23 augusti 2009

Vem ska betala notan?


Här är lösningen på hur ObamaCare ska finansieras. Vi säljer våra organ!

"Professor Richard Gardner vid Oxford University, en välkänd expert på människans fortplantning och rådgivare till Storbritanniens Human Fertilization and Embryology Authority har nyligen lagt fram möjligheten att använda organ från aborterade foster för transplantation till vuxna. Detta förfarande ger möjligheter att spara eller förbättra livet för hundratusentals patienter i desperat behov av organ i hela världen, i synnerhet de mer än 70.000 i USA som väntar på njurar. Även om sådana transplantationer aldrig har prövats på människor, har forskning på möss visat att foster-njurar utvecklas snabbt i vuxna djur - och enligt Gardner, är transplantation från foster till vuxen "förmodligen en mer realistiskt teknik att hantera bristen på njurar, än någon annan." Om aborterade foster kan visa sig vara en bra källa för organ-transplantation, och det finns hopp att tro att så skulle vara , kan vårt samhälle snart börja diskutera ännu en kontroversiellt och skrämmande - men potentiellt positivt - fenomen: en laglig marknaden för aborterade vävnader och organ."

Tanken svindlar! Som läget är nu har jag skrivit under ett papper på att om jag dör i en olyckshändelse donerar jag ev. användbara organ. Tänk om jag i stället kunde göra hela familjen rik genom att de kan auktionera ut mig till högstbjudande.
En annan möjlighet om Obama genomför sin reform är att min kropp tillhör staten som kan sälja den eller skörda som de vill och så kan socialiserad sjukvård verkligen leva upp till namnet och betala för sig själv.

Den bästa idéen är emellertid att vi kvinnor kan sälja våra aborterade foster. Det skulle också ge lindring till de kvinnor som har samvetskval när det gäller abort. Alla blir vinnare...tja, nästan alla.
Jag träffade en gång en kvinna som var surrogat-mamma. Hon inplanterades med någon annans befruktade ägg och födde deras barn. Hon fick 20,000 dollar för det. Hon var gravid med det fjärde barnet när jag mötte henne. Tänk så mycket hon skulle kunna tjäna om hon inte behövde vara gravid i 9 månader.

Huffington Post

6 Kommentarer:

MS sa...

Ett exempel på vad vänstermedia kallar för mobb och pöbel. Helt vanliga amerikaner som går man ur huse för att protestera mot Obamacare. Jag tror minsann att TOTUS och CO har missbedömt amerikanerna. God bless America!

http://www.miamiherald.com/1268/story/1198550.html

Anonym sa...

Jag förstår faktiskt inte problemet med detta, det är ju genialt!

Om man kan få dom organen att växa så minskar ju problemen med att dom ska stötas bort av kroppen och alla dom mediciner som man måste ta för att hålla immunförsvaret i schack.

Hur kan man vara emot detta, vad har du för argument Berit, detta är första gången jag inte tycker att du har på fötterna.

mvh/

David

Berit sa...

David, var har jag skrivit att jag är emot idéen?

Knute sa...

Obamas underskott: från 1 till 9 biljoner dollar

Obama leker med elden när han öser ut skattemedel på i stort sett allt som rör sig.

http://erixon.com/blogg/2009/08/obamas-underskott-fran-1-till-9-biljoner-dollar/

Anonym sa...

Vad menar du då med ditt blogginlägg? Är du för detta eller emot?

Eller du kanske är emot aborter?

/David

Berit sa...

David, jag skrev avsiktligt så att min personliga åsikt inte framgår eftersom jag hoppades på en renhårig diskussion om organ från aborterade foster.
Ofta när jag skriver vad jag anser tycker en del som kommenterar att de måste angripa mig personligen, att deras uppgift här i livet är att tala om vilken idiot jag är, om jag inte tycker som de.
Abort är lagligt! Avsikten var inte att diskutera det utan mer frågan, "vem har rätt till min kropp". Det finns också moraliska aspekter man kan lägga på det hela.

Du tycker att det är en strålande idé. Finns det någon som tycker det är barbariskt och äcklas vid blotta tanken? Tala i så fall om hur du tänker.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.