09 februari 2010

Erkänn att det är ett problem om Iran får atomvapen

Likt Hitler är Ahmadinejad uppfylld av en mystisk tro på sin egen mission. Därför borde ledarna i Iran hindras från att få Bomben. Än är det inte för sent att att slå ut de iranska kärnvapenanläggningarna.

Kan Obama vinna en andra mandatperiod genom att bomba Iran? Sarah Palin svarar ja på den frågan. Än så länge är hon rätt ensam om att ta i den heta potatisen "bomba Iran", och därmed avlägsna världens hot nr 1.
- Hur svårt tror du det blir att besegra President Obama år 2012?

Palin: Det beror på några saker. Säg att han spelade krigskortet. Säg att han beslöt att förklara krig mot Iran eller att verkligen göra vad han kunde för att stödja Israel, vilket jag vill att han ska göra, det skulle ändra dynamiken i vad vi kan anta kommer att hända de närmaste tre åren. Eftersom om det vore val i dag tror jag inte att Obama skulle bli omvald.

- Men du föreslår inte att han cyniskt skulle spela krigskortet?

Palin: Jag föreslår inte det. Jag säger att om han gjorde det, skulle saker och ting förändras dramatiskt. Om han beslutade sig för att skärpa sig och göra allt han kunde för att säkra vår nation och våra allierade, tror jag folk skulle ändra sig lite och säga "Jo, kanske han är tuffare än vi tror", och inte vara lika passionerat inställda på att se till att han inte sitter ytterligare fyra år.

Tips Daniel Pipes

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Vi kan inte lita på musslan BHO. Det är mer sannolikt att grisar kommer att flyga eller helvetet fryser till is först. Gör inte israelerna själva slag i saken så lär inget hända förrän Mad Jad släpper ut anden ur flaskan.

Knute sa...

Robin, tack för en poetisk sammanfattning, som inte är mindre sann(olik) för det.

pw sa...

Jag hoppas att Sarah Palin ställer upp i valet 2012. Det skulle bli USA svar på järnladyn för jag tror att Sarah kan ha hårda nypor.

LP sa...

Om USA skulle besluta sig för militärt angrepp mot Iran måste man göra jobbet mycket grundligt.

Det enda som annars skulle ske är att de iranska skäggtomtarna skulle få en present som gjorde att de kunde rikta uppmärksamheten bort från att de förtrycker och dödar sina egna medborgare, och skapa nationell enighet mot "den store satan" i synnerhet och väst i allmänhet.

Det är ett gammalt och beprövat trick att skaffa en yttre fiende för att ena en sönderfallande nation. Helt uppenbart skulle den Iranska terrorregimen ta emot det erbjudandet med öppna armar.

Knute sa...

Ska Iran kan få göra som de vill och skaffa sig bomben? Den frågan är en fruktansvärt hård nöt att knäcka.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.