den muslimska mannen.

Föredömliga kvalitéer kan dock förekomma bland enstaka muslimer. Tusentals blev modiga och lojala soldater under den engelska drottningen; alla visste hur de skulle dö; men påverkan från den muslimska religionen paralyserade den sociala utvecklingen hos de som följde den.
Ingen mera bakåtsträvande kraft förekommer i världen såsom Islam. Långt från att vara utdöende, är denna tro militaristisk, hierarkisk och en övertygelse för nyvunna anhängare.
Den muslimska tron har redan spridit sig ut över Centralafrika, frambringande orädda krigare för varje steg; och var det inte för att den kristna civilisationen var skyddad inom det moderna Europa, skulle den falla såsom det antika Roms civilisation en gång föll.”
Churchill var en klok politiker.

Källa: WWW.EXILEN.ORG.POLITIK

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Berit sa...

Naivtive,


Ordet "socialist" har fått en så negativ klang i USA att man bytt ut det mot "liberal" fast det inte har något som helst att göra med frihet, tvärtom.

Socialism syftar på Marxist, Lenninist. Genom att byta namn trodde man att man kunde komma ifrån det.

När man säger "Liberal" (progressiv) i USA menar man "det blödande hjärtat", fluffig, politiskt korrekthet. "Allt går för sig..."kålsuparmentalitet"


De som i USA står för frihet enligt Konstitutionens regler och strävar efter ett minimalt regeringsinflytande i individens liv kallas Libertarians. Ron Paul är det mest kända politiska namnet.Att KKKskulle ha vaknat har allt Aftonbladet (avsiktligt?) fått om bakfoten. För att slippa diskutera fakta och konsekvenserna av Obamas politik försöker man "skämma" folk genom att påstå att de protesterar enbart därför att han har mörk hud.
Gå inte på det!

Putte sa...

KKK är ett gäng avskum och inget annat.

Che var en frihetskämpe som bekämpade sådana som du anklagar honom för att vara.

Knute sa...

Putte, KKK var hemska, visst, men ditt omdöme om Che Guevara är fel. Läs på! Det bådar inte gott om du förfalskar den historiska sanningen för att du blivit förförd av ett vackert foto.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tack Berit. Det är verkligen ett utmärkt exempel mer än hundra år före vår tid. :)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.