06 januari 2010

Elitens feghet

Sju muslimer i Storbritannien släpades till domstol, anklagade för att använda "hotfulla, kränkande, förolämpande ord och beteende som kan orsaka trakasserier och skapa oro och ångest för andra."

Det är patetiskt nog att britterna driver muslimernas avskyvärda tal som ett "yttrandefrihets-mål".

I stället för att stoppa invandringen och utbredningen av dessa samhällets varbölder klämmer man på pormaskarna och sätter plåster på inflammationen, allt för att vara politiskt korrekt.
Man gör väsen av att dessa odågor, som representerar muslimsk efterblivenhet, vägrade att stå upp för domaren, eftersom det skulle vara "en" allvarlig dödssynd "att visa respekt för någon annan än Allah.
Allah visar man respekt för genom att sätta ändan i vädret!

Ge domaren en poäng för att hon blev arg, men slutresultatet blev att domaren placerade sina läppar på de muslimska bakdelarna genom att tillåta en "kompromiss".
Hon bestämde att patrasket skulle komma in efter henne i rättssalen.
De behövde på så sätt inte stå upp av respekt för brittiska rättvisan. Nej, de bara råkade vara upprätt när de kom till domstolen. Problemet är löst!

Om det var Mr. Smith eller Mr. Jones som vägrat skulle de omedelbart ha straffats för"olydnad mot domstol
Men när några motbjudande tredjevärlden-paddor trotsar det brittiska rättssystemet med doktriner som dragits upp från en omänsklig, ologisk ökenlära då säger man:

TYSTNAD! Domare Carolyn Mellanby! Alla reser sig utom--muslimska sluskar.

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Jag hävdar fortfarande och kommer att göra det till det bittra slutet; att man tar seden dit man kommer! Passar inte det nya landets seder och bruk ens värderingar, så kan man faktiskt ta sitt pick och pack och hitta ett annat som faller en på läppen lite bättre. Med vilken rätt kommer dessa "människor" till väst och kräver att v i ska rätta oss efter d o m??!! De flesta av dom lever på skattebetalarnas bekostnad och gör inte ens rätt för sig.
Naturligtvis kommer nu vän av PK att tala om för mig "att så lätt är det inte". Men till det säger jag bara: BS! Vänd på steken! Om det hade varit åt andra hållet, att d u hamnade i ett av sandlådeländerna. Vilka rättigheter tror du att du kommer att få? Om du ens blir insläppt såsom varande en "otrogen".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.