31 augusti 2010

SD i DK



Efter att Sverigedemokraternas reklamvideo stoppats i TV4 vill danska regeringen skicka valobservatörer till Sverige. - Någon borde berätta för svenskarna att det handlar om censur. Det hör inte hemma i ett nordiskt land år 2010, säger Naser Khader, utrikespolitisk talesperson för Konservative.

Från Jyllands-Posten via ManInBurka

"First we take Manhattan, then we take Berlin"

Denna profetiska och satiriska video från 1988 har samma budskap som Sverigedemokraternas valfilm, bortsett från att kvinnorna som flankerar Leonard Cohen har glömt att sätta på sig burkan. Den gången var det kommunistisk terror som det politiskt korrekta etablissemanget omhuldade, det gör de fortfarande men har dessutom utsett islamiska terrorister till sina skyddslingar. Videon är från tysk TV.




Tips Pappans murslev

Den fördömande och censurerande fjärde statsmakten

TV4 hoppar av åtagandet att visa Sverigedemokraternas valfilm. Dansk Folkepartis ordförande Pia Kjærsgaard skriver:

Svensk TV4 är en makthavare i det svenska samhället. Det är Sveriges största tv-kanal. När de har en åsikt om något, hör många det. Och när de censurerar bort något, hålls lika många i okunnighet.

Samma tv-kanal sände förra året filmen "Världens lyckligaste folk", gjord av den så kallade journalisten Lena Sundström från sin bok med samma titel. Filmen var en lång nedsvärtning av danskarna i allmänhet och Dansk Folkeparti i synnerhet.

Det var en partsinlaga, en ung journalists och en tv-stations vendetta mot allt som de inte själva gillar - fosterlandskärlek, respekt för värderingar, historia, flaggan - Gud, kung och land, om man så vill. Ett långt misstänkliggörande av politik och mänskliga motiv i Danmark. [...]

Alla danska journalister kan baklänges, i sömnen och i berusat tillstånd ramsan om att de tillhör den "fjärde statsmakten" - den som kontrollerar att de andra tre statsmakterna: den lagstiftande, den verkställande och den dömande makten, uppför sig som de ska. Det är en enorm förpliktelse, ett enormt ansvar.

Svenska medier har genomgående missförstått det totalt: De har blivit den fjärde makten: den fördömande och censurerande.




30 augusti 2010

Strutsen Obama


Strutsen, en fågel som inte flyger, har en lång smal nacke som toppas av ett litet huvud. När strutsen är rädd eller ser något som det inte gillar sticker den huvudet i sanden och Poof! allt besvärligt försvinner.
Men egentligen inte; fågeln har hamnat i en ännu värre situation eftersom problemen inte försvinner bara för att man ignorera dem.

Kom att tänka på strutsen när jag läste denna MSNBC rubrik: "Obama säger att han ignorerade Becks rally."

Han svär på han inte tittade på någonting från Glenn Becks "Restoring Honor rally" på National Mall i går och säger att han inte är förvånad över att" en Glenn Beck kan skaka om en del människor. "

"Jag fattar beslut som inte nödvändigtvis är bra för kvällsnyheterna och inte bra för nästa val, men för kommande generationer, säger han.

Så att minst 300.000 människor, "alla omskakade", som rest från när och fjärran för att fredligt demonstrera - plus många andra som sympatiserade men inte var där - är inte värda någon uppmärksamhet eftersom han är överlägsen och "fattar beslut .. som är bra för kommande generationer ". Och dessa "omskakade människor" varken kan eller vill förstå mannen som ignorerar dem.

Dessa 300.000 demonstranter håller inte med sin president, och Obamas popularitetssiffror sjunker, sjunker, sjunker djupare ner i sanden eftersom de flesta människor i landet inte tror att hans beslut är bra för någon generation.

P-s-st! Jag är säker på Obamas följeslagare försåg honom med en detaljerad redogörelse från Becks rally. Men president Barack Obama (D), precis som en struts, påstår offentligt att han inte bryr sig - eftersom han kan tänka bättre med huvudet begravt i sanden.

Ethel C. Fenig

----------

Demokrater i media och bloggar vet inte till sig när det gäller att hitta bortförklaringar till varför en så stor mängd människor samlades för "Restoring Honor".
De inser att på vänstersidan är det bara presidenten ( och knappt det) som möjligtvis kunde dra ihop så många deltagare. Det skrämmer naturligtvis Demokraterna och därför måste man smutskasta och förlöjliga de som samlades.
Det enklaste sättet är ju att i vanlig ordning påstå att de är rasister.


Ett smakprov från Glenn Becks rally



Notera kvinnan som säger: "Jag är amerikan, inte afrikansk amerikan. Det här är min familj. Vi är alla amerikaner!"


Definition av rasism: åsikten att grundlagen står över Koranen

Vem kan i våra dagar associera en beteckning som 'socialism' med de talrika partier som predikar underkastelse under mellanöstliga feodalherrar / obskyra domare i europeiska furstendömen?
Och vem skulle tro att feminister en gång var kvinnor som brände sina BH i protest mot männens dominans, när en nutida feminist rekommenderar sina medsystrar att gå i sopsäck av hänsyn till män och deras okontrollerbara drifter?
Ja, vem vill tro oss när vi säger att färgen 'röd' en gång betydde motsatsen till 'brunt'? (Nydansk Ordbog)

Uttrycket "obskyra domare" syftar förmodligen på EU:s riktlinjer att inte använda "stötande" uttryck som jihad eller islamisk. Ordet terrorism ska bytas ut mot ordet kriminalitet eller, hör och häpna, icke-islamisk aktivitet (lanserat av Storbritanniens förre inrikesminister Jacqui Smith, bilden).
Med en sådan halsbrytande logik blir ju våldtäkt en legitim akt gentemot kvinnor och flickor som "icke-islamiskt" visar hår och örsnibbar.
Trots att islams skrifter och många muslimer i ord och handling visar att deras religion är allt annat än fredlig och tolerant fortsätter indoktrineringen. Hur dumma tror makthavarna att folk är egentligen?

Egtvedpigen: I Sverige oplyser den intellektuelle venstrefløj folket, og i Danmark oplyser folket den intellektuelle højrefløj… Blogredaktionens højre-venstre-konfusion er nu total…

29 augusti 2010

Är det ens möjligt att återställa medias heder?

MS, en av våra trogna och välinformerade läsare skriver detta i en kommentar angående medias bias:
"Hur rapporterar då svensk media om t ex TeaParty- rörelsen och andra mer fristående organisationer. Det beror självklart på VILKA som anordnar mötena. Är det BHO så är det ingen ände på hyllningarna och superlativen. Glenn Beck från Fox News Channel hade ett möte inför tiotusentals människor i Washington DC nu i helgen, där han uppmärksammade USA's militär. En hyllning till bl a dom soldater som gav sitt liv under WWII för att Europa skulle förbli fritt, men även en hyllning till vanliga männsikor. "Restoring Honor" kallade han det.

