27 mars 2010

Turbanen och hakkorset

Obama vill inte att israelerna ska få bygga bostäder i trångbodda Jerusalem. Det verkar som han bara har öra för den palestinska propagandan och blundar för palestinska poliser som gör nazi-hälsning.

Även i Skandinavien blundar man för islamisternas dyrkan av nazismen. Här ett stycke klassisk Pallywood från norsk TV:

Baron Bodissey skriver på bloggen Gates of Vienna:

"De flesta läsare av denna blogg känner till Haj Amin al-Husseini, Stormuftin av Jerusalem, och den roll han spelade under andra världskriget som en aktiv och entusiastisk medarbetare för Tredje rikets sak. Muftin bodde i Berlin under kriget och hade regelbundna möten med Hitler, Himmler och andra högt uppsatta nazister. Han organiserade också Handschar-divisionen i SS, vars soldater rekryterades bland bosniska muslimer och kämpade mot Titos partisaner i Jugoslavien.

Inget av detta är obekant för dig eller mig, men den genomsnittliga västerlänningen har aldrig hört talas om Haj Amin al-Husseini, inte heller har han någon aning om att en betydande islamisk religiös figur ivrigt samarbetade med Hitler för att fullborda den Slutgiltiga Lösningen - och allt i Allahs namn.

En dokumentär om Amin al-Husseinis liv sändes nyligen i Tyskland. Tack vare en två månaders insats av ett team av frivilliga, kan vi nu presentera 'Turban och Swastika' textad på engelska."

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Rallykalle sæger:
Før att komplettera lite så fanns det två muslimska SS-divisioner, Hanschar och den albanska Skanderbeg. Handschar hade en svart fez med silverdødskalle på.

Anonym sa...

Islam is the official religion of Hate

haNavi heHadash sa...

Nyligen publicerade en lista över de lyckligaste länderna, Israel kom 8, före många europeiska länder.

Muslimerna säger ofta att de hatar Israel eftersom judarna där älskar livet mer än döden.

Vid en vägspärr i Västbanken togs nyligen detta foto, se http://israelisverige.info/?p=136

Knute sa...

Tack haNavi heHadash! Det fotot är ett ovedersägligt bevis.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.