05 mars 2010

Gomorron Sverige

Robsten har sett ett morgonprogram på TV där tre lögnens kreatur antyder att hatbrotten mot judar i Malmö inte utförs av muslimer men av svenskar, speciellt sverigedemokrater. Det vore ruskigt om detta gick hem i stugorna.

De tre skitsnackande landsförrädarna i soffan heter Thomas Idergard, Ursula Berge och Birger Schlaug. Människor som använder ordet "islamofobi" i samma veva som antisemitism har ofta dolda avsikter. När det nu är ett faktum att vår tids antisemitism har kommit med islam från Mellanöstern, varför inte erkänna detta i stället för att vrida det till valpropaganda mot det enda parti som står på judars och Israels sida? Det är rent orwellskt nyspråk, och går ut på att att hjärntvätta TV-tittarna.

- - -
Under åren har den svenska opinionen blivit alltmer negativ mot Israel, inte minst på grund av den vänstervridna nyhetsbyrån TT:s dominerande ställning på den inhemska nyhetsmarknaden. Nu senast publicerar tidningarna att Irlands utrikesminister fördömer Israels "omänskliga belägring" av Gazaremsan. FiM skriver:

"Tvärtemot vad man kan läsa hos ”nyhetsbyrån” TT, kritiserar inte den irländske utrikesministern Israel överhuvudtaget i det AFP-telegram som TT hänvisar till. Det beror sannolikt på att Israel är det enda landet som, trots Hamas krigspolitik, slussar in humanitära leveranser till Gaza (när inte Hamas stoppar dem genom att beskjuta gränsövergångarna)."

- - -
Inte bara i Sverige är det si och så med yttrandefrihet och sanningsenlig rapportering. Nyligen bad tidningen Politiken om ursäkt för att ha publicerat Muhammedkarikatyrer och nu värmer Berlingske Tidende upp för att göra det samma. Saudiaraberna har med sina oljepengar i ryggen skaffat en massa advokater som är beredda att knäcka den danska pressen om den inte kryper till korset, förlåt det var visst fel ord.

Hodjas Blog: "I en handvridande jämmer-artikel försöker "tanten" nu förklara varför man ser sig nödsakad att bli nästa att sticka kniven i ryggen på demokratin. Med dåligt dolda hänvisningar till de enorma kostnaderna som en "rättegång" i Londonistan skulle orsaka tidningen vädjar man om överseende med förräderiet. Samtidigt försöker man lämpa över skulden på EUSSR, som har dikterat att en fällande dom vid vilken som helst domstol i vilket som helst av protektoraten också är giltig i Gau Dänemark."

- - -
Something is rotten in Rotterdam. I Nederländerna får invandrare utan ett holländskt pass och / eller kunskaper i nederländska språket rösta i kommunala val. Bilden till höger togs i en av dessa vallokaler, och visar människor som i ett valbås säger till någon vem han ska rösta på.

Vid lokalvalet nyligen kryssades marockaner fram i stor skala på Arbetarpartiets listor och ersatte erfarna lokalpolitiker. Något liknande på gång i Malmö, Reepalu?

20 Kommentarer:

Orvar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Orvar, kan du inte förklara lite närmare vad du menar? Utan att komma med personliga angrepp.

Anonym sa...

Israel är en förebild! Där är nationalstaten en självklarhet, och man vet exakt hur araber ska hanteras.

Markus Valiant sa...

Bra uttryckt, och otroligt skönt att se att Orvars kommentar är raderad. Jag hann inte se vad han kläckte ur sig; något som jag givetvis inte heller är intresserad av, då jag enkelt förstår att han sannolikt försvarar antisemitismen, eller trivialiserar den.

När etablerade media ser ut som den gör anser jag att det tyvärr blir allt viktigare att se till att dessa vänsterindivider som självmant tagit på sig rollen att sprida desinformation vart än de har en chans inte ges det tillfället på fria de nya fria informationsplatserna.


/ Markus Valiant

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Så fall borde väl även Marianne Rundström och K-G Bergström räknas till landsförrädare då dom bara jamsade med. Är faktiskt lite besviken på just K-G. Där försvann hans sista förtroende-kapital.

AG sa...

Det var barr Idegaard som sa det där. Schlaug är ju en av de få som är schysst fast han inte gillar SD. Han kräver ju att SD ska få samma chans i teve med partiledarintervju etc.

Knute sa...

"Ved at sløre og bagatellisere sandheden yder SVT sit lille bidrag til den fortsatte forfølgelse af jøder i Sverige."

http://snaphanen.dk/2010/03/06/svt-fortr%C3%A6ngning-over-hele-linjen/

Göte Borg sa...

Thomas Idergard var värst i sina kommentarer. "Antisemitismen händer i samma områden i Skåne som SD har skaffat sig mest anhängare"
Det är ju rekord i lögner att påstå att det är SD-anhängare som förföljer judar. Det är naturligtvis inte tillåtet för PK-människor att säga att det är importerade mellanöstern-folk som står för antisemitismen. Vilket Stasi-land vi lever i. Ibland tänker jag dessutom på Georg Orwells "1984" . Där finns en händelse som är att chokladransonen minskar för varje person. Genast uppstår det glädjefyllda demonstrationer över att chokladransonen ökats. Just där är Sverige på lögn-skalan.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Erik sa...