Rubrik i svensk media. Bl a Stasi-Tv förstås. " USA's höger marscherar på King’s day" Dom väljer ord som får det att framstå som ett gäng högerextremister marscherade mot Martin Luther King och medborgarrättsrörelsen. När det istället handlade om helt vanliga människor som ville visa sin tacksamhet gentemot dom som har dött för vår frihets skull. Att efterlevande till Martin Luther King fanns bland talarna verkar inte vara så intressant.Svenska journalister är helt värdelösa. "

Bilden nedan, tagen ett par timmar innan mötet startade visar hur Washington Post avsiktligt lurar sina läsare för att få dem att tro att Glenn Becks möte inte var annat än en storm i ett vattenglas och att bara ett fåtal människor slöt upp.


Den verkliga bilden såg ut så här och man beräknar att upp emot 100,000 människor samlats.


Becks avsikt var att undvika ett partipolitiskt rally och han bad deltagarna att låta bli att vifta med skyltar av olika slag. I stället fokuserade han på att "Återställa hedern" (Restoring Honor) och arbeta för att regeringen ska respektera Konstitutionen och medborgarnas rättigheter.
"Utan Konstitutionen som effektivt begränsar regeringens makt har vi ingenting som stoppar tyranni. "

Ras-hallicken Al Sharpton försökte i vanlig ordning dra uppmärksamhet åt sig genom att påstå att man förvrängde vad Dr. Kings dröm var. Sharpton kallade Becks rally en protest mot regeringen( och det har han helt rätt i) och att han skulle anordna en egen protestmarsch mot de protesterande. Sharpton rider på den svarta vänsterns hatbudskap, vilket inte var vad MLK gjorde.
Att Dr. Alveda King, Martin Luthers brorsdotter var en av talarna för "Restore Honor"
hade helt ungått Sharpton. Hon citerade sin farbrors berömda tal. "I have a dream"

"Jag hoppas att Dr King skulle ha varit lika stolt över oss som hans brorsdotter Dr. Alveda King är över att delta i detta rally," sade Sarah Palin. "Detta är helig mark där vi känner hans ande och kan uppskatta alla hans ansträngningar, han som verkligen trodde på jämlikhet, och jag hoppas vi lever upp till hans utmaning."

Jag spådde redan i januari att Sarah Palin och Glenn Beck skulle slå sig ihop och jag fick rätt.


Andrew Klavan om Ground Zero

Klavan ställer frågan, "Does Islam suck"?



Jag undrar om vi någonsin kommer tillbaka till en tid när en enkel fråga kan besvaras rättframt och klart?
Suger Islam?
Absolut, och det gör också alla de som ursäktar Islam och som stödjer moskébygget.


28 augusti 2010

Islam kan inte överleva utan kvinnoförtrycket

Om Hitler hade haft atombomber kanske han hade använt dem. Ahmadinejad verkar vara lika galen. Han lider av paranoia och anklagar den svenska kosmetikfirman Oriflame för att skada den islamiska republikens säkerhet.

Eller är han inte så galen ändå? Även en måttlig dos smink kan visa sig dödlig för islam därför att den kan inte överleva utan kvinnoförtrycket.




Iran är på väg att skaffa sig kärnvapen. Detta är bara början...

Bankchef får med- och mothugg för att kritisera invandringen

En styrelsemedlem i Tysklands centralbank, Thilo Sarrazin, har kommit ut med en bok med titeln "Deutschland schafft sich ab" - Tyskland avskaffar sig.

- Jag vill inte att tyskar ska bli främlingar i sitt eget land, skriver han.

Även tidigare har han väckt uppmärksamhet, bland annat genom att kritisera invandrare för att bidra för lite till ekonomin i den tyska huvudstaden.

- Ett stort antal araber och turkar i denna stad - ett antal som har ökat på grund av felaktig politik - har ingen produktiv funktion förutom att handla med frukt och grönsaker, sade Sarrazin i en intervju med tidsskriften Lettre International.

Sarrazin, tidigare socialdemokratisk finanssenator för Berlin, jämför den höga arbetslösheten i Berlin med det nationella genomsnittet och säger att en del av stadens problem beror på att 40 procent av alla födslar sker i den "lägre samhällsklassen". Han säger också att "turkiska värmestugor" inte kan staden föra staden framåt.

Bundesbank har tagit avstånd från Sarrazins "diskriminerande uttalanden". Sarrazin, känd som "Rambo" på grund av sina rättframma och ofta kontroversiella åsikter, är känd för ha minskat Berlins stora skuldkris.

Han har också varnat mot den fördumning som kommer att bli en följd av invandringen av många analfabeter. Intelligenskvot är i hög grad beroende av arvsanlag från förfäderna. Och eftersom våra befolkningar späs ut med främlingar som sätter många fler barn till världen än vi själva, så måste vi genomsnittligt sett bli dummare, säger han till dagstidningen Die Welt.

Eftersom politikerna har en idé om att skolorna bör spegla samhället runt omkring, så tvingas man alltså fortsätta att sänka de krav som ställs i skolan.

Ett mått på integration är äktenskapliga relationer. De styr hastigheten på upplösningen av parallella samhällen och hindrar att dessa alls förekommer.

90 procent av turkiska invandrare gifter sig med turkar. Ofta sker mellan kusiner. Hela klaner har en lång tradition av inavel och därmed många utvecklingshämningar. Detta är också ett ämne som tystas ned, hävdar Sarrazin i sin bok.



Videotips Hodja

Jihadisterna nappar på betet: Internationella bränn-koranen-dagen

En präst i Florida uppmanar människor över hela världen att bränna Koranen den 11 september.

"Ja, varför inte? Det är betydligt fredligare än att slå ihjäl 2.976 människor," skriver bloggen Veritas Universalis. En rättfram reaktion som jag är benägen att instämma i.

Inte oväntat hotar jihadisterna kyrkan i Florida med självmordsbombningar. Det positiva i eländet vore om både icke-muslimer och muslimer får upp ögonen för hur absurda Koranens befallningar är, och inse att de heliga krigarna går igång även utan provokationer. Ett par exempel:

Massakern i Fort Hood, där den muslimske majoren Nidal Hassan sköt och dödade 12 av sina militära kollegor. Bilbomben på Times Square som avvärjdes i sista minuten. Bakom båda attentaten stod två muslimer som var födda och uppvuxna i USA.

Så det är lönlöst att tro att islamisterna blir snälla om man inte retar upp dem. Naturligtvis är det inte särskilt elegant att bränna koraner, karikatyrteckningar är bättre, men att ständigt försöka vara till lags leder kvinnorna rätt in i burkan.

