24 augusti 2009

Tvärstopp för det demoniska samförståndet mellan tokvänster och militanta muslimer

Många av våra folkvalda politiker inbillar sig i sin uppblåsta självgodhet att problemen med reaktionära/militanta muslimer kommer att försvinna när vänstern återfår sin styrka, med hjälp av just dessa. En illusion naturligtvis, vilket avslöjade sig i lördags när vänsterns stormtrupper gick på pumpen i Rosengård.

Baron Bodissey skriver:

"Den radikala vänstern i Europa använder islam som murbräcka mot det som återstår av den europeiska demokratin. Förmodligen tänker vänsteranhängarna - i den mån de tänker alls - att när den europeiska civilisationens sista försvarsverk ligger i ruiner, kommer de att på något sätt kunna fösa muslimerna åt sidan när de går vidare med att skapa en socialistisk utopi.

Om jag var tvungen att slå vad skulle jag emellertid satsa på islamisterna. De är hänsynslösare och brutalare, och är beredda att dö för sin sak. De "anti-fascistiska" styrkorna är förvekligade odågor som är vana vid det tysta stödet från den socialdemokratiska staten, och de kanske inte inser hur patetiska och hjälplösa de blir om de lyckas med sina mål och faktiskt störtar denna stat.

Klyftan mellan Antifa och muslimerna verkar ha öppnats tidigare än väntat i Sverige. Den demoniska konvergensen är på god väg att förstöra Sverige, men den har fortfarande en bit på väg innan jobbet är gjort. Så det våldsamma mötet igår kväll mellan AFA (Antifascistisk Aktion) och "ungdomarna" som de för syns skull ville hjälpa kommer som lite av en överraskning, och ger en dyster försmak på vad som komma skall.

Jag medger en viss tillfredsställelse över att se dessa unga ligister placera välriktade sparkar på Antifas bakar. Men detta är inte något som vi verkligen vill se - att "ungdomar" inte gör någon särskild skillnad mellan AFA-galningar och resten av svenskarna. Kuffar är kuffar och man kan förvänta sig att samma ungdomar sätter in kängan på Svensson så snart tillfälle ges."

En undersökning om den politiska opinionen i Västsverige visar att nästan alla muslimer sympatiserar med ett parti i det rödgröna blocket. Bara fyra procent av muslimerna sympatiserar med ett borgerligt parti.

Kan detta vara en förklaring till Socialdemokraternas kampanjer mot Israel, nu senast manifesterat i Aftonbladets antisemitiska artiklar. Är det för att utnyttja religionen islam som väljarbas?

Inte att förglömma Sveriges närmare en miljard kronor årligen i bistånd till palestinierna och deras terrororganisationer. Finns det verkligen inte värdigare och mer behövande mottagare?

6 Kommentarer:

lars sa...

Är det Black Cobras-märket som syns på "ungdomarnas" ryggar?

Knute sa...

Black Cobra fanns på "aktivisternas" sida

http://sydsvenskan.se/malmo/article544833/Aktion-blev-arena-for-gangrivalitet.html

MS sa...

Sveriges framtida pensionsräddare tyckte det väl var extra roligt att puckla på några svenskar "helt lagligt". Dom otrogna ska veta sin plats, eller vad är det nu dom säger företrädarna från Fredens religion numero uno. Jag hoppas vi får se denna uppslutning nästa gång brandkår och polis blir attackerade. Det lär jag nog få vänta förgäves på.

Trader sa...

@Lars

Det är "The Lions Family Warlords" märke som syns, de konkurrerar med Black Cobra som lierat sig med vänsterpacket från AFA.

Dessa två "disneygäng" består av småknattar som inte gillar att gå i skolan eller tjäna ett hederligt uppehälle. Ser fram emot en konfrontation med psykopater som HA eller Bandidos, där småpojkarna lär åka på rejält med däng.

LP sa...

Hela Rosengård verka lida av en överproduktion av testosteron. Antagligen beror det på att så många män där fått se sin pitt krympa till en nästan obefintlig storlek i mötet med det västerländska samhället. Deras manlighet är inte värd mycket "i sig" i detta samhälle. De som inte kan leverera (ha ett bra jobb, en fin titel, en fin bil, en snygg villa, coola polare, schyssta kläder, kulturell cred, koll etc), och detta kan många inte helt enkelt eftersom det är en hård värld och inte alla lyckas som försöker.

Då försöker de istället hävda sig genom att bilda gäng i vilkas skydd de vågar ge sig på den som är svagare. De äldre "gubbarna" å sin sida, visar sig på styva linan genom att köra ut folk från "sitt" Rosengård.

Patetiska kulturkastrerade töntar hela högen. Misslyckade loosers som man kunde skratta åt om vi hade en polisledning värd namnet. Nu måste vi istället betrakta dem som en potentiell fara på samma sätt som BMW-förare (även de från Rosengård) och lösspringande sönderhetsade pitbullnervvrak är en potentiell dödsrisk i Malmö. Vi måste också beväpna oss och skjuta tillbaka om inte polisledningen vaknar snart.

Deathrow sa...

Lions Family har blivit riktigt starka och de s.k små-ungarna ni ser på videos etc. är springpojkar, precis som X-Team och Red & White är för Bandidos resp HA...Vissa toppnamn inom Lions är ex HA sympatisörer, dubbelmördare etc. Toppskiktet är tungt, sen om dem kommer hålla är får tiden urvinna...Men det är iallafall en del svenskar, dock mest i toppen som är med och HA-folk umgås flitigt med medlemmar och det är bevisat, så dem tar inte lätt på Lions...Underskatta inte en bunke mördare som har klippska killar såsom albanen Mr La*** K***y och en f.d Choosen One som sitter i toppen. Betydligt större hot än Black Cobra och 2 Headed Eagles som verkligen är småknattar...Snart i klass med Asir osv...Ciao

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.