05 augusti 2009

Vitboksarbetet påbörjat

På internet ökar trycket för upprättande av en sanningskommission om det pågående landsförräderiet. Makthavarnas omvandling av det harmoniska och välfungerande Sverige till ett mångkulturellt - i praktiken multietniskt - kaos, har väckt starka känslor hos en växande majoritet av svenska folket. Sedan en tid tillbaka pågår sammanställningen av en “Vitbok” som underlag för en kommande sanningskommission.


Läs mera här

3 Kommentarer:

LP sa...

Citat från Bgf:s hemsida:

"Vad som ska ske framöver avgörs troligtvis ganska snart på den politiska arenan."

Det får vi hoppas. Fast på ett sätt kan man ju tycka att vi har det som vi förtjänar. Vi har själv röstat fram de idioter som bidragit till förstörandet av Sverige.

Men å andra sidan, man kan knappast bortse från hur massiv mörknings- och lögnkampanjnen varit. Vilka möjligheter har den vanlige heltidsarbetande Svensson haft att penetrera den offentliga lögn som så totalt genomsyrar hela vårt samhälle? Här spelar naturligtvis media en helt avgörande roll. Media har ett större ansvar/skuld än politkerna, eftersom den i praktiken styr Sverige.

Anonym sa...

Korrekt, och när ansvar en gång kommer att utkrävas är det viktigt att hålla isär vilka som har varit medvetna och illvilliga pådrivare i förräderiet och vilka som har varit mer omedvetna medlöpare och ja-sägare.

Det är ett relativt litet antal "opinionsbildare" som har begått de värsta brotten.

Anonym sa...

Men va faaan det är ju bara sossarna som köper sig röster precis som vanligt. När pensionärerna (som älskar landet) börjar svikta - då måste man importera muslimer vars röster lagras hos deras imam. När budet för röstpaketet blivit högt nog så sker försäljningen och Måna Muslims parti återfår den söta makten! Fint och välplanerat och mycket billigare än när SSUfolk måste bussa dementa penschisar till vallokalerna. Imamerna kan sälja en mycket billigare logistik. Fint va?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.