Associationer till Hitlers bokbål år 1933 leder också fel. Då brändes 20.000 skönlitterära och vetenskapliga böcker, alltså raka motsatsen till Koranen eller för den delen Mein Kampf, som för övrigt är förbjuden i många länder.

Likheterna mellan de där två böckerna är slående, förföljelse av judar och oliktänkande, dyrkan av kriget och döden.

Så bli inte förfärad över att det handlar om bokbål, tänk konkret på vad det är för bok som ska brännas. Var inte värderelativist, det är fel att likställa Hitlers avsky för böcker med pastor Jones avsky för Koranen.

Nu har jag försökt bemöta eventuella argument från islams medlöpare. Men en av islams mest välrenommerade kritiker är svårare att avfärda. Jihad Watch:

"International Burn a Koran Day gör en stor otjänst för saken om att sprida kunskap om den islamiska läran och det hot som sharia innebär för vårt sätt att leva. Det är en present till islamiska grupper som så innerligt gärna framställer oss som kritiserar och ifrågasätter den islamiska läran (och dess triumferande moskéer) som reaktionärer med fradga om munnen."

27 augusti 2010

Vad protesterar man emot?

TV4 stoppar Sverigedemokraternas valfilm 2010

Titta och bilda dig en egen uppfattning.



Obama skapar äntligen jobb

The Asia Adult Expo i Kina erbjuder det näst bästa till alla som drömmer om att ha sex i Oval Office. Under Clintons tid kallades rummet Oval Orifice.
Det är inte första gången som Obama-sexleksaker erbjudits. På marknaden finns visst också Obama dildo och Obama kondom.

Jag undrar om denna docka attraherar Demokrater eller Republikaner mest?

På många vis är den nog bättre än verkligheten

*Man kan göra sig av med den innan 4 år har gått.
*Man kan lämna honom ensam hemma utan att alla pengar försvinner.
* Inget spill i Golfen som han förväntas hantera.
*Han håller tyst och kommer aldrig att säga "Let me be clear".
*Mindre växthusgaser och varmluft.
*Den uppblåsbara kan kanske också verkligen stimulera.


Lite roligt får vi ha på en fredag så fler rumsrena förslag är välkomna!

Göingehövding blir staty

Vid kyrkan i Verum i norra Skåne invigs i morgon lördag kl 15 en manshög träskulptur till Göingehövdingen Svend Poulsens minne.

Det var i Verum han föddes för 400 år sedan och det var just här på kyrkbacken han talade till församlingsborna och uppmanade dem att hålla sig till sin rättmätige kung, det vill säga den danske.

"Den censurerade madonnans kyrka"

Orgasmens Madonnas kyrka är för osedlig för att registreras som trossamfund. Konstnären Carlos Bebeacua i Skåne har i ett par års tid kämpat mot myndigheterna för sin egenkonstruerade religion.

Ja, varför diskriminerar myndigheterna? Annars är de ju så angelägna om religionsfriheten inklusive erövrarmoskéer och burkor. I konsekvensens namn borde de passa på att avregistrera islam, den är osedlig så det räcker och blir över.

Profeten var inte ett helgon precis, han tog kvinnor som sexslavar efter att ha dödat deras män, gifte sig med en nioårig flicka, deltog till och med i steningar av kvinnor. Allt det där är dokumenterat i den islamiska traditionen, haditherna. Muhammeds anhängare som skrev hans biografi hade en annan moral än vi och fattade inte hur vidrigt det var, tvärtom skröt de om hans bedrifter.

Det finns större anledning att ifrågasätta islam än till exempel Scientologkyrkan, som ju många anser vara en falsk religion.

Båda dessa sekter syftar till att bryta ner människors vilja och krossa deras individualitet; men medan scientologerna använder ganska harmlösa knep som lögndetektorer (bilden), sprider islam skräck genom världen för att få folk att underkasta sig.

Det är inte trendigt att vara rädd för islam, för då är man islamofob. Däremot ska man vara rädd för nazismen, fast den i stort sett försvann för 65 år år sedan. Om man säger att islam liknar nazism möts man av största möjliga tystnad.

26 augusti 2010

"I speak Jive"

I Washington, DC, utfärdade en taxi-samordnare (som själv är svart) ett råd angående säkerhet, där hon uppmanade stadens 6.800 taxichaufförer att vägra ta upp passagerare "som ser farliga ut".
Hon beskrev "farlig" som en ung svart kille ... med skjortan hängande längre ner än jackan, säckiga byxor och tennisskor som inte var snörda.

Ingen människa tror att varje ung svart grabb utgör ett hot mot taxichaufförer, men i Washington DC och andra städer finns det ett starkt samband mellan ras och risken för rån och mord.
Reaktionen från media och akademia var naturligtvis fördömande och man kallade det rasprofilering. Jag tror att vi missförstår motivet hos en taxichaufför som inte tar upp en svart kund om vi använder rasism som enda förklaring till hans beteende. Det kan naturligtvis vara rasism, men det kan lika gärna och mer sannolikt, vara ren självbevarelsedrift. En rädsla för rån, mord eller att bli ombedd att köra till ett farligt grannskap

Under det första året i USA hade jag problem när det gällde att förstå den "dialekt" som man kallar Jive och som många av de unga svarta talar. Jag hade viss erfarenhet av det man med ett finare ord kallar Ebonics i Kalifornien, men här i Atlanta är det också "södern-influerat" vilket gör det ännu svårare.
De som talar dialekten är mestadels svarta unga som hoppat av skolan och som inte har ett jobb. Därför att de har brister i utbildningen och inte talar riktig engelska har de också svårt att få ett jobb..
Ebonics är ett val. Man väljer det för att skilja sig från vita.


DEA i Atlanta söker nu tolkar, 9 stycken, som talar flytande Ebonics och som kan översätta inspelade samtal från förhör med knarklangare.
De kanske kan anställa de som de arresterar?
Jag undrar hur mycket de betalar?

Ebonics beskrivs som folkspråks-engelska; "en blandning av engelska ord med afrikansk struktur" men alla som har pratat med en person från verkliga Afrika vet att de inte alls talar så. Är DEA rasister om de bara anställer svarta tolkar? Borde de inte kvotera in några vithåriga gamla damer också? Sk. positiv särbehandling.

Bara som ett smakprov kan ni lyssna till denna inspelning från ett radioprogram som jag hörde för många år sedan och som någon senare satt bilder till.




