01 april 2010

Personlighetsstörning sa Bill. Riskplats sa Bull

Ett äldre par i Landskrona tutade på en bil som stod i vägen när de skulle köra in i en p-ruta. Mannen i bilen blev rasande och gick till angrepp. Den 78-åriga kvinnan misshandlades till döds.

Forskare: P-platser riskplats för trafikvåld, Expert misstänker personlighetsstörning, är några rubriker i tidningarna.

Absolut är det en allt vanligare personlighetsstörning nu för tiden, på alla möjliga riskplatser i samhället. Vissa pojkar och unga män har en kortare stubin och är mer aggressiva. Det står dåligt till med självreflektionen. Allt tyder på att det är kulturbetingat och att de integreras sämre.

I många fall har de anammat idéer om att det är rätt att ljuga, stjäla, misshandla och döda folk som inte tillhör deras egen kultur, till och med gamlingar. Ett okristligt förakt för svaghet. De borde avprogrammeras. Men finns det resurser, vilka ska göra det när man inte ens törs tala om den främmande människosyn som orsakar beteendet? Mot moraliska defekter är det effektivare med straff.

Uppdatering. "Parkeringsmördaren" Ahmad Akilehs släktingar visade pöbelfasoner vid omhäktningen i Lunds Tingsrätt. Det finns tydliga kopplingar mellan klanen Akileh och den extrema islamismen i Landskrona.

Våldsamt beteende är kulturbetingat

30 Kommentarer:

John Olsson sa...

Jag bor både i USA och Sverige numera. Då jag läser denna sorgliga artikel blir jag påmind om hur tyvärr om hur många bilister därhemma verkar rent psykiskt störda i sitt aggressiva och ovänliga beteende.

Visst finns det såna här också där jag bor i Arizona, men jämfört med Stockholmare i allmänhet, så är människorna här så mycket vänligare.

Detta vore kanske något för svenska sociala forskare, eller varför inte Dr. Phil att undersöka varifrån detta beteende kommer.

Knute sa...

Antag att 20 % procent av alla människor mer eller mindre medfött saknar anlag till samvete och förmåga till medkänsla, psykopater med andra ord, då behövs det att det västerländska samhället håller fast vid de sina grundläggande värderingar och inte "politiskt korrekt" tillåter att diverse rövarideologier som islam, nazism och kommunism brer ut sig.

Oskar sa...

John Olsson: Kanske stockholmare är otrevliga, men gärningsmannen är utlänning, sannolikt med ursprung i ett muslimskt land, och har därför ingenting med stockholmares eller andra svenskars beteende.

Det märkliga är att i de fall svenskar är bakom liknande vansinnesdåd så är de alltid psyksjuka eller drogpåverkade, men när det är utlänningar så räcker det med ursprung från ett u-land. Det är som att de kan begå de mest bestialiska brott i drogfritt och psyiskt friskt tillstånd, med samma lätthet som att ta en kopp kaffe.

Jag tvivlar dock på att avsaknanden av samvete är medfödd. Troligen är det ett personlighetsdrag man skolas in i under unga år i primitiva kulturer där empati, självkritik och självbehärskning ses som svaghet.

Ann-Marie sa...

John: det kommer nog från folk som är mer vana vid kameler och åsnor än bilar....

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag vill inte avprogrammera dem. Jag vill avvisa dem istället. Blir både billigare och bättre.

Knute sa...

Robin, jag håller med, det var vad jag menade med att mot moraliska defekter är det effektivare med straff.

Johan sa...

@Knute Så är det inte, forskare brukar hävda att någonstans mellan 1-4% av befolkningen har antisociala (psykopatiska) drag och av dem är merparten tillräckligt intelligenta för att kontrollera sina impulser.

Oavsett det så tycker jag att det finns olika perspektiv. Vissa kulturer är i grunden mer aggressiva. Det brukar i hemländerna vägas upp av större social kontroll, man anfaller inte sina egna och anfaller man andra skapar det problem för klanen. Avsaknaden av den kontrollen blir en gigantisk kulturkrock i Sverige.

Även svenskar har dock aggressionsstörningar och trafiken är en vanlig trigger för aggression. Det kan jag säga både utifrån människor jag talar med som har aggressionsproblematik och egna upplevelser.

Magnus sa...

Utvisa de invandrare som begår grova brott. Allt annat är ett hån mot skattebetalande och laglydiga svenskar OCH invandrare. Inte konstigt att främlingsfientligheten växer när våldsmän och religiösa fanatiker mer eller mindre får härja fritt. Att många av de kommer från MENA-länder med islam som huvudreligion är intressant och värt att fundera på.

Svenskarna borde skämmas över hur de tillåtit landet förfalla. Alla försök till att styra upp det (Ny Demokrati, Sverigedemokraterna osv) har avfärdats med det klassiska och bekväma rasistkortet.

Jag dömer människor efter deras handlingar, inte hudfärg eller etnicitet och står för att jag är starkt kritisk till islam som företeelse. En av mina största hjältar är Nyamko Sabuni.

kg sa...

Vet vi nu att det är en blatte som har gjort detta avskyvärda dåd mot en gammal människa ?
Om det är så .....!

