18 januari 2010

Martin Luther King Jr. Day

En ny skvaller-bok har fått uppmärksamhet sista tiden, "Game Change", som beskriver snacket bakom kulisserna och vad politiker säger när det tror att mikrofonerna är avstängda.
Gissa vad Hillary Clintons favoritsvordom är?
Det börjar på bokstaven F...

Harry Reid har hamnat i blåsväder eftersom han under obama-kampanjen yttrade att, "nationen var redo för en ljushylt svart man som inte talade neger-dialekt, annat än om han själv ville".
Att ens nämna att det var en fördel anses fruktansvärt rasistiskt! Naturligtvis har Reid bett om ursäkt och han "beklagar djupt sitt yttrande".

Jag måste säga att jag har svårt att förstå vad man hänger upp sig på. Det är ju helt rätt det Reid sade, och problemet är inte att det är rasistiskt. Problemet är att det var de egenskaper som gjorde att Obama blev vald.
Om han varit vit eller om han offentligt pratat "gatu-dialekt" som rapparna gör, skulle Hillary blivit Demokraternas kandidat. Demokraterna törs inte erkänna att det har betydelse. Det vore inte politiskt korrekt.

Genom omskrivningar av historien, med medias goda hjälp och minne samt allmänhetens ointresse och okunnighet, har Republikanerna presenterats som "de ondskefulla vita männen" och Demokraterna som beskyddaren av den förtryckte och missförstådde.

Det var emellertid Demokrater som insisterade på att behålla slaveriet och Republikaner som såg till att det upphörde. Det var Demokraterna som dominerade södern under tiden efter The Civil War och som införde lagar och begränsningar som hämmade den amerikanske negern från ekonomisk och social jämlikhet med den kaukasiska majoriteten. Det var Demokrater som försökte stoppa 1964 års Civil Rights Act, och Republikaner som var ansvariga för att blockeringen bröts. Det har varit Demokrater som föreslagits och drivit bidragstänkandet och ras-politika preferenser och som skapat en "permanent svart underklass."

Och det har varit socialister och Demokrater som konsekvent och skamlöst anklagat konservativa och Republikaner för rasism och för att vilja hålla amerikanska negrer nere. "Att hålla dem längst bak i bussen eller tvinga dem tillbaka på plantagen."
De svarta har inbillats att socialism/kommunism är bra för dem och att de fortfarande ska hålla fast vid att de är "offer för slaveri".
Som jämförelse kan man titta på mängder av svarta från Afrika och Västindien som kommit till USA och arbetat sig till vad de infödda, sk. "african-americans, inte klarar av att åstadkomma.

Genom åren har "svarta ledare" levt högt på att deras anhängare varit mycket mer angelägna att tro att deras problem och svårigheter ligger i attityder hos andra och inte hos dem själva. Så länge som dessa föreställningar ges näring, kommer man inte att hitta lösningarna på problemen.
Problem som att en absolut majoritet av svarta barn föds och växer upp i faderlösa hem. Att de flesta svarta ungdomar aldrig avsluta gymnasiet och där mord bland svarta är flera gånger högre än riksgenomsnittet.
Det finns faktiskt en och annan svart ledare som på ett mycket färgstarkt sätt vågar säga vad ingen vit man skulle kunna yttra: "Barack Hussein Obama is white trash!"2 Kommentarer:

robban sa...

det är ju antirasiterna som har allt att vinna på att det finns rasism i samhället. alla kvoteringar gör att svarta ska betrakts som "offer" eller har sämre förutsättningar. genom att utgå ifrån detta så uppvisar man en klar rasistisk ståndpunkt med att göra gott som "antirasister" dvs svarta behöver inte antirasister men antirasister behöver svarta för att existera. lita av ett socialistiskt dilemma det där :) svarta kan bytas ut mot valfri minoritetsgrupp i samhället, vilka dom är spelar ingen roll för socialistiska do-gooders

Knute sa...

"Istället för att stå upp och ge ordet neger en positiv klang, väljer de politiskt korrekta att köpa ner negrerna genom att först kalla dem färgade och därefter svarta. Detta sätt att utåt ”överbeskydda” negrerna genom att i verkligheten stämpla dem genom att dödskallemärka begreppet är den värsta formen av dold rasism! Godhetens hycklande apostlar för alla människors lika värde har avslöjat sig som de slemma rasister de verkligen är."

http://mopsen.wordpress.com/2010/12/24/varfor-far-jag-inte-kalla-en-neger-for-neger/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.