Libanesisk tidning: den svenska fiendskapen mot Israel blir mer och mer antisemitisk

Ibland måste man går över ån för att hämta vatten, rättare sagt över Öresund. Semiten's Blog uppmärksammar vad man kan få syn på nära Stortorget i Malmö:



"Och det kommer från en libanesisk tidning? Ja. Viktiga fakta från de senaste månaderna berättas, bland annat attacken mot synagogan i Malmö, en hyllning till Hitler och samarbete om bojkott av Israel mellan vänstergrupper och islamister."


25 augusti 2010

"Sluta dalta med arbetarklassen"

"Sluta dalta med arbetarklassen" är rubriken på Aftobladetkrönikören Martin Ezpeletas ironiska artikel i AB 2010-08-24.

I slutet av sin artikel förklarar sig Ezpeleta så här:

"Texten ovan kan tyckas absurd och nästan skrattretande. Men så skulle det kunnat låta om Sverigedemokraterna hade utsett arbetarklassen till sin fiende – i stället för, som nu, muslimerna."

Han försöker sig alltså på ett klassiskt retoriskt grepp, och misslyckas fullständigt eftersom jämförelsen inte bara haltar, utan nog får sägas vara totalförlamad.


Martin Ezpeleta är dock inte helt ut och cyklar då han beskriver en del av den sk arbetarklassens typiska brister. Till skillnad från Ezzzpeleta har jag både inifrån- och utifrån perspektiv, och kan därför med större säkerhet än han, bekräfta detta.

Annars är hans jämförelse mellan arbetarklass, muslimer och SD:s kritik mot den förda invandringspolitiken samt den islamska läran, långt ifrån klockren.

För det första har vi nationalitetsaspekten - om du en gång fått en svensk nationalitet (den kan fås på REA nuförtiden) kan man knappast "kasta ut" (göra statslös) den som har en sådan. Detta gäller både arbetare och muslimer.

Däremot kan man föra en politik som begränsar islams skadliga inflytande i Sverige, bla genom att minska den muslimska invandringen och genom att försvåra indoktrineringen av nya muslimer i Sverige. Men man kan svårligen föra en politik som syftar till att minska antalet arbetare i Sverige. Till skillnad från då det gäller islam och muslimer, så finns det nämligen fortfarande ett konkret och praktiskt behov av arbetare på hemmaplan. Än kan vi inte outsourca allt grovgöra till låglöneländerna.

Med andra ord, massinvandringen och den påföljande utbredningen av våldsläran islam, är problem som vi inte skulle behöva dras med, vare sig vi är knegare eller sådana som Ezpeleta. Det är problem som till stor del skapats av människor från den klass jag misstänker att han själv tillhör.

Att den politiskt korrekta dummerjönsen Ezpeleta får plats att breda ut sig i PRAVD..., förlåt Aftonbladet, betyder inte att han något väsentligt eller ens fyndigt att bidra med. Det betyder däremot helt säkert en sak, nämligen att han kan kackla samma visa som alla andra idioter som är på väg att göra denna gudsförgätna plats som vi ärvde, till norra Europas soptipp.


Läs även Politiskt Inkorrekts belysande artikel av Ezpeleta här.

Ezpeleta skryter med att han är ekonomisk broittsling på sin blogg här.

AB

Bilden:
Min sugga Evita Ezpeleta

Att inte se skogen för bara träd


Det är vissa funktioner som drivs av staten och som jag inte alltid ifrågasätter, som vissa vägarbeten, tunnlar och broar, hus för polis och brandkår.
Det är när man skapar arbete bara för " skapandets skull", arbeten som skulle "ge anställning" , eller "öka välståndet i samhället", som jag undrar.

På flera ställen runt Atlanta ser man dessa skyltar som sattes upp i våras och som nu bara sitter där fast allt arbete sedan länge avstannat och är bara halvfärdigt.
862 miljarder dollar har öronmärkts för American Recovery and Reinvestment Act.
Förr i världen när det var vägbyggen på gång skrev man alltid "Your tax money at work" men nu aktar man sig för det. Man försöker i stället att få det att framstå som att det är Obamas gåva till oss.

En bro som byggs för att lösa trafik- eller transport-problem och som omedelbart kan tas i bruk kan väl anses berättigad, men när man måste uppfinna projekt är något galet.
Ett argument för ett brobygge är att det skapar jobb, låt oss säga 600 under ett år. Man hävdar att det är arbetstillfällen som annars inte skulle ha existerat.

Så långt är vi alla ense, eller hur? Men varje slant som används till brobygget tas från skattebetalare. Om bron kostar 1 miljard dollar är det 1 miljard som tas från skattebetalarna och som de kunde ha använt till annat som de behövde bättre.
Man kan därför påstå att varje arbetstillfälle som skapades genom bro-bygget tog ett jobb från den privata sektorn.

Det är lättare att se gubbarna som arbetar på bro, det är svårare att se de arbetstillfällen som aldrig uppstod därför att pengarna gick till bron i stället.
Vi fick fler brobyggare och färre affärsbiträden, frisörer, bilmekaniker, radiotekniker....

Det är lätt att se bron och påpeka att den är så storslagen att inget privatkapital kunde ha åstadkommit den och därför har samhällets välstånd ökat genom detta projekt.
Att det är privatkapital genom skatter, som stått för kostnaden, eller lånade pengar som måste betalas tillbaka genom skatter, tänker man inte på.
Det är också svårt att se de badrum, telefoner, hus, datorer, möbler, motorsågar....som aldrig tillverkades.

Exemplet med bron är enkelt, det är stort och iögonfallande.
Det finns tusentals projekt som drivs med samma argument att "de skapar ju jobb åt folk" och det är tillräckligt som motivering. Det verkar också som att ju mer slöseri det handlar om, ju större och kostsammare ett projekt är, desto fler "arbetstillfällen" skapar det.

Bara skyltarna som den ni ser på bilden beräknas kosta 200 miljoner. Staten har lovat presentera exakta siffror den första september.


Malmö: Ingen boendedemokrati. Beskjutningen av bussar fortsätter



När de boende som blir grannar till en planerad moské i Malmö demonstrerade mot byggplanerna, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

Den stängda Koranskolan i Rosengård drevs av samma förening som nu vill bygga en stormoské, eller som det heter på nyspråk, "muslimskt aktivitetscenter". Deras talesman har följdriktigt sagt att han gillar terrorstämplade Hamas i Gaza.

Det är ingen oskyldig ståndpunkt - den gör livet svårare att leva i Malmö för många, inte bara judar. Men det är svenska media och politiker omedvetna om, det verkar nästan som de köper Hamas version av konflikten rakt av.


Våldet i Malmö blir allt grövre. Flera dagar i rad har bussar med passagerare beskjutits med skarp ammunition. Skottlossningar under två dagar vid Sevedsplan, en bil fick två kulhål. Skott med laservapen mot tillfälliga besökare i ett gatukök, kulorna nära träffa. Skottlossning i Kungsparken.


