30 november 2009

Säg mig vem du umgås med

Media har allt egendomliga regler för vad man tycker är viktigt.
Alla "de Stora", utom Fox News undviker nogsamt att rapportera något om Climategate, den nyhet som är den allra största just nu och som har enorm betydelse för hela jordens befolkning.
I stället ägnar man alla tider på dygnet åt att prata om "Party-crashers", Tareq Salahi och han fru Michaela som "objudna" tog sig in på den stora middagen som gavs i Vita Huset.
Man ifrågasätter Secret Service och de får ta smällen och som vanligt talar man inte om hela sanningen, om den inte är fördelaktig för Obummer.

Obama har varit vän med dessa två sedan senatorstiden i Illinois och Tareq Salahi är grundare och aktivist för den pro-palestinska lobbygruppen The American Task Force on Palestine.
Den gruppen arbetar för "rätten för palestinska flyktingar att återvända".
Salahi reser runt i världen som kapten för USAs polo-lag och representerar både Amerika och Palestina.
Obamas vän Rashid Khalidi har också anknytning till gruppen.
Här följer en bild tagen i juni, 2008 som visar Obama tillsammans med Mrs. Party-crasher

Det är väldigt uppenbart att Salahi-insidenten avslöjar på nytt Obamas anknytning till anti-amerikanska och anti-israeliska organisationer som har anknytning till extremister i Mellanöstern.

Hela historien är mycket mer än en blunder från Secret Services sida. Det är ett förödande bevis, inte bara på administrationens inkompetens, utan också ett bevis på vad som ligger i nationens intresse, enligt dess ledare.

29 november 2009

Yttrandefriheten är död i England




LIVERPOOL, England - Ett kristet par i England riskerar att förlora sin affärsverksamhet efter att ha åtalats för att debattera islam med en muslimsk gäst. Polisen arresterade Ben och Sharon Vogelenzang, som driver Bounty House Hotel i Liverpool, efter att en muslimsk kvinna klagade på att hon blivit kränkt. Diskussionen på hotellet handlade om huruvida Jesus var Guds son, eller bara en liten profet i islam.

Att bestraffa tankar

Uniform Crime Reporting (UCR) Programmet samlar in data om hatbrott som grundar sig på en enda fördom eller brott där flera fördomar har anats. För att räknas som hat-brott måste varje brotts-typ som rapporteras till polisen ange åtminstone en fördom som motiv. En enda fördoms-incident definieras som en incident där en eller flera slags brott är motiverade av samma fördom. En flera fördomar-incident definieras som en händelse där mer än ett slag brott inträffar och minst två brottstyper är motiverade av olika sorts fördomar.
Solklart eller hur?

Under 2008 i USA med ungefär 310 miljoner människor, rapporterades 7783 en-fördomsbrott där 9683 personer var offer.
Lite över 50% eller 4704 brott var rasmotiverade och 72% av dessa berodde på fördomar mot svarta.
Bara 813 berodde på fördomar mot vita.
1617 personer råkade illa ut pga. sina sexuella preferenser och bland de 1600 religiöst motiverade brotten var det 124 muslimer som råkade illa ut bara för att de var muslimer.
Det finns många fler kategorier i länken ovan.

124 muslimer! Ser vi inte ständigt skriverier om att muslimer klagar över hur illa de blir behandlade?

Hela denna uppdelning av brott i kategorier, beroende på vilka fördomar förövaren har, är ju orimlig och enda anledningen till att det görs är för att vissa tankar ska bestraffas . Vissa tankar blir kriminella och någon ska sitta och bestämma vilka som är det och vilka som inte är det.
Försök tänka er in i olika situationer.
Om jag blir rånad för att jag är en vit, kristen, heterosexuell kvinna, var hamnar jag då i statistiken? Ska förövaren bestraffas värre om han inte tycker om kvinnor eller för att han inte gillar vita? Han kanske rånar mig för att han behöver pengar och jag ser svagare ut och kan inte springa så fort som han. Vad händer om han inte talar om vad han tänkte?

En av mina grannar, John är svart och han har en häftig bil, en Beck 904. (kolla bilderna!)

Är det ett värre brott att stjäla bilen därför att jag tycker att en svart man inte förtjänar en sådan fin bil, än om jag stjäl den för att jag behöver pengarna som den är värd?

Jag har fördomar mot unga svarta män med rastafari-hår efter en obehaglig episod i St. Thomas, Virgin Islands.
Jag skulle också känna mig obehaglig till mods om jag hamnade bland en grupp muslimska män av den kategorin som viftar med plakat med texten "Freedom go to Hell".

Ska mina tankar bestraffas?

Vår kristna tradition utsatt för hårt tryck

Efter 20 års verksamhet har Apostoliska Ortodoxa Kyrkan i Sverige med Gudsmoderns Ortodoxa kyrkoförsamling i Sydsverige tvingats flytta från S:ta Birgitta kapellet i Malmö.

Vad för politiska ränker som ligger bakom är svårt att säga. Man säger att man skall använda kapellet för "annat ändamål". Biskop Kyrillos kritiska inställning till islam och liberalteologi föll väl inte Malmös makthavare på läppen. Men naturligtvis har Kyrillos rätt. Det är fel att blunda för det hårda tryck som kristna lever under i islamiska länder, ett tryck som spridit sig till Europa.

Maktuppvisning från "Uppdrag granskning"
Orättvis svartmålning av katolska kyrkan
Allah är INTE den samma som Bibelns gud

28 november 2009

Minareterna är våra bajonetter, de troende våra soldater


Schweizarna håller i morgon omröstning om förbud mot minareter, de som Turkiets premiärminister Erdogan har kallat för islams bajonetter. Högste imamen i Schweiz hotar med al-Qaida. Även om det inte blir något minaretförbud är omröstningen en viktig markering. Varför skulle skrällande högtalare med böneupprop tillåtas i Schweiz så länge kyrkklockor är förbjudna i Saudiarabien?

Undrar om någon vet hur det ser ut på minaretfronten i Sverige. Saudiska slantar är emellertid inblandade i diverse moskébyggen, bland annat i Göteborg. Även i Umeå, där världens kanske nordligaste moské planeras. Byggnaden kommer att prydas med en 22 meter hög minaret. Så snart arabiska oljepengar är inblandade finns det anledning att misstänka att det blir en wahabisk indoktrineringsanstalt för kvinnoförtryck och helig terror.

På europeiskt plan ligger Sverige för övrigt högt på listan över antalet moskéer per land.

Läs mer >>

Reinfeldts vägskäl

Det danska valet 2001 som gav Dansk Folkeparti inflytande i regeringspolitiken var en seger för demokratin, folkets röst fick höras. I Sverige däremot fortsätter det demokratiska systemet att förfalla. Snaphanen skriver:

"Reinfeldt står vid ett vägskäl. Vill han vara en del av framtiden som Anders Fogh, eller kommer han att klänga sig fast vid det förflutna? En konsekvens av fortsatt invandring kommer att bli de så kallade borgerligas exit från regeringsmakten, en mycket intressant och föga omtalad bieffekt. Jag gissar att Reinfeldt kommer att välja det förflutna, och det kommer att gå i fem eller tio år. Så kommer det hela tillbaka i mycket sämre skepnad. Svenskarna accepterar inte heller i det oändliga politiker som ger bort landet i bitar.

Det borde inte vara någon match att slå Sahlin, trots den omfattande importen av röstboskap till SAP, men kommer Reinfeldt visa sig ha en näsa för framtiden, eller är han för infettad i systemet för att ta tjuren vid hornen? Är han teknokrat eller politiker? Är han Nyrup eller Fogh? Det blir valets spänning, som det ser ut just nu. Väljer han att inte höra vad vinden blåser i löven, är det inte bara hans öde som står på spel. Det är förtroendet för hela det demokratiska systemet, som redan i förväg inte mår bra i Sverige."
Sahlin tappar terräng i Sverige. Det beror nog mindre på Reinfeldts charmiga blick, ni vet den där antydningen till ett leende genom tårediset, än Sahlins avsaknad av densamma. Hon flirtar inte precis med svenska folket, hennes appell riktar sig till andra. Men Reinfeldt verkar inte vara stort bättre:

Nu säger äntligen justitiekanslern att regeringen kunde ha kritiserat den skamliga artikeln i Aftonbladet om israelisk organstöld, utan att det skulle stridit mot svensk grundlag. "Jag blev störd över att statsministern förklarade att det var i strid med Sveriges grundlag att uttala sig. Det hade han inte behövt säga." Med andra ord, först teg Reinfeldt, och sen ljög han. Vad ligger bakom, de muslimska invandrarnas röster?