Knute sa...

Tack Johan, vilken lättnad att det inte finns 20 % psykopater men 1-4 %. Mitt hopp om mänskligheten är återställt.

Anonym sa...

Japp det stämmer
https://www.flashback.org/t1158618p95

//Signature

Anonym sa...

Välkommen till det nya Sverige, det är så trevligt att jag inte känner mig värdig att bo i Malmö med alla dessa nya helyllemänniskor från andra kontinenter. Därför så har jag skapat mig ett nytt boende i Blentarp.
Jag är född 1958, har jobbat heltid sen 1975.
Klart att en sånn som jag måste bli "flykting" i mitt eget land ;-)
Men jag bryr mig inte, jag trivs enormt bra bland alla "värdelösa" etniska svenskar.
Jag tillhör ju den kategorin.

För övrigt önskar jag er en god sommar bland våldtäkter och källarbränder.

MVH
Roland Persson,Blentarp

Anonym sa...

Misstänkt GM

Man i 25-årsåldern: Ahmad Akileh, född 1986-08-12, från Landskrona. Är bror till bilägaren (Mazdan). Libanesisk muslim. Enligt uppgifter plockades Ahmad Akileh in till polisen vid 20.00 tiden torsdag kväll.
A.A körde broderns bil. Bråk uppstod om handikappsplats. Enligt uppgifter så var det inte ”meningen” att det skulle bli så här. Han ska även haft sin dotter med sig, som fyller en 1 månad idag. Han blev, enligt uppgifter, förbannad på grund av att offret hade sagt ”jävla invandrare” (eller dylikt) till honom.

Förhörda/förhörs

I 30-årsålden: Fadi Akilé, född 1974-02-15. Bilägaren, bror till ovan. Tidigare dömd för misshandel m m.
36-åringen: Kamal Zouheir Akilé, född 19710401. Broder till Ahmad Akileh.
27-åringen: Sanna Akilé Echehade, född 1983-06-15. Ska vara flickvän/fru och var med i Mazdan.


Read more: http://politisktinkorrekt.info/2010/04/02/parkeringsmordet-landskrona-namn-pa-misstankt-garningsman/#ixzz0jtot3PWf

tgvara sa...

Störningen kommer nog med stor sannolikhet från nögot som man kan läsa om på: http://www.consang.net/index.php/Summary#Introduction

Ann-Marie sa...

“Inte meningen att det skulle bli såhär” !!! Ja jösses, om man slår ihjäl någon för att dom tutar åt en, då har man allvarliga problem. Men det blir väl som vanligt inte mycket av det, eftersom svenskt rättsväsende är det mjäkigaste i världen. En liten åthutning med tillsägelse att inte göra om det..

Anonym sa...

Bland kommentarerna som har delgets under parkeringsmordet så sprids det en total lögn om "sanna akile chade" Hon har ingen som helst anknytning till det som har skett på något sätt alls och det som nämns riskerar att strida mot personuppgiftslaget. Därför undrar jag om du kan vara vänlig och radera kommentaren.

mvh
S

Anonym sa...

Vad säga om livstids utvisning efter avtjänat ev. straff

Anonym sa...

Att vi få kvarvarande skattebetalare tvingas betala så himla mycket pengar för att årligen importera tiotusentals individer av detta degenererade drägg är inte bussigt. Funderar på att sluta betala skatt.
Hej hopp och glad påsk!

Anonym sa...

Lars Vilks sågar multikulturalismen vid fotknölarna:

http://aktualia.wordpress.com/2010/04/01/vilks-goes-folklig/

Ann-Marie sa...

Anonym S:
Om "sanna akile chade” var i bilen tillsammans med “mannen" som slog det gamla paret är hon, tillsammans med alla andra i bilen (utom barnet) lika skyldiga till dådet, för ingen gjorde något för att förhindra det och smet sedan ifrån platsen med svansen mellan benen. Vilka ynkryggar allihop!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Håller med föregående talare men vill lägga till att hela klanen Akile ska också ut ända ner till yngsta medlem. Ingen i denna inavlade klan förtjänar att befinna sig i Sverige. Dom skall granskas in på skinnet för jag misstänker starkt att dom fifflar också och är skyldiga oss en massa pengar. Att allt inte går att få tillbaka kan jag leva med bara dom körs ut ur Sverige för gott. Givetvis utan att behålla några bidrag.

Anonym sa...

Lars Vilks sågar multikulturalismen vid fotknölarna:

http://aktualia.wordpress.com/2010/04/01/vilks-goes-folklig/

Anonym sa...

usch ruskig historia det här...men killen fredade ju sig mot angreppet mot de två folk ilskna pensionärs galningarna, formodligen rasister var de ju också..det är ju precis som när svenska aghanistan soldater har ihjäl några afghaner för att freda sig..eller deras amerikanska kolleger bombar ihjäl varsamt och demokratisk ca 100 civila afghaner eller irakier för den att freda sig...eller när folk ger det ena eller det andra xxx åsikten här för att freda sina sinnen...historien är fullt med folk som fredade sig mot det ena eller det andra..

Malmö-Möllan sa...