Är det frågan om något slags krig? Kan det finnas en eller ett par kommandocentraler någonstans, som predikar hat mot Malmöborna?


Nära Stortorget i Malmö

PK-drogen är farlig, drogtesta politikerna på valdagen den 19 september

Den svenske politikern Fredrick Federley är sur på sitt parti för att de skickade honom på drogtest. Provsvaren visade att han inte tagit droger. Men inte desto mindre är han ute i kylan, kanske Centerpartiet börjar dra åt sig öronen på grund av han ibland är transvestit.

I övrigt är Federley präktigt politiskt korrekt, i det avseendet tycker säkert hans kollegor i riksdagen att han är ett föredöme. Bland annat har han i en tidningsartikel förnekat arbetslösheten och socialbidragsberoendet bland muslimska invandrare. Han förringade också förföljelsen av kristna i Irak och menade att irakiska muslimer har stort behov av att komma till Sverige.

Mönstret är alltför vanligt. Ta en av dem som får göra sig breda i TV-rutan, den svenska journalisten Lena Sundström som öppet deklarerade att man är tvungen att ljuga för att inte sätta invandringsprojektet i dåligt ljus.

Eller förre partiledaren för Vänsterpartiet Gudrun Schyman, numera ledare för Feministiskt Initiativ, som i TV ogillade att Sverigedemokraterna vill stoppa den importerade våldtäktsvågen. Tittarna skulle hjärntvättas till att tycka att det är viktigare att stoppa SD än våldtäkterna.

Omöjligt för demokratin att behålla sin trovärdighet och hållbarhet utan någon motvikt till alla dessa sänken. Hoppet står till Sverigedemokraterna.

24 augusti 2010

Underskott

Nästa gång någon aningslös Bush-hatare säger att Irakkriget och Bush var ansvarig för underskottet på 1500,000,000,000 dollar, visa honom (eller henne) detta diagram.Som ni ser var underskottet sjunkande, men sedan hände något. Demokraterna tog över kongressen 2007. Ni ska veta att det inte är presidenten som håller i plånboken, utan det är Kongressen.
Vi hade det första stimulanspaketet som Bush skrev under, vilket var ett stort misstag, även om det "bara" var 300 miljarder.

Sedan tog Barack Hussein Obama över rodret och Titanic körde in i isberget.
Titta på underskottet sedan Dimokraternas kongress antog "Pay-as-you-go"-systemet , vilket de omedelbart ignorerade.

" PayGo" betyder att utgifter ska betalas med medel som finns tillgängliga och om de inte finns måste man skära ner på ett ställe för att balansera en ny utgift. Det är ju enkelt att se att det inte fungerade!
Man lovade att alla dessa "stimuleringar' skulle hålla arbetslösheten under 8%.

På tal om arbetslöshet....jag kan inte låta bli att lägga ut den här videon där Pelosi i början av juni blev tillfrågad om det inte var så att om man förlängde arbetslöshetsunderstödet blev det i stället ett initiativ till att vänta längre med att skaffa sig ett jobb.





"Låt mig säga att arbetslöshetsförsäkringen - vi talar om det som ett skyddsnät och mer - är en av de största stimulus för vår ekonomi. Ekonomer kan tala om för dig, att dessa pengar spenderas snabbt. Det uppmuntrar ekonomin, och det skapar arbetstillfällen. Det skapar arbetstillfällen snabbare än nästan alla andra initiativ som du kan namnge, ty, återigen, det är pengar som behövs för familjer att överleva och de används. Så det har dubbla fördelar. Det hjälper dem som har förlorat sina jobb men det skapar också ett jobb.".

????????
Om man tar pengar från de som arbetar och ger det till dem som inte arbetar så skapar man jobb?

Hallå! Att ta pengar från den privata sektorn och stoppa tillbaka dem i den privata sektorn gör inte att den privata sektorn växer. Det skapar fler byråkratjobb för att samla in och ge ut pengarna och det är vad man strävar efter.

Vad händer när 51% av befolkningen har makt att rösta så att de kan tvinga de 49 att försörja dem?


Bara början

Iran är nu officiellt ett kärnkrafts-land. I lördags laddade man den första reaktorn med uran från Ryssland.
Varje människa med en IQ högre än skonumret måste vara medveten om att detta är bara början. Inom ett år tror även Obama att Iran har anrikat uran så att det är användbart för vapen. För att visa världen vem som är herre på täppan skickade man samma dag upp sitt första hembygda obemannade bombplan, som man kallar "Dödens ambassadör"

Vita Husets reaktion är att det är inget att oroa sig för, det är inget hot mot någons säkerhet.
Att Ahmadinejad sagt att han ska "Blåsa bort Israel från kartan", att han hotat med att utrota judarna bortser man ifrån. Tror någon att Obama är villig att hjälpa Israel om något händer? Vilket europeiskt land är villigt att lyfta ett finger?

Vi närmar oss snabbt en verklighet där kärnvapen för första gången kommer att bli tillgängliga för hela världen. Inom en 20-årsperiod kommer alla som vill, att ha kärnvapen.
Iran är bara början och dessutom ett land där den kollapsande regimen knappeligen kan kontrollera sin arbetslösa befolkning, men ändå kan spendera miljarder på att köpa och anrika utan.
Ingen stoppade Nordkorea och Pakistan och nu är det ännu viktigare att visa styrka för att förhindra att vapnen används.

Det uppnår man bäst genom att övertyga världen att en kärnvapenattack mot USA kommer att mötas med en fullständigt överväldigande förstörelse och det är oavsett var den kommer ifrån.
Kärnvapen kan bara fungera avskräckande om vi demonstrerar att vi är fullt beredda att använda dem.

De finns de som tror att Israel kommer att attackera Iran före november.

23 augusti 2010

Räddningen kommer från Danmark?

Politiskt Inkorrekt skriver idag om fd folkpartisten Bjarne Kragh från Malmö, går över till SD. PI skriver:

"Folkpartisten Bjarne Kragh i Malmö berättar exklusivt för PI att han hoppar över till Sverigedemokraterna efter en tids interna diskussioner inom Fp. Bakgrunden till avhoppet uppges bero på ett allt annat än ett liberalt parti - i varje fall inte gentemot de som vågar ifrågasätta etablissemangets ”sanningar”."

Jag är inte politiker, men jag har gjort en resa som liknar Bjarnes. Jag känner igen hans resonemang; liberalerna sviker de liberala idéerna pga en slags kamikazeliberalistisk multikultiidé där man glömmer att även liberalismen är ett ställningstagande som måste försvaras för att den skall överleva. Den svävar inte i en tom och oåtkomlig rymd långt ovan alla andra idéer som vill göra anspråk på att bestämma hur vi skall leva våra liv.

