28 januari 2010

Maffiösa angrepp på rättssamhället

Kommer de danska invandrarligorna med tiden krossa Hells Angels? Vad kommer att hända sen? Vapen finns det massor av, enligt Rigspolitiet finns det 1000 ungdomar som har vapen och är registrerade som organiserat kriminella. I verkligheten finns det säkert tio gånger så många.

Den numera nedlagda bloggen "Säfflemannen" om gängkriget mellan Hells Angels och kriminella invandrargäng i Köpenhamn:

"Grupptänkandet är ojämförligt mycket mer utvecklat inom invandrarkollektiven än hos danskar i gemen. Det innebär i det här sammanhanget att medan det övriga danska samhället tar avstånd från sina (trots allt) kulturella anförvanter inom Hells Angels, så är kapaciteten - beredskapen - hos invandrarkollektivet i allmänhet för att stödja sina etniska (om än kriminella) bröder hög.

Klan- och blodsbandtänkandet är inbyggt i Mellanösterns kulturer. Det innebär att HA:s motståndare kan gömma sig i ett hav av välvilliga, om än inte allierade, så åtminstone för deras räkning halvt ursäktande vänner. De här tendenserna till förlåtande attityd gentemot extremism och kriminalitet i de egna leden har tidigare tagit sina tydligaste uttryck i stödet för islamism och jihadism i så väl i Danmark som i Västerlandet i stort."

För att inte svenskarna ska slå sig för bröstet och inbilla sig att det är bättre här:

"Envar som följer vad som händer i Sverige, vet att de i realiteten sedan länge har förlorat kampen mot tillvandrade maffioser. Insatsen för att bara hålla gängväsendet stången, är paramilitär.

Det har inte hänt i Danmark ännu, men det skall helt nya bullar i soppan, och det skal vara radikala bullar, men litet “r”. Och med det menas inte fler klubbhus och pedagoger, men en aktiv utvisningspolitik, också av folk som missbrukar ett uppnått danskt medborgarskap.

Har det blivit fast etablerat, är det en permanent plåga. Det är alltså ett före och ett efter, men ingen vet var gränsen går. Låt mig påminna om de maffiösa angrepp som redan har varit på svenskt rättsväsende, polisstationer och domare."

1 Kommentarer:

Nalledockan sa...

Sant!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.