Om det skulle visa sig att det är en svensk (även en "nysvensk" medborgare) så borde livstids fängelse & då menar jag livstid vara det ända tänkbara.
Detta gäller givetvis också de andra som i.s.f. ljuger om historien.

Visar det sig att den skyldiga är "icke-svensk" så meddela myndigheterna i hans hemland (också de andra inblandade) om att de flytt från landet och skämt ut sig och deras land i Sverige.
Därefter flygs de inblandade tillbaka till sitt hemland där de får bli behandlade efter det landets tycke och smak!

Jag känner djupt och starkt för de drabbade och deras nära och kära!

Låt detta bli en läxa inför framtiden, trots att det är en klen tröst för de drabbade.

Rösta S.D. i höst.

Osservatore sa...

Israels fiender är också Sveriges fiender.
Det är tyvärr inte många i Sverige som inser det idag, men muslimernas förakt och hat av allting svenskt, och västerländskt, kommer att bli mördande uppenbart för alla svenskar de kommande åren...

Knute sa...

"Muslimers attityder till icke-muslimer regleras i Sharia och har historiskt präglats av högfärd, förtryck och diskriminering.

Syftet var att förnedra icke-muslimerna för att stärka muslimens självkänsla och pressa icke-muslimerna till att konvertera till islam, vilket var det enda sättet att slippa diskrimineringen. Än idag förnedras och förtrycks kristna och andra minoriteter i muslimska länder. Dessa attityder för sedan muslimerna med sig när de massinvandrar till Europa och tror att de ska bli behandlade som någon sorts djävla prinsar. Det är samma muslimska högmod som ligger bakom åldringsmord i Sverige, bilbränder i Frankrike, kravaller i Italien och självmordsbombningar i England/Spanien/Ryssland."

Bra kommentar av Allan
http://varstundisverige.blogspot.com/2010/04/svenska-folket-sviks-varje-dag-av-sina.html

Knute sa...

Den mordmisstänkte 23-åringens familj kallade till ett pressmöte i en lokal moské på söndagen.
I ett skriftligt uttalande skriver familjen bland annat om den 78-åriga kvinnans död:
"Olyckshändelsen orsakade en enorm sorg i VÅRT liv."

De kränktas kör gråter ut över hur hemskt de nu blir drabbade av "rasisterna" nu. Ojoj. Stackars dem. Vilka dummar svennar som inte fattar hur illa de mår när de inte får mörda ifred.

Inte nått av substans om Inger däremot - kvinnan som blev mördad - eller om henne man, Sven, som förlorade sin livskamrat. Men, just det ja, de var ju bara vanliga "svennar" och därmed endast värda något när de betalar skatt...."

/Fröken Sverige
http://imittsverige.blogspot.com/2010/04/olyckshandelsen-orsakade-en-enorm-sorg.html

MASS sa...

Åkt tunnelbana i 5 år under tiden jag bodde i STHLM (min ålder 22-29). Alltid när någon äldre (svårt att ange någon ålder men jag ni fattar) kom in alt. någon med ett tillfälligt handikapp eller bestående. Reste jag mig och därmed erbjöd min plats (sökte ögonkontakt med vederbörande vilket oftast räckte för ett bekräftande JA tack eller NEJ tack )om det inte fanns några lediga platser i vagnen som en artighetsgest/respekt inför äldre. Är jag ensam om att göra så i hela Sverige undrar man ?!?!?

Ann-Marie sa...

Snyft, snyft, dalt, dalt och så slipper han ut med en liten dask på fingrarna med en tillsägelse att inte göra om det, den stackars lille spenslige saken med dom plågade ögonen…
Man mår illa av att läsa eländet!
Och inte ett ord om den äldre mannen som förlorade sin fru, inget om hans plågade ögon! Eller om hur HANS liv orsakats stor sorg för att inte tala om deras familj!

Förr fick man lära sig att; slåss är ett bevis på andlig fattigdom.
Varför slåss, när du kan använda dina ord!?
Alltså bevisar detta bara att musslor är andligen fattiga eftersom dom måste använda knytnävarna istället för ord. Så synd om dom då...

Knute sa...

Hans Rustad: Inger (78) vekker medfølelsen

Innvandrere er de saligerklærede i den multikulturelle kirken, og ikke noe steder steder mer enn i Sverige. Svensker får nøye seg med å spille rollen som syndere. Hva er det som kan påkalle en medfølelse som overgår den som programmatisk tildeles innvandrere utenfra Europa?

Det er her tilfellet Inger (78) kommer inn. Plutselig skjer det noe med politisk korrekte kommentatorer som Brita Svensson i Expressen. Hun tar inn over seg at gamle er avhengig av å kunne ha tillit til omgivelsene for å kunne eksistere. 68'erne er snart selv pensjonister.

"När jag påskhandlade i går mötte jag ett äldre par vid bröddisken. Hon med rullator, han med ett förvirrat leende. De hade varandra - och var totalt beroende av omgivningens välvilja och tolerans. Hur mår pensionärerna i Landskrona? Det är frågan som helt har glömts bort."

http://www.document.no/2010/04/inger_78_vekker_medfolelsen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.