Även om han inte fjäskar lika mycket för islam som Sahlin, hon är oslagbarbar i det fallet med sina kontakter med Hamas och Fatah, är Reinfeldt oroväckande ljum i värdefrågor. Han har klippt banden med Svenska kyrkan, både personligen och på den svenska statens vägnar. Har han någonsin funderat vad han vill ha i stället? Klimatreligionen? Att vi ska ge våra pengar till politikerna så de kan rädda världen från varmare väder?

För att bekämpa en totalitär lära som islam måste hjärtat vara med. Men kan man vänta sig att Reinfeldt ska lyssna på folket? Makten korrumperar. I och med EU:s nya grundlag är statsministern i varje land en liten furste som åker till Bryssel för att träffa de andra furstarna. "I Sverige är valet inte fritt," skriver Merit Wager. "Hela tiden vakar partiledning, strateger och tongivande politiker över alltihop och rycker i trådar för att matcha fram dem de tycker passar bäst i mixen av personer som ska utföra ledningens order och som man kan räkna med är "lojala".

27 november 2009

Tillit

När jag var ung, tog man för givet att det som stod i tidningen kunde man tro på. Det var grundläggande och om man miste det förtroendet kunde inte tidningen överleva.

Jag lärde mig också tro på vetenskapsmän. De var hederliga personer som man kunde lita på och det som drev deras forskarintresse var utmaningen att kunna hitta sanningen. De skulle aldrig köpslå med sanningen för någon politisk agenda. De stod över sådana futtigheter.
Vetenskapliga rön ändrade ibland slutsatser och antaganden men vetenskapsmän var stolta över att visa det.

Nu kan man inte lita på någon. Forskarna ljuger. Tidningarna hjälper dem att ljuga och ingen bryr sig om det, eller ställer någon mot väggen om det avslöjas att de ljuger. Folk som lyssnar vet ofta att det är lögner men accepterar det därför att det passar deras egna värderingar.

De absolut vedervärdigaste lögnarna i USA finns i Washington, där ingen har någon längre framförhållning än till den dag de planerar att bli omvalda och hela deras agenda består av svek och hyckleri för att nå dit. Nyhetsorganisationer och vetenskapsmän håller dem om ryggen och har sålt sig till att bli en del av processen.

Titta bara på Louisianas senator Mary Landrieu som ända fram till lördag kväll vägrade avslöja hur hon tänkte rösta om sjukvårdsreformen. Det var inte förrän Obama lovade henne 300 miljoner dollar som hon lade den sextionde rösten, som var avgörande för att hålla förslaget vid liv.
Ingen marscherar, ingen hojtar och protesterar. Det verkar självklart att denna kvinna kan åka hem till Louisiana och skryta med att hon försäkrat sig om 300,000,000.00 dollar från skattebetalarna, så att regeringen kan lägga beslag på 1/16 av landets ekonomi.
Hela systemet är uppbyggt så att politiker självklart kan roffa åt sig från skattekistan för att försäkra sig om att bli omvalda.
En rättskaffens och hederlig person anses numera av de flesta för naiv eller dum.

Samma tvivelaktiga forskning som låg till grund för det protokoll Bill Clinton undertecknade och aldrig hade för avsikt att följa, ligger nu till grund för det möte som ska hållas i Köpenhamn.
Såvitt jag ser det, bör Phil Jones, chefen för East Anglia CRU, avgå. Hela dess verksamhet bör läggas ner och ärendet lämnas över till Scotland Yard. Bedrägeri är bedrägeri och det finns bara ett ställe för bedragare --- även för bedragare som är professorer och doktorer-- och det är fängelse.
Utmärkande för god vetenskap är öppenhet och att man delar med sig av resultat. När "vetenskap" säljer ut sin moral för att ge stöd till ett förutbestämda svar, så som man gjort med global uppvärmning, är det inte längre vetenskap. Vetenskap fungerar när forskare är öppna för svar som inte passar deras teorier och beredda att ändra sig.

Ibland måste teorier överges därför att systematiska observationer påvisar fel. Ibland går det långsamt, som tex. teorin att jorden var universums centrum, därför att "politik" var inblandad.

Teorin om att människan orsakar jordens uppvärmning (AGW) har frodats därför att politik i stället för vetenskap har drivit sin agenda. Vänstern har sett det som ett utmärkt sätt att krossa USA. Företag som GE stödjer det, eftersom de har investerat mängder i "grön energi" och Al Gore känner sig viktig.
Bland vänsterfolket finns romantikerna som tror att de kan få allt här i världen utan att det kostar något. De känner sig så duktiga därför att de "räddar jorden"genom att återanvända aluminiumburkar och tar med egna kassar till affären. De har trott på AGW under lång tid men har aldrig gjort något väsentligt för att ändra sina egna "carbon-avtryck". En del har väl bytt ut stadsjeepen mot en Prius och känner sig duktiga varje dag när de kör till och från jobbet och visar hur 'gröna" de är. De har emellertid ingen aning om att i den värld de föreställer sig, baserad på icke-fossila bränslen, kommer de inte att kunna stoppa in kontakten i väggen och ladda batterierna över natten.

Vi kan ju hoppas att de senaste veckornas avslöjanden kommer att bli dödsstöten för Cap&Trade, men det finns enorma ekonomiska och politiska krafter bakom bedrägerierna och vi får inte heller glömma att AGW är en religion vars budskap har indoktrinerat stora mängder godtrogna människor.

Mikis Mazarakis har också funderingar runt detta med ansvar och ärlighet och har skrivit ett

Öppet brev till Sveriges samtliga journalister



När kontinentalplattorna krockar blir det jordbävning

Den karismatiska varianten av kristendom i Afrika (bilden) är nödvändig för att hålla islam stången. Mot islams dödsförakt och dödslängtan duger bara livsbejakande mod, och tro på att kärleken mellan människor mirakulöst ska segra.

Genom historien har islam alltid krockat med andra kulturer, med blodiga gränser som följd. Till skillnad från kristendom och västerländsk universalism räknar inte islam alla människor som likvärdiga. Är du inte muslim är du mindre värd.

"Faktum är att fanatikerna är regel i islam i detta ögonblick. Det är fanatiker som marscherar. Det är fanatiker som utkämpar de 50 krigen över hela världen. Det är fanatiker som systematiskt slaktar kristna och stamgrupper i hela Afrika och successivt tar över hela kontinenten i en islamisk våg. Det är fanatiker som bombar, halshugger, mördar och hedersmördar. Det är fanatiker som övertar moské efter moské. Det är fanatiker som ivrigt sprider stening och hängning av våldtäktsoffer och homosexuella. Ett hårt mätbart faktum är att den 'fredliga majoriteten' är den 'tysta majoriteten' och att den är kuvad och utan inflytande."

Why the Peaceful Majority is Irrelevant

26 november 2009

Jobbigt med åsiktsfrihet tycker Ali

Jag läser just en deckare, "Palatsmordet" av Jan Mårtensson, som flitigt använder argumentationsfelet "guilt by association". Sverigedemokraterna sätts felaktigt i samma bås som "nynazister och andra främmande fåglar i det svenska folkhemmets idylliska villaträdgård". Författaren kostar på sig lite gliringar mot klimat- och genushysteri, men är i övrigt förskräckligt politiskt korrekt där han rör sig mellan Gamla Stan och Östermalm i Stockholm. Som övrig kulturvänster är han mer bekymrad över "främlingsfientligheten" än orsakerna till den, nämligen den muslimska massinvandringen. I hans värld inträffade aldrig den 11 september 2001.