Jag förespråkar en slags liberalism som inte är rädd för att "bli skitig om händerna", och jag hoppas att Bjarne gör detsamma.
Jag hoppas att flera personer som Bjarne kan hjälpa till att vitalisera och ytterligare förstärka SD:s identitet som ett svenskarnas frihetsparti. Vi behöver ett vitalt SD som vågar säga sanningen om den hittills förda politiken från både vänster och höger, ett parti som alltid står upp för och försvarar demokratin och yttrandefriheten, som vågar framhålla Sverige och svenskarnas rätt till vår framtid i vårt land och samtidigt kan ta tillvara möjligheterna till samarbete med de länder i vår omvärld som delar våra grundvärderingar och strävar åt ungefär samma håll.

Lycka till i ditt nya parti Bjarne Kragh och må flera följa din väg!

Bjarne Kraghs blogg
PI PI SD Sds


bilden är hämtad från Bjarne Kraghs blogg

Det verkar vara en desperat lögn från makthavarna...

... att bortförklara den svenska våldtäktsvågen med att offren blivit mer benägna att anmäla. En kommentar av MS:

"Att anmälningsfrekvensen ökar tror jag inte en sekund på av flera skäl. Många med insyn säger tvärtom att mörkertalet är enormt. Många kvinnor orkar/vågar inte anmäla då dom kanske känner gärningsmannen eller så orkar dom inte gå igenom en rättegång. Att det inte tjänar någonting och att dom bara vill händelsen bakom sig. Det är inget ovanligt numera att kvinnor som blivit våldtagna inte bara behöver gå igenom det trauma som själva övergreppet innebär. Många gruppvåldtäkter filmas med mobilkameror och filmerna skickas runt. En dubbel kränkning m a o.

Det är inte heller ovanligt att kvinnorna blir förnedrade av gärningsmannens släkt och vänner som sitter med under rättegången. I dom på senaste tiden mest uppmärksammade fallen av grova grupp- och överfallsvåldtäkter så har samtliga åtalade utländsk bakgrund. Allt detta rapporteras i media och det är fullt förståeligt att utsatta kvinnor inte vill gå igenom detta. Då är det enklare att inte anmäla alls.

Den påstådda ökade anmälningsfrekvensen skulle på ett mirakulöst sätt sammanfalla med en stor invandring av män vars kvinnosyn lämnar mycket övrigt att önska. Det går inte att förneka att kvinnors situation i t ex MENA-länder i många fall är rent ut sagt bedrövlig. Varför skulle då dessa män förvandlas till anhängare av jämställdhet och kvinnofrid bara för att dom sätter fötterna på svensk mark? I Oslo så hade 100% av dom som gripits för serievåldtäkter av utländsk bakgrund. I London är den siffran 97%.

Jag anser att kvinnors rätt att röra sig fritt ute på gator och torg utan att attackeras av en eller flera män går före den för vissa obehagliga sanningen att alla som kommer hit inte har ett gott uppsåt och när det gäller grova sexualbrott så ÄR vissa invandrargrupper överrepresenterade. Det faktum att även svenska män begår övergrepp är inget försvar för att inte ta denna oroväckande utveckling på allvar."

Wikileaks frontman Julian Assange är misstänkt för våldtäkt av två kvinnor han träffat i Sverige. Tydligen har han en skev kvinnosyn och problem att ta ett nej.

Men hans verkligt allvarliga brott är att ha släppt ut namnen på de afghaner som samarbetar och har samarbetat med de utländska styrkorna. På internet finns nu 90.000 hemliga dokument om USA:s operationer i Afghanistan.

Det är det svenska Piratpartiet som upplåter servrar åt webbsidan Wikileaks som sänder dödslistor till talibanerna. Internetcensur är naturligtvis fel, men det verkar vara ett ganska blandat sällskap, de som verkar för ett fritt internet.

Assange säger att han vill stoppa kriget i Afghanistan. Lyckas han får talibanerna blodad tand; nästa steg är att de kommer åt Pakistans atombomber.


Från cyberkriget till det nukleära kriget. Idag har Iran tryckt på atomstartknappen. Nu är det för sent att bomba anläggningarna eftersom radioaktivitet skulle spridas. Något sådant vill inte ett civiliserat land utsätta den iranska befolkningen för. Tillfället är överspelat, det skulle skett för en vecka sedan. För sent att hejda tredje världskriget?

22 augusti 2010

Sharia: Man dömd till förlamning

Saudiska myndigheter vill på medicinsk väg förlama en man för att han under ett bråk förlamade en annan.

En domstol i den saudiska staden Tabuk har frågat flera sjukhus om de skulle klara av att kapa mannens ryggmärg så att han blir totalförlamad. Ett sjukhus ha svarat att det skulle vara medicinskt möjligt att åsamka den anklagade mannen samma skador som han ska ha vållat en annan med en köttyxa under ett bråk för två år sedan.

Om inte politikerna vore så förljugna skulle de motarbeta sharialagar i Sverige, lagar som bland annat propageras i muslimska friskolor/koranskolor och moskéer. Med tanke på Koranens budskap vore för övrigt "hatpredikningar" en mer passande beteckning än "fredagsbönen".

Nu har islamister och politiskt korrekta medlöpare kommit på att det ska heta "islamiskt kulturcenter" i stället för moské. Det gör förstås ingen skillnad, det är fortfarande ett centrum för dyrkan, krigsstrategi och rättskipning. En imam är inte bara präst, han är också domare och ska dessutom se till att domen verkställs, om det nu är stening, hängning, hand- fot- eller halshuggning eller - förlamning.

Det blir mer jobb för Försäkringskassan i framtiden med invalidpension till straffade brottslingar. Eftersom Muslimska Brödraskapet har fusionerat med Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen så är det vad vi har att vänta oss.

- - -

När de boende som blir grannar till den planerade stormoskén i Malmö protesterade, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"

Minsann slog de tre flugor i en smäll: könsdiskriminering, åldersdiskriminering och svenskdiskriminering. Med en sådan argumentationsnivå finns det skäl att misstänka att den så kallade vänstern har bytt ut Marx mot Muhammed.


bonton

Muslimernas härjningar i Norden

Den danska TV-kanalen DR2 visar just nu en miniserie i tre delar de kallar "Hvide slaver" (vita slavar), som handlar om den "bortglömda" (snarare förtigna enligt min mening) historien om vita slavar.

