19 februari 2010

I am sorry

Tiger Woods bad om ursäkt för sitt " oansvariga och själviska uppförande" till vänner, familj, fans och affärskompanjoner tidigare i dag. Ett tal som säkert kommer att diskuteras till leda världen över.
Jag tycker inte att han behöver be om förlåtelse från någon annan än sin fru. Allt detta är privata problem och har ingenting att göra med golf eller de produkter han representerar.
Om vi skulle sluta köpa varor från alla som är otrogna skulle det inte bli mycket handlande i värden.
Hans fans beundrade honom för hans förmåga att spela golf, inte för hans roll som make och far.
Om Leonardo diCaprio gjort samma sak skulle ingen ha höjt ett ögonbryn.5 Kommentarer:

Berit sa...

Ha, ha nu lurade jag er allt. Det är "Dagen efter" med Kayne West

LP sa...

Tiger Wood är bara ännu en av de zoombienyheter som vi matas med och som vi älskar att konsumera, så vi slipper att tänka på det som verkligen spelar roll och betyder något för våra liv och samhällen. Tråkigt, men knappast något man kan göra något åt...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag hatar zombie-nyheter och zombie-underhållning som Idol, Let's Dance, schlager och annan liknande skit. Det enda jag gillar är dom riktiga zombie-rullarna. Visst, det produceras numera så pass många att kvaliteten är ytterst ojämn men varje gång man stött på en rolig zombie-rulle väger upp dom b-film aktiga.

Ann-Marie sa...

Som sagt, “who cares?!” det är ju de facto mellan honom och Elin och vad resten av oss beträffar; har vi inte med det att göra.

elina sa...

Varför skulle han be ursäkt inför pressen? Han har ju livnärt skvallerskrivarna. De borde beklaga om det inte bli något mer att skriva.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.