28 november 2009

Reinfeldts vägskäl

Det danska valet 2001 som gav Dansk Folkeparti inflytande i regeringspolitiken var en seger för demokratin, folkets röst fick höras. I Sverige däremot fortsätter det demokratiska systemet att förfalla. Snaphanen skriver:

"Reinfeldt står vid ett vägskäl. Vill han vara en del av framtiden som Anders Fogh, eller kommer han att klänga sig fast vid det förflutna? En konsekvens av fortsatt invandring kommer att bli de så kallade borgerligas exit från regeringsmakten, en mycket intressant och föga omtalad bieffekt. Jag gissar att Reinfeldt kommer att välja det förflutna, och det kommer att gå i fem eller tio år. Så kommer det hela tillbaka i mycket sämre skepnad. Svenskarna accepterar inte heller i det oändliga politiker som ger bort landet i bitar.

Det borde inte vara någon match att slå Sahlin, trots den omfattande importen av röstboskap till SAP, men kommer Reinfeldt visa sig ha en näsa för framtiden, eller är han för infettad i systemet för att ta tjuren vid hornen? Är han teknokrat eller politiker? Är han Nyrup eller Fogh? Det blir valets spänning, som det ser ut just nu. Väljer han att inte höra vad vinden blåser i löven, är det inte bara hans öde som står på spel. Det är förtroendet för hela det demokratiska systemet, som redan i förväg inte mår bra i Sverige."
Sahlin tappar terräng i Sverige. Det beror nog mindre på Reinfeldts charmiga blick, ni vet den där antydningen till ett leende genom tårediset, än Sahlins avsaknad av densamma. Hon flirtar inte precis med svenska folket, hennes appell riktar sig till andra. Men Reinfeldt verkar inte vara stort bättre:

Nu säger äntligen justitiekanslern att regeringen kunde ha kritiserat den skamliga artikeln i Aftonbladet om israelisk organstöld, utan att det skulle stridit mot svensk grundlag. "Jag blev störd över att statsministern förklarade att det var i strid med Sveriges grundlag att uttala sig. Det hade han inte behövt säga." Med andra ord, först teg Reinfeldt, och sen ljög han. Vad ligger bakom, de muslimska invandrarnas röster?

Även om han inte fjäskar lika mycket för islam som Sahlin, hon är oslagbarbar i det fallet med sina kontakter med Hamas och Fatah, är Reinfeldt oroväckande ljum i värdefrågor. Han har klippt banden med Svenska kyrkan, både personligen och på den svenska statens vägnar. Har han någonsin funderat vad han vill ha i stället? Klimatreligionen? Att vi ska ge våra pengar till politikerna så de kan rädda världen från varmare väder?

För att bekämpa en totalitär lära som islam måste hjärtat vara med. Men kan man vänta sig att Reinfeldt ska lyssna på folket? Makten korrumperar. I och med EU:s nya grundlag är statsministern i varje land en liten furste som åker till Bryssel för att träffa de andra furstarna. "I Sverige är valet inte fritt," skriver Merit Wager. "Hela tiden vakar partiledning, strateger och tongivande politiker över alltihop och rycker i trådar för att matcha fram dem de tycker passar bäst i mixen av personer som ska utföra ledningens order och som man kan räkna med är "lojala".

7 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Helt rätt att Reinfeldt inte "fjäskar" lika mycket för muslimerna som Mona Sahlin. Men han är ju förespråkare för att 78 miljoner turkar(muslimer) skall vinna inträde i EU. Och detta är helt aningslöst! Det är fruktansvärt skrämmande att ledande politiker är så aningslösa. Men det är egentligen inget att förvåna sig över då Reinfeldt själv icke bekänner sig till den kristna tron. Vad han fyller sitt "tomrum" med vet man inte? Men det är kanske som Evangeliet säger, att har man lämnat fältet fritt så står sju onda andar och väntar på att få plats.

Knute sa...

Ers eminens, tack för en mycket insiktsfull kommentar!

Demokratbloggen sa...

Man behöver inte vara kristen för att ta sig i akt för muslimer. Det finns många ateister, däribland jag själv, som är helt emot islam, och vill bekämpa den Muhammedanska följa John-leken till varje pris.

Jag vill att Koranen ska förbjudas i vårt land!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ja det är väl Legion som styr både Schweinfeldt och Måna Muslim. Dom har sålt sig själva för att bli lakejer åt den absoluta ondskan. För det får dom makt, rent av mycket makt över sina medmänniskor i detta livet men sedan väntar eldarna för dem. Men tydligen tycker dom det är ett pris värt att betala.

Knute sa...

"Muhammads egen reaktion när han fick sin första så kallade uppenbarelse i en grotta utanför Mecka var att han hade blivit besatt av en djävul, och han skulle ta sitt liv. Tyvärr blev det inte av. Men om man tittar på all ondska och lidande som kan spåras tillbaka till det som hände i denna grotta är det enda som verkar tämligen klart:

Om du tror att Gud blev människa julnatten i Betlehem är inte mycket annat val än att tro att Satan själv blev människa i en grotta i Arabien ungefär 600 år senare. Då får islam som upphov till de yttersta tidernas Antikrist, en helt annan tyngd än vad t.ex. kommunismen någonsin hade."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2009/08/den-islamske-antikrist.html

Anonym sa...

Studera Bilderberg Group så förstår ni vad det handlar om! Han vill leka med de stora pojkarna och säljer ut landet i processen!
Hans

Anonym sa...

Det är väl bara att titta på alla samhällen som är mer eller mindre påverkade av Islam? Vill vi ha det så eller inte, allt annat tjaffs är just tjaffs. Inget förblir opåverkat, välj själv och agera sedan därefter.

Samuel

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.