Igår (lördagen den 21/8) sände de första programmet med titeln "Hvide slaver - Hark Olufs", som handlade om hur den blott femtonårige skeppspojken Hark Olufs från den danska Vadehavsøe, 1724 kapades av muslimer och hur han fördes till Algeriet för att säljas som slav. DR2 skriver (välj 21/8):

"I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet"


Programserien fortsätter ikväll den 22/8 med avsnittet "Hvide slaver - Tyrker-Gudda". Man skriver:

"Gudridur bor langs kysten på Vestmannaøerne ved Island. Hun er mor til en lille søn og hustru til en fisker, som ofte er på havet.
En sommerdag er der fremmede skibe i sigte. Fire nordafrikanske kaperbåde lægger til, og muslimske pirater vælter ud. Gudridur ser en hær af mænd og hører skuddene, der brager løs omkring hende. Hun ser sin nabos sidste vejrtrækning, inden piraterne hugger hans hoved over lige under øjnene. Hun ser nabokonen vælte fortvivlet om, inden de parterer hans krop.
[---]
Skibene når i land i Algier, hvor fangerne deles op og lænkes. Kvinder på én side, mænd på en anden.
Gudridur bliver inspiceret nøje, da hun skal sælges til den sortskæggede mand. Hun står nøgen og skamfuld, mens slavehandleren viser hendes tænder frem, måler hendes muskler og befamler resten af hendes krop. I vrede og smerte udstøder hun et vræl, og da hendes lille søn går løs på slavehandleren, bliver barnet slået til blods.
"

DR2 programseriens huvudsida finns här.


Det är sorligt att vi i Sverige inte lyckas bearbeta dessa övergepp mot mänskligheten på samma sätt som vi behandlat slavhandeln med svarta människor från Afrika, förintelsen och så som vi är på väg att göra upp med kommunistregimernas brott mot mänskligheten. Historieförfalskare som tex Mohamed Omar försöker ljuga oss fulla om hur muslimerna ständigt utsatts för oförätter från de europeiska kulturerna, och hur vi under korset bekrigat de fromma muhammedanerna på ett imperialistiskt sätt. Sanningen är naturligtvis en annan.

Islam duger minst lika bra som de flesta andra totalitära idékonstruktioner, för att skapa avgränsningar mot de som inte tillhör gruppen (de otrogna i islams fall), för att på så vis dehumanisera dessa. Denna dehumanisering underlättar indoktrineringen av de trosvissa som föds eller luras in i dödskulten, så de kan fås att betrakta oss andra som ickemänniskor utan rätt till universella mänskliga rättigheter. Detta hänger i sin tur naturligtvis samman med utformandet av "De mänskliga rättigheterna inom islam" - man kan naturligtvis inte tillåta att det skulle finnas rättigheter som går över och utanför kultens anspråk, eftersom det hotar islams fömätna universalistiska anspråk.


DR2

bilden är hämtad från DR2:s videotralier

21 augusti 2010

En superrysare för att välja 349 dunderdumma PK-fanatiker

Aha, nu förstår jag vad som menas med mångkultur. Det är inte längre meningen att invandrare ska integreras i Sverige. De ska inte behöva lära sig svenska och tillägna sig våra värderingar. Vi ska ha två parallella samhällen, ett svenskt och ett muslimskt.

Men är inte Sverige för litet för att klara av det? Det finns inte många miljoner svenskar i världen, dom måste vi vara rädda om...

Folkpartiets Jan Björklund och Nyamko Sabuni pratar om att integrera invandrare, och berör därmed ett för sossarna känsligt ämne... ja, känsligt för alla riksdagspartier. Även folkpartiet är infiltrerat av islams försvarsadvokater. Sabuni och Björklund är ganska ensamma om att sätta ned foten och visa folkvett bland de 349 politiskt korrekt uppblåsta och självbelåtna i riksdagen.

Man får ju inte peta hål på ballongerna när man rör sig i de fina salongerna, så hur ska det gå om Sverigedemokraterna gör sitt intåg och hävdar sina hjärtefrågor? De små gliringar som Sabuni och Björklund får stå ut med är ingenting mot den vuxenmobbning som väntar.

Men det är på tiden att fler röster kommer till tals. Det räcker inte med att integrera invandrarna från den islamiska världen (vilket försökts utan någon större framgång), först och främst måste invandringen minska rejält. Sverige behöver tid till eftertanke, så vi får stopp på det kaos och laglöshet som präglar många städer och förorter.

Enligt SOM-institutet vid Göteborgs universitet ville 65 procent år 1992 att Sverige skulle ta emot färre flyktingar, mot 46 procent 2009... hur kan det komma sig?

Sedan 2002 har Sverige tagit emot 700.000 invandrare, och det är klart att dessa också deltog i undersökningen.

Yngre svenskar vet inte av något annat än det multikulturella, och många äldre har vant sig snabbt; de ifrågasätter inte överhetens påbud och hjärntvätt, eller också antar de att det är någon slags naturlag som gör att alla dessa människor flyttar hit fast det varken finns bostäder eller jobb åt allihop.

Det pågår en folkvandring till Europa, och Sverige lyser som en hägrande utopi med ett sagolikt välfärdssystem. Därför har landet blivit världens socialbyrå. Det rör sig om hundratusentals människor med permanent uppehållstillstånd som får socialbidrag, sjukpenning, förtidspension eller pension och många kanske till och med tillbringar den mesta tiden i sina hemländer.




En TV-debatt mellan feministen Gudrun Schyman och Sverigedemokraten Jimmie Åkesson avslöjade hur märkvärdigt tysta våra svenska feminister är om våldtäktsvågen i Sverige. De blundar för att det är samma kvinnoförtryckande ideologi som är i verksamhet här som som i islamiska länder.




Smygsocialisering

Tidigare generationer amerikaner var medvetna om att ordet socialism beskrev ett politiskt system som innebar en begränsning av personlig och ekonomisk frihet.
För många amerikaner i dag betyder det bara ett alternativt ekonomiskt system, en sorts blandad ekonomi. De tänker på Europa, med dess vackra byggnader och, tills nyligen, höga levnadsstandard.

Samma amerikaner gör ingen koppling till Sovjetunionen och Gulag, eller nazisterna och koncentrationsläger, eller Nordkorea och deras koncentrationsläger, eller kubanerna och deras politiska fängelser, eller Kina och deras politiska slavarbete.
Om man påpekar detta säger de att det handlar om kommunister och det är skillnad.

Om man håller fast vid en, i och för sig riktig definition av socialism där staten har fullständig äganderätt till produktionen, missar man de många sätt som Obamas politik passar in på den modell som socialister kallar en "övergångsperiod" (dvs. en plan för att uppnå en mer fullständig socialism på lång sikt).

Man skulle kunna tro att amerikanerna, genom sina protester mot Obama/Demokraternas agenda, har visat att de hatar socialism. Men jag pratar bara om ord.
De säger att de hatar "en stor överväldigande regering", eller skatter, eller statlig ineffektivitet, eller för mycket statliga utgifter, men de kommer att vara helt blasé inför "socialism". Ordet har förlorat sin makt. Att säga att Obama är socialist möts med en axelryckning.