Jag är inte SD-supporter, men jag håller med om att Idergards uttalande var helt felaktigt och lögnaktigt.

Det är muslimer i malmö som står för hatbrotten mot judar. Och de är antagligen inte SD-medlemmar.

Berit sa...

Exakt vad du skriver här "anonym" finns på jinges blog.
http://jinge.se/mediekritik/israellobbyn.htm

Knute sa...

Jinges kommentar var full av lögn och hamnade i papperskorgen.

Knute sa...

Det finns många som tycker att "rasism-paragrafen" ska avskaffas, därför att den för det närvarande gör det omöjligt att kritisera att en minoritet förföljer majoriteten, eller som i detta fall när en minoritet förföljer en annan, mindre, minoritet.

Men den kan vara bra att ha i framtiden när muslimerna blir fler och den bevisligen rasistiska islam brer ut sig.

Ikonoklast sa...

Det är fascinerande hur moderaterna i sin tävlan med sossarna om de muslimska väljarna låtit nominera en känd islamist som riksdagskandidat.

Abdirisak Waberi muslimsk politiker ifrågasatt

Detta är något som Sverigedemokraterna bör påminna om, om och om igen under hela sin valkampanj!

Helst på affischer, så att folk inte glömmer!

Thomas Idergard, som använder guilt by association, för att göra Sverigedemokraterna ansvariga för de antijudiska progromerna i Malmö (Skåne=nazism=Sd-fäste=antisemitism), säger sig asky islamism.

Men hur ställer han sig till Abdirisak Waberi? Varför har vi inte hört något från Idergard om denne islamist och partikamrat?

Idergard som var utom sig av indignation, när hans moderate riksdagskollega Sten Andersson från Malmö ifrågasatte den slappa asylpolitik som möjliggjort för islamister att växa sig starka i Malmö.

Knute sa...

Pogromer i Oslo?

Det offisielle samfunnet utvikler to standarder: man holder antirasismens fane høyt og minnes Holocaust-dagen. Samtidig florerer anti-israelsk propaganda i statskanaler og riksdekkende medier.

Den norske eliten har selv sterke anti-israelske holdninger, så sterke at det er glidende overganger til ren antisemittisme. Fordi man selv har bundet seg så sterkt til dialog med muslimene har man heller ikke noe handlingsrom. Man er stuck ved hatet, og det vil bare vokse. Prisen for å bryte ut av denne omfavnelsen stiger for hver dag.

http://www.document.no/2010/03/var_det_pogrom_det_var.html

Knute sa...

University of California at Berkeley was again the site of a clash involving pro-Israel and anti-Israel activists last Friday when Husam Zakharia, leader of the Students for Justice in Palestine, assaulted Jessica Felber of the pro-Israel Tikvah group with a shopping cart.

http://vladtepesblog.com/?p=20297

Ikonoklast sa...

Knute,

med all respekt, hur kan du försvara hets mot folkgrupp-lagen? Än mer tro att den kan skydda oss kafirer när EU blivit än mer Eurabia?

I rent självförsvar hamnar avskaffandet av HMF högt på min agenda.

Dels för att den är rasistisk mot vita, dels för att den är en munkavellag.

Det är ynkedom att Sd fegar om denna lag.

Man borde ta den som en symbolfråga, kräva lagens avskaffande och öka sin liberala cred.

Du menar väl inte att lagen bör behållas för att den kan användas mot förintelseförnekare?

Eftersom vi är gamla vänner, så hoppas jag du inser att denna polemik inte bottnar i någon fientlighet.

"Den man älskar agar man", som västerlandets judeo-kristna religion lär. ;)

gäster sa...

Rasism-paragrafen kan vara till hjälp den dag det går upp för lagstiftare och jurister att svenskar utsätts för rasistiska angrepp från muslimer.

Ikonoklast sa...

Vad kan man svara?

Jag är kanske ovanligt paranoid, men jag lider av att jag ständigt censurerar mig själv för säkerhets skull.

Min fru har ett känsligt jobb och oroar sig för mitt politiska skrivande.

Okej, kanske det tangerar det groteska, men min "noja" har föranlett mig till dags dato att byta blogg ca 20-30 ggr.

Hoppas ni förstår min aversion mot HMF.

Vidare: ni fattar tydligen fortfarande inte, att i ett islamiserat Sverige, kommer svenskar inte att vara i majoritet, varför HMF förmodligen aldrig kommer att användas till deras fördel.

Vi håller på att bli i minoritet i vårt eget land.

Knute sa...

Ikonoklast, din misstänksamhet mot lagen om Hets Mot Folkgrupp är förmodligen mer hälsosam än mina fromma förhoppningar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.