17 april 2010

Kulturpris till en författare under jorden

Från Spydpigen:

"Grundlagsföreningen "Dansk Kultur", som i åratal har kämpat tappert mot de evinnerliga osympatiska muhammedanska påtryckningarna, i hopp om att rädda vår kulturs värden, delade ut årets kulturpris till deckarförfattaren Jørgen Misser. Tyvärr kunde han inte själv ta emot priset eftersom han, liksom vissa andra danskar har tvingats gå under jorden på grund av hot från muslimer. Han bor därför på hemlig adress, och det var hans fru som dök upp och hyllades på mannens vägnar.

Jørgen Misser är känd för sin deckartrilogi, som fick Esbjergs bibliotek att utnämna honom till "månadens författare". På grund av de muslimska hoten vägrar massmedia att recensera hans böcker, vilket dock inte förhindrar låntagare från att stå i kö för att låna hans kriminalromaner, som handlar om ett realistiskt framtidsscenario där muslimer river till sig en ständigt större del av makten i vårt samhälle."

5 Kommentarer:

Knute sa...

Således beskrives handlingen af første bog, “De Onde Kræfter”:

Få år efter den muslimske verdens afbrænding af vores ambassader og flag pådrager en 60-årig dansker af jødisk afstamning sig hele den muslimske verdens vrede.
Han har i mange år arbejdet som agent for den israelske efterretningstjeneste, Mossad, og på den sidste mission i Tunesien går det galt.

Hans kone og svigerfar hjemme i Danmark bliver brutalt myrdet, og han tager kampen op mod de muslimske terrororganisationer, der har etableret sig i Danmark.
Han må skille sig af med sit antikvariat og sin virksomhed, og han drager med en flok ligesindede til den lille kattegatø, Hesselø, hvor han anlægger fæstningsbyen, Zion, på øens højeste punkt, hvor også det gamle fyr er placeret.
Han åbner radiostationen “Den Frie Stemme”, og med den som våben tager han nu kampen op mod den snigende islamisme i Europa…

http://www.forlagetdan.dk/index.php?site=dok

Anonym sa...

Det var rart at høre mere om ham ved at citere noget af hans litteratur. Forhåbentlig giver det blod på tanden til at låne nogle af hans bøger på biblioteket.
De er vel oversat til svensk? Svenskere har det jo med at bilde sig ind, at de ikke kan forstå dansk.
Og omvendt findes der jo naturligvis også danskere, som ikke gider læse svensk.

Anonym sa...

Hade gärna köpt/ lånat hans böcker, finns dom översatta och isåfall vart kan man få tag på dom?

/David

Knute sa...

Jeg kan ikke forestille mig, at bøgerne er oversat til svensk. De politisk korrekte svenske forlag tør ikke tage i sådant selv med en tang, hvor spændende og velskrevet det end er. Nej, det er uærlig kriminallitteratur type retsmedicinsk som svenskere er mestre i, og som sælger i den store verden. Ikke underligt, når der sker så mange forbrydelser hele tiden i Sverige. Men det er den måde det præsenteres på der er falsk og som ikke engang fungerer som eskapisme, man bliver bare manipuleret.

Knute sa...

David, här är länken till förlaget:

http://www.forlagetdan.dk/index.php?site=order

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.