22 maj 2010

Södertälje: ett samhälle i samhället85 453 personer bor i Södertälje, varav 42,7 % med utländsk bakgrund. Även om integrationen för närvarande är minimal, kan man dock konstatera att de allra flesta invandrarna är kristna och inte muslimer, och därför borde kunna lägga hederskultur och unken kvinnosyn bakom sig efter ett par, tre generationer.

4 Kommentarer:

Wille sa...

Det där tror jag inte för ett ögonblick på. Kristna från mellanöstern har mer gemensamt med muslimer från mellanöstern än vad de har med kristna svenskar. Majoriteten av de svarta i USA är kristna och de visar inga tecken på att integrera sig i samhället. Chansen att de ens ska -vilja- integrera sig minskar i takt med att deras samhälle i samhället växer. När de utgör 20-30 procent av befolkningen så lär de knappast ha något intresse av att ta till sig våra seder, oavsett hur många generationer vi talar om.

Knute sa...

En diskussion om Sverigedemokraterna och de kristna irakierna i Södertälje:

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/03/invandring-och-skuggbudget.html

Knute sa...

Svenskarna fördrivs, tusentals flyr från Södertälje

http://lt.se/nyheter/1.62115-tusentals-flyr-fran-sodertalje

Knute sa...

Sverigedemokraterna låter meddela:

"Många kristna invandrare från Mellanöstern delar våra farhågor vad gäller islam och islams utbredning i Sverige och Europa. Men 'fiendens fiende' är inte vår vän. Vi välkomnar de invandrare från Mellanöstern som redan har permanenta uppehållstillstånd i Sverige, som lever laglydigt och som väljer att anpassa sig till vårt sätt att leva.

Men vi välkomnar inte den hederskultur som vi ser breda ut sig i etniskt segregerade områden i Sverige och som uppbärs av såväl muslimska som kristna invandrare från MENA-länderna (Mellanöstern och Nordafrika). Vi har t ex kunnat se hur ett flertal av de grövsta och mest svenskfientliga våldsbrotten som skett på senare tid har utförts av arabiskt ”kristna” invandrare från Mellanöstern med hemvist i Södertälje."

http://kentekeroth.se/2010/05/23/sd-och-kristna-irakier/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.