Men det finns de som är farligare, om än inte lika försåtliga. Ung Vänsters tidigare ledare Ali Esbati gillar inte debattsajten Newsmill därför att den tar ifrån vänstern åsiktsmonopolet. Hans sätt att argumentera är att på vanligt vänstervis att skuldbelägga och gå till personangrepp i stället för att diskutera sakligt:

”När greve Ian Wachtmeister dyker upp för att utropa främlingsfientlighet till ”det som alla tänker”, samtidigt som han slår ett slag för Berlusconi (”alldeles tydligt en trevlig och rolig person”), eller när framträdande Sverigedemokrater ges omfattande utrymme att ”diskutera” problemen med muslimer och ”våra islam-älskande politiker”, är det inte som en del av åsiktsbrytningen i det offentliga rummet. Det är ett steg mot normaliseringen av rasistiska utgångspunkter.”

Den som först drar till med ordet rasist har förlorat debatten. Men eftersom det var han som började är det fritt fram att påpeka att islam är en rasistisk lära, och att det är höjden av demagogi att kalla kritik av rasism för rasistiskt.

Sverigedemokraterna bättre än sitt rykte

Inställ konferensen!

Media gör sitt bästa för att ignorera "Climate gate", bloggarna är vilda.
Undrar om Al Gore ångrar att han "uppfann" internet?



-----------
En internationell konferens om klimatförändringar i Köpenhamn ska äga rum om några veckor men den senaste tidens avslöjanden har satt en käpp i hjulet för de globala uppvärmnings-aktivisternas planer att genomföra ett globalt fördrag som skulle innebära kostsamma sanktioner mot den industrialiserade västvärlden och medverka till en omfattande överföring av pengar till utvecklingsländer. Obama-administrationen hade visat sig villig att avsäga sig en stor del av USAs suveränitet och överföra betydande makt över amerikanska medborgare till en icke-vald internationell byråkrati, men de senaste nyheterna kan göra det omöjligt att använda den antropogena globala uppvärmningen som en förevändning för att utvidga makten för administrationens transnationella socialistiska allierade.

Det började med att många klimatforskare, som trots tidigare motstånd, motvilligt erkände att det faktiskt i huvudsak är sant att jorden kyls ner.

Tyska forskare från Liebnitzinstitutet för marina studier och Max Planck-institutet för meteorologi gick i spetsen och medger att "den globala uppvärmningen tar en paus", med hänvisning till det alltmer utbredda erkännandet att de senaste årtiondets temperaturer varit stabila och att under de senaste 40 åren har den totala uppvärmningen varit betydligt lägre än vad tidigare påståtts.

Även "Global Warming Central" vid Storbritanniens Hadley Centre for Climate Prediction and Research måste erkänna att deras senaste siffror väckte misstankar och att i stället för en 0,2% temperaturökning visade deras siffror bara en höjning 0,07% under denna period. Hadley har alltid varit en ledande källa för den globala uppvärmningens aktivister och deras datormodeller och analysteknik har granskats med ökande skepsis, eftersom de är en av de få grupper inom klimatforskningen som fortfarande redovisat någon uppvärmning alls under de senaste 10 åren.

Förra veckan hamnade Hadley i centrum för en storm av kontrovers genom "climategate" när en hacker tog sig in i deras interna nät, och offentliggjorde över tusen mejl och dokument som synbarligen visade en samlad insats att förvränga resultaten av forskningen, förfalskning av uppgifter, undertryckande av data, modell-manipulation för att producera önskade resultat, och genomförandet av kampanjer för att baktala de som var skeptiker till klimatförändringarna.

Det håller på att utvecklas till en av de största vetenskapliga skandalerna i modern tid. Anseendet hos några av de mest framstående klimatforskarna har betvivlats och man finner kopplingar till journalister och medier som verkar ha varit delaktiga i sammansvärjningen.

Rapporter från FN: s internationella klimatpanel, som har använts som underlag för hysterin om global uppvärmning, baserades huvudsakligen på uppgifter som hanterats av Hadleys forskare, uppgifter som nu anses felaktiga av författarna samt att de exponeras som eventuellt bedrägliga. Det verkar troligt att en grupp av politiskt motiverade forskare direkt manipulerat IPCC för att producera rapporter baserade på falska uppgifter, för att stödja en internationalistisk agenda.

Även fd Vice President Al Gore, som besitter rollen som Överstepräst för den Globala Uppvärmningen, medgav tidigare denna månad att vetenskapen inte var helt övertygande, att C02 förmodligen inte orsakade den globala uppvärmning som han tidigare påstått, och att kampen mot föroreningar var mer spirituell än vetenskaplig.

President Obama och andra ledare i världen börjar dra sig tillbaka från att ge sitt fulla stöd för FN: s planer om klimatreglering och det ser ut som konferensen i Köpenhamn kan förvandlas till en debatt om legitimiteten av den globala uppvärmningens teori snarare än en triumferande förankring av ett massivt FN-övertagande, som ursprungligen avsetts. De nya avslöjandena om bedrägeri och felaktigheter har gett bränsle till en än mer utbredd skepsis, och européerna har förenat sig med amerikaner i ett växande motstånd till drakoniska ekonomiska begränsningar, grundade på en misstänkt och politiskt betingad teori om klimatförändringar. Om president Obama åker till Köpenhamn kan han hamna mitt i en eldstrid som han och hans parti inte har råd att gå in under ett valår.


Dave Nalle


Thanksgiving

I dag är det Thanksgiving och det talas om att vi skattebetalare kommer att få en ny "stimuleringscheck" på ett par hundra dollar för att stimulera ekonomin

Detta är ju väldigt upphetsande och något att vara tacksam över så låt oss ta en närmare titt på vad det innebär.

Fråga: Vad är ett ekonomiskt stimulanspaket ?
Svar: Det är pengar som den federala regeringen kommer att skicka till skattebetalarna.
Fråga: Varifrån får regeringen dessa pengar?
Svar: Från skattebetalarna ...
Fråga: Så Regeringen ger mig tillbaka mina egna pengar?
Svar: Bara lite.
Fråga: Vad är syftet med denna betalning?
Svar: Det är tänkt att du ska använda pengarna till att köpa en "high-definition" TV, och därigenom stimulera ekonomin.
Fråga: Men är inte det att stimulera ekonomin i Asien?
Svar: Håll käften annars får du inte får din check.

Nedan följer några bra råd om hur man bäst hjälper den amerikanska ekonomin genom
spendera checken klokt:

1 Om du spenderar stimulans-pengarna på Wal-Mart, går dina pengar till Kina.
2 Om du spenderar dem på bensin, kommer pengarna att gå till Saudiarabien.
3 Om du köper en dator, kommer de att gå till Indien.
4 Om du köper frukt och grönsaker, kommer de att gå till Mexico, Honduras och Guatemala.
5 Om du köper en bil, kommer de att gå till Japan eller Korea.
6 Om du köper billiga plast prylar, kommer det att gå till Taiwan.
7 Om du betala dina kreditkort, eller köpa aktier, går pengarna till bonus för högavlönade bankdirektörer och "försvinner" till bankkonton utomlands.

Du kan behålla pengarna inom landet om du handlar på loppmarknader, går på baseboll och fotbollsmatcher, anlitar prostituerade, köper billig öl eller låter tatuera dig.

Dessa är de enda helt amerikansk-ägda företag som fortfarande är verksamma i USA.

Slutsats:
Det bästa sättet att stimulera ekonomin är att gå på en fotbollsmatch tillsammans med en prostituerad som du träffat på en loppmarknad, och dricka öl hela dagen tills
du är tillräckligt berusad för att bli tatuerad.

Författare okänd.


25 november 2009

Tuffare tider

Vi är utlämnade till en administration som har all makt att trycka upp pengar och göra omflyttningar av siffror i transaktioner som inte har någon grund i verkligheten.
Vi ser resultatet av det nu i vad som kallas stagflation --en kombination av en stagnerad ekonomi/hög arbetslöshet/hög inflation. Vi har en dokumenterad arbetslöshet på över 10% men i verkligheten pratas det om att en utav sex personer saknar arbete.
Därför att man satt så mycket pengar i omlopp kommer det att bli värre än under Carter-tiden när arbetslösheten var 9,5%, inflationen 13,5% och räntan över 20%.
Många affärsmän kommer att stå eller falla med den förestående julruschen, som förra året var den sämsta på 42 år, och inte många tror att det blir bättre nu.
Många affärer försöker redan locka kunder genom att ha öppet till midnatt och öppna 7 på morgonen.

