17 mars 2010

Våldsam vardagsextremism

Vänsterflygeln skriker i högan sky över att integrationsminister Sabuni beordrat Säpo att spana på muslimer. Tur att hon är svart, annars hade hon blivit beskylld för rasism.

Om det nu går att lita på Säpo. I Sverige finns den konkurrerande spionorganisationen Expo, som har koll på alla 349 som sitter i riksdagen, vad de betalar för räkningar och andra banktransaktioner, vilka de talar med i telefon och vilka som viker ut sig på nätet. Det är till och med möjligt att Expo har infiltrerat Säpo. Om det är på det viset är det verkligen fara på färde eftersom Expo numera ser som sin huvuduppgift, inte att bekämpa rasism, men att beskydda islam.

Om riksdagsmännen är utsatta för påtryckningar och utpressning, vad ska vi ha dem till? Vad ska vi med en stat till, om den inte kan skydda oss från terrorism? För att inte tala om vardagsterrorismen:

"I Kristianstad vårdas en ung kvinna på sjukhus ännu ett år efter besinningslös misshandel av en före detta pojkvän. Polisen har ännu inte kunnat höra flickan eftersom hon är så illa tilltygad och de neurologiska skadorna så omfattande. Hennes liv är ödelagt. Odjuret som gjorde detta mot henne, tidigare dömd för liknande misshandel, kommenterar sin gärning så här: - Det är gud som bestämmer vem som får leva och vem som får dö. Vilken jävla gud? Sanningen är att ansvaret helt och hållet ligger på gärningsmannen." kvp

Våldet mot kvinnor har spritt sig till Europa, inte minst som sexuellt våld. Förövarna blir allt yngre och gruppvåldtäkterna ökar. Även män våldtas i en ökad omfattning. Detta är något nytt för de nordiska länderna. Här har aldrig tidigare förekommit gruppvåldtäkt som initiationsrit, eller ens hedersmord.

Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa. Tidningarna undanhåller oss information om orsakerna och skuldbelägger därmed offren. De är inte ett dugg bättre än imamerna som säger att det är rätt att våldta kafirernas kvinnor därför att de dricker alkohol och inte bär slöja.

4 Kommentarer:

Lilli sa...

Och i Kungliga Vitterhetsakademien sitter en gammal nazist utan att någon representant för etablissemanget tycks anse att detta är anmärkningsvärt:

www.lilliseverin.blogspot.com/2010/03-gammal-nazist-i-kungliga.html

Anonym sa...

Snart måste man väl vara svart för att få kritisera något som berör migrationspolitiken och dess följder, i alla fall efter att denna EU-lag har införts i alla Europas länder:

http://aktualia.wordpress.com/2010/03/19/europas-yttrandefrihet/

Ann-Marie sa...

Nu ligger vi alla risigt till, det blir väl någon gulag i ett av sandlådeländerna med tillhörande omprogrammering och därefter valfri konvertering eller halshuggning.

KLARTEXTEN! sa...

Jag ringde till Expo och frågade försynt hur dom definierar högerextremister (som dom vänder sig emot). Hon kunde förstås inte definiera uttrycket utan sade typ konservativa, bakåtsträvande, högerinriktade etc.

Då är Saudiarabien och Iran ett högerextremistiska länder? undrade jag. Hon visste förstås inte vad hon skulle säga.

Visar vilka idioter som finns på Expo. Intellektuella nollor!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.