23 mars 2010

Hur vet vi när Obama ljuger?

Svar: Han rör på munnen.

Under sin kampanj lovade han (bland mycket annat) att alla lagförslag som går genom Kongressen ska vara tillgängliga på Vita Husets webbsida under FEM dagar innan han skriver under och gör det till lag.
Denna gång blev det 36 timmar!
Efter att man med knapp nöd tvingat fram Sjukvårdsreformen skulle man kunna tro att Obama-folket hämtar andan men icke. Nu måste man "smida " så mycket som möjligt medan järnet är varmt.
Så snabbt som möjligt laddar man om och ställer in siktet på andra områden för att försäkra sig om valseger i november.
Miljömupparna hoppas att Obama kommer att dra fördel av sitt momentum och fokusera på lagstiftning om kolutsläpp.
Jorden håller ju på att förbrännas som vi alla vet!

Senator John Kerry har axlat Al Gores mantel, som det verkar, och menar att nu kan Vita Huset inrikta all sin uppmärksamhet på energiskatt."
" Vi har starka argument att komma med nu efter segern. Att lagstifta om energi är den absolut bästa möjligheten vi har att skapa jobb, minska utsläpp och sluta skicka miljarder dollar utomlands för olja från länder som vill skada oss
Om vi kan sälja dessa argument har kan vi vinna i frågor om jobb, om säkerhet och folkhälsa," säger han.

(hur vore det att borra i Alaska och utanför landets kuster, Mr. Kerry?)

Representanthuset godkände redan i juni ett förslag som kan starta landets "cap-and-trade" system och begränsa kolutsläpp och tillåta byteshandel av krediter.

Republikanerna har emellertid sin plattform nu inför höstens val.
"Återkalla Sjukvårdsreformen" är vad deras kampanj kommer att handla om. Om de kan underhålla den ilska som brinner i landet ända fram till november!

CNN undersökning:
59% av alla amerikaner vill inte ha Obama-care
62% säger att deras sjukvårdskostnader kommer att bli högre
70% är övertygad om att budgetunderskottet kommer att öka
56% anser att Staten får för stort inflytande i deras liv.

För första gången i landets historia har Kongressen stiftat en lag som tvingar en medborgare att ingå kontrakt med en annan medborgare eller ett företag, mot deras vilja. Det är verkligen "Change", eller hur?

Whistleblower Magazine skriver om hur de tror att Obama kommer att lägga ut sin strategi för att stjäla nästa val; för stöld måste det bli.

Hörnstenarna är:
"Amnesty, Nationella röstlängder ,( i stället för som nu delstatsregistrering) , Låta brottslingar rösta, Planterade agenter ; Team Obama:s strategi för att upprätthålla permanent makt."

En Soros-uppbackad grupp som kallas " Secretary of State Project" planerar att stjäla valet 2012 genom att se till att installera vänster-Demokrater som "secretaries of state" runt om i landet. Det är den personal som organiserar valen och rösträkningen.

"De personer som för närvarande håller i trådarna i Washington, kommer från de radikala vänstergruppernas Saul Alinsky-värld , där allt de gör - oavsett hur oetiskt, korrupt och fullständigt olagligt det är - är moraliskt berättigat om det gagnar deras agenda. Vinna röster och val med alla medel är deras motto. "
Mer här.

En mass-amnesty för illegala i landet måste också genomdrivas snabbt. Obama är beroende av miljontals röster i november.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.