"Stimuleringspaketen" var tänkta att filtrera pengar genom staternas regeringar så att de kunde balansera sin budget annars måste man skära ner på polis, brandkår, lärare; det hot man alltid tar till. Valet stod mellan att höja skatterna eller skära ner på servicen eller en kombination av dessa .
Hela nationen provade detta och vi kan bara titta på arbetslöshetssiffrorna för att se hur det gick.

Det kanske inte har drabbat er i Sverige men här i USA börjar vi märka av att det är svårare tider. Brottsbekämpande myndigheter runt om i landet håller på att bli lite, ska vi säga, "överansträngda"?" Med den ekonomiska nedgången bland myndigheter på alla nivåer upplever man en nedgång i intäkterna.
I stället för att fokusera på den allmänna säkerheten verkar polisens främsta uppgift nu vara att "dra in pengar till staten" genom hastighetskontroller och bilbälteskontroll.
Den senaste tidens uppmärksammade händelser gör det än mer klart för oss att "när det handlar om sekunder är polisen bara några minuter bort."
Till syvende och sist måsta medborgarna lita på sig själva när det gäller familjens säkerhet och försvar mot aggressiva brottslingar, även om polisen är experter på att rita kritstreck runt offren och sätta upp gul tejp runt brottsplatsen.

PS. Klicka på fotot så kan ni läsa texten bättre.

Arabisk agro-imperialism



Saudiarabien använder miljarder dollar för att upprätta plantager att producera ris och andra stapelgrödor i afrikanska nationer som Mali, Senegal, Sudan och Etiopien. Alltså i världens mest utsvultna kontinent som för närvarande inte kan föda sig själv, än mindre utländska marknader.

Sheik Mohammed Al Amoudi har köpt upp stora delar av Etiopien för att odla mat, inte åt etiopierna men åt araberna. Bakom taggtrådsstängsel växer konstbevattnade grödor för export över Röda havet. Marken har han köpt billigt av den etiopiska regeringen vars kommunistiska föregångare hade stulit den från bönderna.

Sveriges rikaste finansman heter Mohammed Al-Amoudi

24 november 2009

Ett hån mot rättvisan

Är det någon som tror att Justitieminister Eric Holder arrangerar en civil rättegång mot terroristerna för att visa världen att USAs rättssystem är överlägset, där man rättar sig efter lagen och att man är rättvis?

Vad händer om terroristerna inte blir fällda? Både Obama och Holder har sagt att Khalid Sheik Mohammed kommer att fällas och att "oskyldig" är inte en möjlighet, men om det redan är avgjort att de är skyldiga, hur ska man kunna hitta en opartisk jury?

Det finns en möjlighet till frikännande eller "hung jury"(när 1 jurymedlem eller fler är oeniga.)
Genom att på förhand avgöra domslutet undergräver Holder möjligheten till en rättvis rättegång, vilket sades vara anledningen från början till en civil rättegång.

Till skillnad från militärdomstol kräver en civil rättegång att man presenterar tekniska bevis vilket man inte samlar på sig i krigssituationer.
Civila domstolar har också mycket striktare regler för hörsägen än militära domstolar. Plus att alla åtalade ska ha presenterats sina Miranda rättigheter.

Det finns redan ett helt färdigt rättssystem där man fann KSM skyldig men nu ska vi ge honom samma rättigheter som en amerikansk medborgare i ett system där man antas vara oskyldig tills motsatsen bevisats. Ett system där en liten teknisk struntsak kan frikänna honom därför att förutsättningarna för bevisföring har ändrats.
Terrorister överallt i världen kommer att gapskratta och verkligen uppskatta all den reklam de får. Det är ju vad de anstränger sig för.
Vilken fantastiskt utmaning det också måste vara att försöka spränga hela denna rättssal och göra KSM till martyr.
Dessutom måste det ju kännas skönt för varje terrorist i vardande, att om man dödar så många människor som möjligt på amerikansk mark får man medborgares rättigheter, en advokat och en egen talarstol där man kan spy sitt hat.

Om ni tyckte att rättegången mot O.J Simpson var en media-cirkus, vänta bara tills den här startar..


Klimatkonferensens våldsbenägna hjälptrupper



Tips Hodja


Är Obama rasist?


Ja, säger Kevin Jackson. Obama är den bästa sortens rasist när det gäller vita och den sämsta vad gäller svarta.

När det gäller vita är han öppen och rättfram vilket han diskuterar i sin bok "Dreams from my father" där han säger: "Jag slutade påpeka min mammas ras när jag var runt 12 eller 13 eftersom jag misstänkte att jag gjorde det för att ställa mig in hos vita. Jag hittade en tröst i att uppamma en känsla av missnöje och fientlighet mot min mammas ras."

Under sin kampanj försökte han dölja sin rasism mot vita genom att bortförklara betydelsen av sina 20 år i pastor Wrights kyrka genom att säga att han egentligen inte riktigt lyssnade till predikningarna.
Detta är en kyrka som praktiserar Black Liberation teologi och om ordet "svart" byttes ut mot "vit" skulle den passa som tillhåll för Aryan Brotherhood

Efter valet fortsätter han att stoltsera med sin rasism mot vita genom att fylla sitt team med svarta rasister. Den först utsedde var en framstående svart nationalist, Van Jones, som fick posten som "Gröna Jobb tsaren".
Utnämning av en svart nationalist till denna position kan jämföras med om Bill Clinton hade utnämnt en KKK-man till en liknande position. Om det sistnämnda hade hänt skulle åtminstone Vänstern ha upprörts.

Obamas rasism mot svarta är mycket mer försåtlig och därför farligare. Obama tror faktiskt att han hjälper svarta igenom sin politik, när resultatet i själva verket är förödande för dem. Ett bra exempel är utbildning.
Svarta vet med sig att utbildning är det enda sättet att ta sig ur fattigdom och andra problem i det svarta samhället.
Obamas första rasistiska aktion som president var att ta bort "skol-checkarna"(vouchers) i D.C och Chicago och som gav alla, svarta som vita ekonomisk hjälp att välja privatskola till sina barn. Systemet, som infördes av Bush, har visat sig ge ypperliga resultat men nu hänvisades svarta barn från ambitiösa hem på nytt till områden med drog-problem och kriminalitet i skolan.

Obama placerar emellertid sina egna barn i privat skola.

Den första svarta presidentens politik marginaliserar svarta. Det är det grymmaste slaget av rasism, eftersom det berövar svarta hopp istället för att inspirerande till det. De svarta lämnades med förhoppningen att Obama skulle omfördela välstånd och ta från de som producerar och ge till dem som gladeligen tar emot.

Den socialism som Obama förordar för svarta -utjämning genom tvång- har inte hjälpt svarta någonstans i världen
Det finns inte ett enda land på den svarta "fäderne- kontinenten", som ger en strimma av hopp. Man skulle kunna tro att Obama kunde visa på något land i Afrika där han tycker att hans politik fungerar för svarta.
Men i dagens Afrika finns bara krig och rykten om krig. Människors tillvaro beror bara på vilken sida av "mord" man befinner sig ... barnamord, mord, brodermord eller folkmord. Diktatorer plundrar de länder de borde förbättra och Afrikas folk har inte något annat att visa upp än extrem fattigdom och förtryck.

Faktum är att den plats där svarta människor har det bäst är i Förenta Staterna. Amerika kan skryta med att ha fler svarta idrottsmän som är mångmillionärer, underhållare, storföretagsägare, och så vidare än något annat land i världen - allt på grund av kapitalismen .

