28 augusti 2009

Ted is dead

Man är aldrig så bra som när man dör...

Jag önskade honom inte död men har inte heller fällt en enda tår.
I Sverige har man väl också fått sin beskärda del av kennedy-dyrkan och hur "fantastisk" Edward Kennedy var. Slår vad om att det är mycket man "glömmer" att nämna.

Ted Kennedy tillbringade hela sitt liv involverad i politik och var en mycket inflytelserik person. Hans förhoppningar om att efterträda sin bror John F. på presidentsposten drunknade för alltid en natt för mer än 40 år sedan.
Vad tidningarna naturligtvis inte skriver om är hur Ted Kennedy, på ett tyranniskt sätt tvingade sin vilja på världen och hur svårt han hade att kontrollera sitt eget liv.
När KGB filerna släpptes 1990 hittade man tex. ett brev från senator Kennedy som i detalj beskriver hur han ville hjälpa Sovjetunionen att hindra Reagans ansträngningar att bygga upp ett kärnvapenförsvar av Europa.

Otaliga är de historier om hur han sexuellt tvingade sig på kvinnor som inte var intresserade och också att han sällan var nykter. Tänk om Bush sagt följande:Man kan undra om demokraterna önskade att han skulle dö så att de kunde koppla ihop sjukförsäkringsreformen med hans död och pådyvla oss den "till minne av Ted Kennedy"
Fullständigt smaklöst och sorgligt men Kennedy skulle nog ha tyckt att det var en bra idé.
Från ABC:
"Win One for Teddy' Say Dems for Pushing for Health Reform"

Vi som är lite till åren glömmer aldrig händelsen i Chappaquiddick när Mary Jo Kopechne drunknade.
Mark Levin berättar om vad som hände, för er som inte var med på den tiden.


Senatens Lejon har han kallats. Varför inte Valen i Chappaquiddick?

Enligt en vän som intervjuas gillade Ted Kennedy att lyssna till skämt om Chappaquiddick.

Som hans efterträdare tror man på Joe Kennedy, Roberts son. Lagar måste ändras för att detta ska kunna ske, men vem bryr sig om lagar?


4 Kommentarer:

Zonka sa...

Hjernedød de sidste mange år, men først nu officielt erklæret død.

Anonym sa...

Låt oss alla vara glada att monstret är avlidet!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Rekommenderar De Palmas 80 tals klassiker Blow Out som är inspirerad av "olyckan" i Chappaquidick.

Jonas sa...

Läs också Mörkt vatten av Joyce Carol Oates om samma händelse. Mer info om den på http://en.wikipedia.org/Mary_Jo_Kopechne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.