Visst är Obama en rasist Men de flesta rasister behöver bara se hur den andra sidan ser ut för att förstå. Obama har bara hört talas om konservatism, eftersom han aldrig har haft en konservativ vän. Han förstår bara den ena sidan - den rasistiska radikala sidan. Det är anledningen till att sunt förnuft tycks vara radikalt för honom. Det är därför som patrioter förföljs och hånas och de högpresterande ska hållas tillbaka.
En sann konservativ person skulle aldrig bli vän med en sådan som Obama. Obama måste omges av fjäskare och de som stryker medhårs, eller radikala ledare han kan beundra. Min förhoppning är att Obama verkligen kommer att lära känna några konservativa, svarta och vita. Då kanske, kanske kommer han att förstå att han är både det bäste och värste av rasister.

23 november 2009

Climategate


I torsdags började nyheter spridas över internet att en hacker hade brutit sig in i datorsystemet vid University of East Anglia’s Climate Research Unit (aka Hadley CRU och offentliggjort 172 MB av data angående forskningen om Global Uppvärmning.
Det handlar om tusentals e-mails mellan akademiker som surfat högt på uppvärmningsvågen och som ändrat data för att få det att stämma med de förutsättningar man tidigare kommit överens om, angående AGW (Anthropogenic Global Warming).
En lista över alla mails, kallad Bishop Hill's list finns här.

Jag förstår mig inte på att analysera dem men enligt Pyjamasmedia har många av breven bekräftats av avsändarna och....


*uppgifterna verkar vara autentiska
* det som avslöjas är mycket uppseendeväckande
*följderna kommer att vända upp och ned på hela grunden till AGW och anseendet hos många av de ledande förespråkarna.

Korrespondensen avslöjar att författarna samarbetat i hemlighet för att säkerställa att man endast publicerade de uppgifter som var gynnsamma för att bevisa att CO2 orsakar AGW och att redaktörer och tidskrifter som publicerade motsatsen blev straffade. De försökte också "disciplinera" forskare och journalister som publicerade skeptisk information.

James Delingpole för The Telegraph säger att den som har aktier i någon av de alternativa energiföretagen bör omedelbart göra sig av med dessa papper.

Man talar om konspiration, samverkan för att överdriva uppvärmnings-data, förrmodligen olaglig förstörelse av oönskad information, organiserat motstånd till att offentliggöra data, manipulation, egna påhittade uppgifter och mycket mer.
"Detta kan mycket väl vara den största skandalen i modern forskning." (Andrew Bolt)

-------
Man kan ju hoppas att detta är slutet på all hysteri om AGW, men det är väl önsketänkande.
Det är alltför många som har investerat pengar och sitt rykte i denna religion. Politiker kommer att gripas av panik om möjligheten till avgifter och beskattning går upp i rök och inför mötet i Köpenhamn kommer vi att utsättas för fantasifulla, groteskt överdrivna historier som denna, producerade av fanatiker, och annonskampanjer där isbjörnar faller från skyarna för att avskräcka oss från att flyga.

Amerikansk media går fortfarande som katten kring gröten, men all information över internet och alla politiska radiopratare som vaknar till liv på måndag kommer att tvinga dem att börja skriva om CRU-skandalen, AGW-lobbyn kommer att förlora sitt inflytande och förhoppningsvis kommer många människor att inse att de blivit lurade.


En logisk kullerbytta

Nationalegoism är ett träffande uttryck, som jag stötte på i politiskt korrekta Sydsvenskan. Ty vad har vi nationer till? Ett afrikanskt ordspråk säger, ”Riv inte ner ett stängsel, förrän du vet varför det en gång sattes upp”.

Invandringen av hederskultur och unken kvinnosyn gör att vi förlorar vår gemensamma värdegrund. Att vilja förhindra islamiseringen är snarare självbevarelsedrift än egoism. Att tillåta den är en logisk kullerbytta: då är det inte bara kvinnorna som räknas som offer utan även de som förtrycker dem.

Många är ovilliga att ta emot flyktingar i sina kommuner. Det är ett naturligt förhållningssätt, öppna gränser däremot är en utopi. Om inte staten hade placerat ut flyktingar i varenda by och stad i vårt land, tror någon att de då skulle tagit sig dit ändå? När det inte finns några jobb, och när de inte har några pengar att skaffa bostad för?

Långt över hälften av de hundratusentals "flyktingar" som kommit de senaste 25 åren är beroende av socialbidrag. Invandringen smörjer inte Sveriges ekonomi, utom för vissa. Ur en kommentar:

"Jag tror att mycket av vår flyktinginvandring beror på att vi betalar så frikostigt till de som arbetar med flyktingar. De som kan systemet skaffar sig guldkant på tillvaron på skattebetalarnas bekostnad. Flyktingarna är ofta bara en bricka i spelet, utan dem ingen guldkant för de offentligt finansierade. Jag tror inte att gråten för flyktingar är ärlig i alla salonger, istället är det en nödvändig ingrediens för att kunna roffa åt sig offentliga pengar."

John Wilthorn: "Utan att ha sagt ett enda ont ord om flyktingarna utan enbart kritiserat vår naiva flyktingpolitik så stämplas kritikern som varande främlingsfientlig och rasist. Det trots att det är två helt skilda saker."

Invandringen från muslimska länder medför mer kulturrelativism och mindre av gemensam värdegrund. Det går inte att både äta kakan och ha den kvar.

22 november 2009

Kvinnliga förebilder


Förra året lanserade leksakstillverkaren Mattel en docka som väckte uppståndelse och kritik eftersom den sade: "Islam is the light". Flera affärer slutade sälja docka sedan föräldrar hotat bojkotta affären.
Nu gör Mattel ett nytt försök men mera öppet denna gång.

Man har förnyat en av världens mest berömda leksaker genom att klä Barbie i burkha.
För att lansera den nya dockan ska hon säljas "osedd" på en välgörenhetsauktion på Sotheby till förmån för världens barn.
Företagets chef tycker att det är viktigt att alla barn, oavsett var de är ifrån, ska ha möjlighet att leka med en docka som representerar dem själva.
------

Jag undrar vilka accessoarer hon kommer med? Vad är det meningen att små flickor ska göra med denna docka?
Prygla upp henne om hon inte lyder?
Jag undrar om Barbies dockskåp tillverkas med balkonger och om man inkluderar en påse stenar om det är så att hon överraskas i TV-soffan tillsammans med Ken?

Tillhandahåller man en "gammal gubbe-docka" också som hon måste gifta sig med?



Vem var den förste president.......

....som besökte Fort Hood efter att 14 personer skjutits till döds och 29 skadats?

Här är lite hjälp.Svar: Det var den tidigare President Bush och hans hustru Laura, medan den nuvarande, Obama var alltför upptagen med att argumentera för sin sjukvårdsreform och därefter så uttröttad att han måste vila vid Camp David.


21 november 2009

Minareter i Schweiz


Spydpigen har fått denna skrivelse från Schweiz, som kommer att ha omröstning den 29/11 om de ska tillåta minareter i landet. Skriften är på tyska men jag har gjort en översättning av Spydpigens översättning från danska till svenska.
Ha därför överseende!
Den ursprungliga texten samt många fler bilder finns här.


1. Rädslan för islam är helt obefogad

2. Med minaret-initiativet ser vi hur vår existens hotas och därför blandar vi oss nu i debatten.

3. Vi muslimer är ofta missförstådda av samhället.

4. När muslimska män gifter sig med minderåriga flickor, är det inte pedofili, utan en efterapning av vår religiösa grundare Mohammed, som bland annat gifte sig med den 9-åriga Aisha.

5. När det sägs i Koranen (Sura 4:34) att män ska slå kvinnor, så det är inte
våld, utan av Allah påbjuden tuktan.

6. När vi säger att vi inte kommer att bli dina vänner, lever vi efter Allahs vilja, för Allah befaller oss nu en gång för alla i Koranen (Sura 5:51): "Ni som tror, ta inte judar och kristna till era vänner".

7. När partiet Hamas, som är den dominerande kraften i det palestinska lagstiftande rådet i sitt partiprogram uppmanar till att döda judar, så skall ni acceptera detta eftersom det står i Koranen att judar är sämre människor!
De som hindrar oss i vår fria religionsutövning är motståndare till religionsfrihet.

8. Bara för att det finns förföljelse av kristna i muslimska länder och kristna sammankomster ofta förbjuds, ska ni inte tro att ni kan förbjuda oss minareter. Hos er råder det nämligen religionsfrihet och den håller vi oss till, så länge vi är i minoritet.

9. Sharia är inte omänsklig. Det är Allahs lag, som kom till oss genom Mohammed.

10. Här följer bilder av bestraffningar: spöstraff för att dricka alkohol, avhuggning av en hand för stöld, hängning för homosexualitet, stening (av en kvinna) för äktenskapsbrott, halshuggningar och skjutning.

11. I muslimska länder finns det inga minareter utan böneutropare, men hos er ska vi som tecken på vår tolerans inte ropa ut. I Tyskland, England och andra länder i Europa har vi brutit vårt löfte, men vi kommer inte att göra det i Schweiz.

12. Arga islamhatare kommer att förstöra våra islamiseringsplaner.
Men du, kära läsare, är ändå en god människa. Visa dig därför tolerant och säg Nej till minaretförbudet.

Vänliga hälsningar OSS(Organization Sharia Schweiz).

Om muslimer skulle avslöja sina verkliga avsikter skulle Minaret-initiativet vara helt klart. Men tyvärr får de hjälp av media i en sofistikerad taktik att dölja verkligheten.
Nu vet ni budskapet. Därför:

Stoppa minareterna! Rösta ja till förbudet mot minareter!
-----
Initiativet vill införa ett tillägg till den schweiziska konstitutionen om att konstruktion av minareter ska förbjudas.
Affischen föreställande minareter som raketer har naturligtvis upprört muslimer och städer som Basel och Lausanne har förbjudit dem.


Gömma huvudet i sanden



Mångkulturella fantasier om att alla kan komma överens om de verkligen försöker, är attraktiva tankegångar för européer och amerikaner och även israeler som är trötta på krig.

I efterdyningarna av massmorden i Fort Hood kan man ana att vi fortfarande föredrar en värld som matchar våra föreställningar om hur världen borde vara i stället för att acceptera verkligheten i en värld som är långt mindre attraktiv än våra fantasier.
Det har framkommit att många av de personer som kom i kontakt med Hasan förvånades över att en person med hans inställning fick bära officersuniform men ingen lämnade in ett formellt klagomål av rädsla för att betraktas som anti-islam och intolerant.

De som förnekar sanningen om att Islam och dess anhängare är ett hot, har en desperat motvilja mot att ge upp tron på mångkultur. Vi vill alla hålla fast vid en ljus och optimistisk syn på mänskligheten, att människan i grunden är god.
Det är emellertid inte misstänksamhet mot muslimer som är problemet. Problemet är muslimsk intolerans mot andras åsikter. Det är inte mångkultur som är svaret utan Sunt Förnuft.
För muslimer är hela idén om mångfald, "mitt sätt eller inget." För dem kan islam och dess anhängare inte klandras eller kritiseras för någonting, medan västvärlden bär skulden för allt.

Den ursprungliga bosättarna i det som senare blev Förenta staterna bar vapen och biblar.
De var trångsynta, självförsörjande jordbrukare och köpmän. De gjorde en ganska bra jobb under ett par hundra år. De var inte nödvändigtvis ute för att skapa ett land där människor kan bli bättre genom tolerans och förståelse för medeltida synsätt. De ville skapa en plats där människor kunde lyckas och bli något så länge det inte störde någon annans planer. I den mån de över huvud taget tänkte på det, var de grundläggande mänskliga rättigheterna att kunna göra vad sjutton de ville utan onödiga regler och kvävande skatter från tyranner och kungar.

Idag har vi en attityd som förespråkas av alla tre grenarna i vår regering där majoriteten måste vara trevlig mot extremister och inte förolämpa muslimer eller ateister eller terrorister. Något som kan anses vara kränkande för muslimer (som utgör ungefär ,01% av den amerikanska befolkningen), kan få dig arresterad eller åtalad eller åtminstone leda till böter. Men muslimen eller ateisten är inte skyldig att acceptera någon kristen eller judisk eller buddistisk symbol eller trosuppfattning.
Liberalerna vill att alla ska sitta ner tillsammans och vara en del av en sorts förhärligad mångfald men är inte beredd att visa hänsyn för människor som tror på icke-muslimska lagar och traditioner.
När vi var en "smältdegel" tenderade vi att vinna våra krig och exportera våra varor, vår teknik och investeringar till resten av världen. Idag har vi mångkulturen och vårt handelsunderskott är enormt, vår teknik används mot oss, och vi har sålt våra barnbarns själar till kineserna.


Den gemensamma nämnaren



20 november 2009

Värre än vi kunde föreställa oss

När jag först såg denna bildekal trodde jag att det var ett skämt men jag borde ha förstått bättre.

Vi borde ha anat att det skulle gå åt skogen när tusentals människor kom till Obamas kampanjmöten, där de fick massproducerade skyltar med slogans som "Change" och senare " We can believe in". Dessa okunniga människor viftade med skyltarna som om de hittat på orden själva, men om de blev tillfrågade om vilka förändringar de syftade på såg de ut som nollor i ansiktet.
Vi borde ha förstått att det skulle gå åt skogen när radiopratare som Howard Stern intervjuade folk på gatan och använde sig av McCains politiska ställningstagande men låtsades att de i stället var Obamas åsikter, och folk höll med honom. De var tom. glada över att Obama utsett Sarah Palin till sin vice!

Vi skrattade åt videon på valdagen när denna bubblande kvinna var glad över att hon nu inte behövde oroa sig över bensinpengar eller hyra längre. Vi borde ha vetat bättre...



Varje morgon när jag vaknar förväntar jag mig att höra rapporter om mer skadegörelse, orsakat av denne farlige man som placerats på sin post av människor som förförts av vackra ord och som röstade på honom för att han ser ut som dem.

Vi är vid en enormt viktig skiljeväg nu. Om Obama lyckas genomföra "vårdreformen" vilket innebär nationalisering av en sjättedel av landets ekonomi, är det slut på det som vi menar med Amerika, som en symbol för frihet. Vi blir ett andra Venezuela.

När Bush kom till makten var statsskulden 6 trillioner dollar (12 nollor) nu är den 12 trillioner. Om Bush i sin valkampanj hade förklarat att han skulle fördubbla skulden hade nog inte ens hans pappa röstat på honom.
Nästa år beräknas skulden vara 14 trillioner och därefter kommer den att öka med en á två trillioner varje år. Ganska snart kan vi inte betala räntan på lånen och.....


Psykiatriska hjärnspöken och skräckinjagande burkor

För ett par år sen kom en pakistansk skräckfilm om en kannibalistisk massmördare iklädd en burka. Regissören Omar Ali Khan berättar att han fick idén efter att som barn ha blivit skrämd av burkan, vilket bekräftar att plagget upplevs som skrämmande även i de muslimska länder där det är vanligt.

"Han var helt enkelt rädd för två saker när han var barn – en kvinna i burka, och det metalliska ljudet från böneutropet när det avhumaniserades genom högtalarna." Here comes Burqa Man.
I en artikel av en svensk professor i rättspsykiatri får vi det bekräftat. Förskolepersonal ska inte bära burka. Täckta ansikten är otäcka och försvårar barnens utveckling.
"Att lära sig avkoda ansiktsuttryck, och att själv kunna använda sådana för social kommunikation, är en grundbult i socialisationsprocessen. Den förmågan ska man inte mickla med. Det gör inte de bokstavstrogna muslimerna heller för i den världen är kvinnorna hemma med barn, utan att dölja ansiktet - det gör man bara när man går ut."
Så långt så väl. Men sen kliver professorn upp ett steg över sin kompetensnivå, och påstår att "kärnan i den islamska tron är mycket mer tilltalande än alla andra religioners".
Hans argument är att ge en nidbild av treenigheten i den kristna tron.

"En gud: inte en tredelad historia, varav en del håller sig i himlen, en del har gått omkring på jorden och trollat (gjort underverk), och en del har betäckt en jungfru genom örat (vad säger det om storleken?). En stor och ett antal mindre profeter, alla vanliga människor. Sunda och vettiga regler för livet. Inga kannibalistiska ritualer (nattvardens transsubstantiationslära). En mer rimlig syn på hur mycket vi styrs av krafter utom vår kontroll, som alternativ till det västerländska högmodets nordamerikanska peripeti: man kan åstadkomma precis vad som helst bara man vill tillräckligt."
Som synes utmynnar det hela i en anti-västlig harang. Kanske var raderna om burkan bara en förevändning för denna romantisering av islam och dess jihad mot väst. Men aldrig någonsin att man kommer åt problemet med burqans skräckinjagande spöke om man inte identifierar problemet: islam självt.

Sunda och vettiga regler för livet? En psykiatriprofessor borde väl veta bättre än att applådera tvångsbeteende. Socialantropologen Lévi-Strauss skrev:

"Om en vaktpost skulle bli religiös, förefaller islam vara den idealiska religionen: att strikt följa reglerna (böner fem gånger om dagen, var och en kräver femtio knäböjningar), detaljerade regler om renhet (rituella tvagningar); manlig promiskuitet i det andliga livet vid utförandet av religiösa förpliktelser, och inga kvinnor."
Skämtet om anden i jungfruns öra visar hur trendigt det är att håna kristendomen. Har professorn aldrig tänkt på uttrycken lagens anda respektive lagens bokstav? Hovrätten som dömde en man för att han kastat tillbaka grannens kattskit på hans tomt, dömde efter lagens bokstav. Det viktiga som Jesus Kristus kom med var den Helige Ande. Till skillnad från Koranen ska man inte läsa Nya Testamentet bokstavligen.
"Kanske västvärldens kulturella styrka härrör från treenighetsdogmen. Förhållandet mellan en Gud och de tre: Fadern, Sonen och Anden, kommer aldrig att lösas.
Och blir det inte heller i Bibeln. Härav kommer en dialogisk läsning. Det innebär att en text säger något om mitt liv och mitt liv säger något om texten.
I kristendomen avgör den enskilde själv vad som står i texten. Det var det Luther kallade 'Det allmänna prästadömet'. Bibelkritik har en tradition av 500 år. Korankritik finns inte." Hein Heinsen
Islam är ju så monoteistisk att det är svårt att skilja gud och djävul åt.
"Koranen (en parodi på en helig bok) är en del av islams oheliga treenighet - bok, mo, allah. Det heliga i det här fallet är till exempel "döda de otrogna". Ett helvete som säljs som "gud". Mer än en hädelse." GoV
Visst styrs vi av krafter utom vår kontroll, luften vi andas, himlen över oss. Men vad kännetecknar en troende muslim, är det denna religiösa känsla av beroende, eller är det en underkastelse under en militär organisation fjärrstyrd av en profet som levde för snart 1400 år sen?

19 november 2009

Det var bättre förr



Högsta domstolen har beslutat att stoppa utvisningen av den man som "heders"mördade Abbas Rezai i Högsby 2005. Nu när mannen har avtjänat sitt fyraåriga straff i ungdomsvård vill han inte åka hem till Afghanistan och har därför begärt ny prövning i Högsta domstolen.

Sverige en mänsklig soptipp? 4 år i fängelse och ingen utvisning är allt för lindrigt. Och hans föräldrar och övriga inblandade borde ha åkt in i fängelse och sen utvisats.

"Om 100 000 tjejer förtrycks i "hederns" namn, hur många pappor, brorsor och onklar går det på det?"

I Danmark skrevs rättshistoria i ett liknande fall. Både brodern och de åtta anklagade, som inte höll i pistolen, befanns skyldiga och dömdes från åtta års fängelse till livstids fängelse.

Alle ni skyldige i æresdrab

18 november 2009

Vi säljer vår framtid

Administrationen har mött mothugg och granskning av sina uppgifter när det gäller "stimulering" av ekonomin och de antal jobb man påstått att man skapat eller räddat.
När siffrorna först publicerades i slutet av oktober och tom. CBS ifrågasatte uppgifterna måste det vara väldigt uppenbart att administrationen ljuger.



The Office of Management and Budget, OMB, har efter det tittat närmare på siffrorna och visar att de är överdrivna och många gånger orimliga och orealistiska.
Exempel: I Alabama hävdar man att 5,000 jobb har skapats från 42,000 dollar. Colorado påstod att man skapat 269 lärarjobb fast det bara handlade om tre. Chicago sparade enligt uppgift 473 lärarjobb fast man bara har 290 lärare anställda.
I Texas redovisar man att 19,572 jobb har skapats eller räddats till en kostnad av 545,000 dollar per jobb enligt recovery.gov

Samma sida visar också att 376 kontrakt värda 608,9 miljoner skapade 1,458 jobb. Man framhåller att det inte är riktigt att räkna ut kostnaden per arbetstillfälle eftersom fler personer kan bli anställda i framtiden.
Man har anslagit 2,6 miljoner till att reparera dörrar till en flyghangar och ökade därmed arbetsstyrkan med EN person. Men sedan räknade man samma kontrakt två gånger så det blev två jobb.

Obama administrationens 787-billion dollar ekonomiska stimulans har också skapat 30 nya jobb i en oansenlig plats i Arizona, till en kostnad av bara 25,380.67 dollar för varje individuellt jobb
Ett litet krux är emellertid att platsen inte existerar.
Kan naturligtvis vara ett dator-misstag från regeringssidan så man använder 18 miljoner till att uppdatera och omorganisera sin web.sida och då visar det sig att fler icke-existerande platser har stimulerats med nya jobb.

Det har förekommit många fler rapporter i media om uppenbara lögner och överdrifter och administrationen har hittills tvingats backa med 60,000 arbeten. Granskningen fortsätter.
Detta är våra skattepengar som, om vi själva kunde bestämma över dem, skulle gå till saker vi anser att vi behöver och därmed verkligen stimulera ekonomin.
Regeringen tryckte tex. upp 2,6 miljoner för att reparera dörrar. Det minskar omedelbart köpkraften av de slantar vi har i plånboken. Det är ren stöld.

Ska det vara jämställt, tro?

När det gäller kvinnornas jämställdhet brukar man placera Sverige i toppen. Men invandringen börjar ändra på den saken. Så snacket om kvinnomakt och jämställda bolagsstyrelser är rena verklighetsflykten.

I en nyutkommen rapport berättar egyptiska kvinnor som tillhör den kristna koptiska minoriteten hur de på olika sätt lurats eller tvingats att gifta sig med muslimska män, för att sedan utsättas för övergrepp. Tvångsgifte jämställs med trafficking.

Även i Sverige borde tvångsgifte jämställas med trafficking. Skolflickor skickas till hemlandet på sommarlovet för att tvångsgiftas.

För ett år sen sa integrationsminister Nyamko Sabuni att tvångs- och barnäktenskap måste kriminaliseras. Men hur ser det ut i praktiken?

En kurator på Rosengårdsskolan i Malmö, som sett över hundra barn giftas bort, får frågan om hur många barnäktenskap hon varit med om att stoppa: Kuratorn funderar en stund. Svarar sedan, med en suck. – Ingen gång.

Problemet beror inte enbart på den förhärskande idiotin bland politiker och i media att "alla kulturer är lika bra". Både ministern och kuratorn verkar ju vara medvetna om det. Nej, det beror på att migrationsindustrin alltför lättvindigt delar ut permanenta uppehållstillstånd. Hundratusen nya invandrare årligen som håller liv i denna vanvettiga hederskultur.

Skrämmande nonchalans inför 'kulturella giften'

Duh!

Maersk Alabama, fartyget som kapades av somaliska pirater tidigare i år blev attackerade av pirater på nytt igen.
Efter den förra händelsen i april, när kapten Richard Phillips togs som gisslan, har reglerna om beväpning och självförsvar setts över och denna gång hade man en grupp beväpnade vakter ombord.
Piraterna attackerade med automatvapen, elden besvarades och piraterna försvann.
Ett utmärkt exempel på att "ont skall med ont förgöras"!

Frun till den nuvarande kaptenen på Alabama yttrade i en intervju att hon var väldigt glad över att de hade vapen ombord.

svd sds

Sensationslysten textsättare på TV-avisen




Danska språket har begåvats med en ny betydelse av ordet perle (pärla). Det gick till så att en polisman i samband med en upphetsad palestinsk demonstration i Köpenhamn i januari råkade säga perle. Det visades på TV med undertexten perker (blatte).

- Vi har en insats med våldsamma upplopp, 100 arresterade och gör egentligen ett riktigt bra jobb. Och det enda omvärlden vill ta upp är om en av poliserna sa "pärla". Detta får medierna att gå helt i selvsving (självsvängning, återkoppling), säger han.

Han blev anklagad för rasism, förhörd och frikänd. Språkexperter konstaterade att det var perle och inte perker han sagt. Saken är klar men tvetydigheten i ordet perle kommer att finnas kvar.

- Den så kallat förorättade demonstranten dök aldrig upp [till förhöret hos statsadvokaten]. Men tillsammans har vi faktiskt skrivit grotesk språkhistoria, säger polismannen.

Läs det hela här >>

- - -
I Danmark har man demokratiskt nog inte folketingsval samtidigt som kommunalval.

Till skillnad från de flesta danska partier är det lilla vänsterliberala Radikale Venstre ytterst politiskt korrekt och liknar i det avseendet samtliga svenska riksdagspartier. Men nu inträffade det paradoxala att Radikales Klaus Bondam ingick ett avtal med Dansk Folkeparti, som gav honom ett borgmästarjobb i Köpenhamn. Får vi se sådant i Sverige i framtiden, att något parti skulle våga stödja sig på Sverigedemokraterna, åtminstone kommunalt?

Det suckas av lättnad över friheten på sina håll...

... men inte över gasledningen på Östersjöns botten, den nya 'Molotov-Ribbentrop-pakten'. När gasledningen är färdig kan ryssarna stänga av gaskranen för balter, polacker och ukrainare, och därigenom idka utpressning för att få in dem i sin maktsfär igen.

Gapet mellan de fria och ofria staterna i Öst har ökat på senare år. Rysslands nygamla diktatur hotar Baltikums och Ukrainas nyvunna frihet.

I det tidigare Sovjetunionen finns frihet i Estland, Lettland, Litauen och Ukraina (grön på kartan nedan). Delvis fria är Moldavien, Georgien, Armenien och Kirgizistan (gul). Frågetecken om Kirgizistan efter att ännu en regimkritisk journalist mördats. I övriga sju inklusive Ryssland är det inte mycket bevänt med friheten (blå).

I det tidigare Jugoslavien finns tre fria stater: Slovenien, Kroatien och Serbien. Delvis fria är Bosnien, Montenegro och Makedonien. I Kosovo saknas frihet. I Albanien har man delvis frihet.



"Det är nu nästan tjugo år efter Berlinmurens fall och slutet på det kalla kriget. Men tog det verkligen slut, och vann vi det? Se på situationen i dagens Europa, där många av de tidigare kommunistiska länderna i östra halvan av Europa är friare och säkrare än många av dem i den västra halvan av Europa."

Skriver Fjordman och syftar på bland andra Polen, Tjeckien och Ungern, länder som ännu inte drabbats av islams invandring i samma utsträckning som Västeuropa. Erfarenheterna av kommunismen gör att folk genomskådar islams totalitära anspråk. Ett exempel är årets Nobelpristagare i litteratur tysk-rumänska Herta Müller som i en intervju talar klarspråk:

Partiet har ersatts med Allah och politbyrån med mullorna

17 november 2009

Nu viner partipiskan på egna ryggar


Sedan många år tillbaka har man från våra översåtar/politiker och pressen matats med samma ensidiga uppfattningar om välsignelsen med en generös flyktingpolitik. De som delar den positiva uppfattningen får obegränsat spaltutrymme. Kritik refuseras.
I och med att både allians och regeringsparti är lika goda kålsupare ger jag dem det gemensamma namnet ÖVERSÅTAR.
Alltnog: på arbetsplatser, ”gator och torg” hörs helt andra uppfattningar om värdet av kulturberikning, fast det tystas ner. I dagens Sverige finns en mur av politisk korrekthet, likriktning och förljugenhet. Det gäller båda blocken!

Utan att ha sagt ett enda ont ord om flyktingarna utan enbart kritiserat vår naiva flyktingpolitik så stämplas kritikern som varande främlingsfientlig och rasist. Det trots att det är två helt skilda saker.

Så länge det finns ett beroende mellan politiker och journalister har det inte varit något problem att genom skrämselpropaganda ta ifrån samhällskritikerna deras yttrande och åsiktsfrihet. Det utan att det blev några större åthävor fram till att de ”ensamkommande flyktingbarnen” kom på tal. Då började även naiva att reagera över om detta verkligen kunde stämma med verkligheten. Man insåg bland annat att det måste ligga något lurt bakom det att med snyft kalla ynglingar för det mera behjärtansvärda ordet barn. Man begrep att ynglingarna skickas hit med den uppenbara målsättningen att bli ”entrébiljetter” för sina anhöriga? Alltså ännu ett genomskinligt sätt att ”bakvägen” ta sig in i Sverige… fast det är synpunkter som effektivt tystades ner av politiker och journalister. Den gamla stämpelrekvisitan ”FRÄMLINGSFIENTLIG och RASIST” kom med förenade krafter från politiker och journalister åter flitigt i bruk.

Vad politiker/översåtar inte tänkt på är att numera finns INTERNET. Det går inte längre att tysta ner kritik. I Internetgrupper och portaler kan man läsa åsikter som refuserats av journalistkåren. Det har resulterat i att när gemene kvinna/man läser en papperstidning då är en naturlig undran: ”hur mycket av det jag vill veta är vinklat eller dolt”?

Nu kan man undra hur översåtarna skall agera när de inte längre har sitt invanda stöd av journalistkåren? För en sak är helt klar. Under nästa år kommer ett antal papperstidningar att läggas ner. Läsarnas förtroende och annonsintäkternas tid är förbi. Modern IT-teknik har redan gått ifrån dem. Internettidningar och portaler tar helt över.

Mot denna bakgrund är det intressant att se hur våra översåtar och journalister agerar. Precis som om de inte inser att de redan innan kommande val ställs inför en helt ny tid. De kalkylerar med blockbildningar hit och dit. Ingen av dem skall ha något att göra med Sverigedemokraterna. Man tycks inte fatta att det därmed inte bara är Sverigedemokraterna som trampas på tårna utan även deras nuvarande och kommande väljare. Vad värre är att man dokumenterar sitt avsteg från demokrati. I en demokrati har allas röster lika värde!
... fast inte i Översåtarnas och journalisternas Sverige.

Det är närmast patetiskt när moderaterna nu låter partipiskan vina över Vellingemoderaterna och de kommuner som inte ställt in sig in i ledet för att ta emot de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen”. Ja man förlöjligar till och med det moderata kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman genom att sätta honom till att ”frälsa” övriga kommunchefer vilka likt Ljungman lyssnat till det mandat de fått av sina kommuninnevånare. Därmed tror moderatledningen förmodligen att de skapat rättning i ledet? Själv tror jag att moderaterna satt igång en vårdslös lek i ett dynamitlager. Moderatledningen tycks helt ha glömt att den inte är starkare än sitt mandat från väljarna. Man tycks inte ha fattat att man klämmer kommunledningarna mellan två sköldar – riksmoderatledningens och kommunledningens väljare!
Tala om att skjuta sig själva i foten!

Vad är det som säger att de moderata väljarna lägger sin röst på (m) till nästa val? Förmodligen kommer många trogna moderatväljare att straffa sina förmyndare i moderatledningen genom att rösta på Sverigedemokraterna – eller bildar man kanske ett nytt eget parti i Vellinge kommun?
Vi vet heller inte om denna lek med tändsticker i dynamitlagret kan leda till bildandet av ett helt nytt parti – ett parti som kanske kommer Sverigedemokraterna att framstå som ett söndagsskoleparti?

Det gäller att tänka efter hur många verkligt nödlidande vi kan hjälpa inom ramen för de enorma kostnader som numera naivt läggs ned på de s.k. "ensamkommande flyktingbarnen" och långsökta asylutredningar. Översåtarna har glömt sina svenska väljares behov.

John Wilthorn
Partipolitiskt fristående 83-åring