En kortfattad beskrivning av vad Stanley Kurtz säger i sin bok, Radical-in-Chief.

----------------

Amerikanska politiker liksom svenska, tror på oändliga möjligheter för den privata sektorn att finansiera en ambitiös social agenda, antingen genom höga skatter, mandat, förordningar eller andra former av statliga interventioner.
Det mest realistiska hoppet i USA är att Republikanerna, som inte heller är så mycket bättre när det gäller finanspolitik, får så många röster att de kan åstadkomma förstoppning i systemet, så att inte så mycket händer. Att göra "ingenting" i dagens läge är bättre än allt Obama har att komma med.


Den vanligaste gärningsmannen till "hatbrott" blev ett stackars offer


Rådhuspladsen i København, 19. august 2010
Från Uriasposten

blåt øje = blåtira

20 augusti 2010

Öknen i Arizona eller Death Valley?



Pat Condell fattar som vanligt hur det hänger i hop.
Den planerade moskén är minst av allt en enorm hög av tegelstenar och murbruk. Det är en symbol för islams erövring. Varför tror ni att man planerat invigningsdagen till september 11, långt innan den första stenen ens lagts?

Ledsen om jag tjatar om detta men just nu är det de stora samtalsämnet i USA och av enorm betydelse, inte bara för detta land utan även för Europa. Det är vändkorset. Kan inte allmänheten stoppa vansinnet genom att använda ord tror jag att det kommer att bli blodigt.


Obamas "Waterloo"

När en president är på fallrepet kan det lätt komma till en punkt när det inte finns någon återvändo. Det kan vara en gest, en handling eller ett uttalande, som så slutgiltigt befäster hans negativa framtoning att ingenting kan sudda ut det.

I efterhand är det lätt att se vad det var som stjälpte lasset, som i Nixons fall när den beryktade bandinspelningen hade 18 minuter av tystnad. Det kunde mycket väl ha varit så att hans sekreterare tryckt på fel knapp, men vid det laget var Nixons rykte så skamfilat att ingen trodde på det.

För Carters del var det talet han höll den 17 juli, 1979 när han skyllde sina misstag som president på det amerikanska folket. Att deras brist på förtroende gjorde det omöjligt för honom att hantera landets problem. Amerikas reaktion var öppet förakt och slutet för Carter som president.

Vad gäller Obama finns det mycket som får korthuset att vackla; mängden av semestrar, de lagliga trakasserierna vad gäller Arizonas immigrationslag, hans brist på ledarskap och initiativ inför BPs oljeläckage.

Men när historieskrivare en gång ska välja det ögonblick när Obama klev ut i kvicksanden är det svårt att hitta något som slår moské-talet den 31 augusti.
Han tog ställning för religionsfrihet och inte för kristna som attackeras av janjaweed-mördare, Bahá'ís torterade av iranska mullor, judar som dödas i bakhåll eller amerikaner som inte får bedja offentligt. I stället tog han ställning för en ljusskygg utländsk organisation med synnerligen tvivelaktig finansiering och alarmerande jihad-kontakter.
Hans agerande läggs samman med tidigare misstankar och gissningar och verkar som bekräftelser och bevis.

Misstankarna om Obama har handlat om hans status som amerikansk medborgare. Utländsk pappa, registrering som muslim i indonesisk skola, allt rabalder om födelsebevis som aldrig har retts ut.
Nu är det för sent, Obama kommer från och med nu att betraktas med misstänksamhet och misstro....en man som inte förstår vad Ground Zero betyder för Amerika. En man som använder amerikansk lag och regler för att stödja utländska intressen och som talar till främlingar hellre än till sina egna.

De två år som förflutit är de bästa som Obama kommer att uppleva. De verkliga kriserna i hans presidentämbete återstår och kommer att bli enkla att se... Iran, terrorism, ekonomin, kollaps av sjukvårdssystemet på grund av hans politik,

Det kommer att ske under ett moln som han skapar själv när han försöker lösa dem, samtidigt som han är den president som tar mängder med semester, som inte vill försvara sitt lands gränser, som satt handfallen under Golf-oljekrisen, och som struntar i uppoffringar från sina egna landsmän till förmån för tvivelaktiga utländska typer.

Utdrag ur "Obama's Point of no return", väl värd att läsa i sin helhet.

19 augusti 2010

"Segermonumentet" har blivit en varböld för hela landet


Vi är drabbade av inkompetenta och oärliga politiker på alla nivåer som sätter sin egen karriär framför allmänhetens bästa.
Är det den sortens människor som väljer att ägna sig åt politik eller är det en arbetsskada som de får med åren?
Husets Talman Nancy Pelosi personifierar alla dåliga egenskaper man kan tänka sig hos en politiker och människa.
Hon begär nu att man ska granska de grupper som opponerar sig mot att muslimer bygger ett Segermonument på Ground Zero. Pelosi vill veta var deras pengar kommer i från.

"Det är ingen tvekan här att vissa gjort detta till en politisk fråga och jag förenar mig med dem som som vill veta hur oppositionen mot denna moské finansieras."

Har hon har inget intresse av att ta reda på hur moskén finansieras och varifrån imamen får slantarna? Terroristorganisationen Hamas? Andra terroristorganisationer? Skulle man inte kunna säga att det är av större intresse?

Denna botox-ballong insinuerar att familjemedlemmar till de närmare 3000 mördade skulle ta betalt för att protestera mot bygget och hon hotar dem med att hon kan använda sin makt som politiker för att granska deras finanser. Jag saknar ord att beskriva detta monster.



Här finns en lista över organisationer och privatpersoner som arbetar för att stoppa bygget. Nya tillkommer hela tiden.


"Vi måste ha någonstans att bedja", säger muslimer.

Det finns 1,209 moskeeer i USA. . Det har varit en enorm expansion sedan 70-talet och i New York city finns närmare 130. Det finns charkuterier för halal-kött och 14 privatskolor. Muslimer har processat för att få använda sina speciella kläder och bära skägg på arbetsplatserna. De har också fått speciella parkeringsregler för sina helgdagar.


Tidningen The NewYorker blev kritiserad för detta omslag i juli, 2008. Tidningens utgivare sade att det var en satir över de rykten som florerade om Barack och Michelle.

Jag undrar om han skulle publicera samma omslag i dag?







Tills välfärdsstaten skiljer oss åt



Varför väljer så många från ett konservativt sunni-muslimskt land att plötsligt skilja sig när de kommer till Norge?

Många somalier är skilda enligt norsk lag, men gifta enligt islamisk lag. På så sätt kan de få socialbidrag som ensamstående mödrar, något som vid många barn utgör betydande belopp.

Detta får tragiska följder för många familjer. Den fiktiva skilsmässan är inte bara ett pappersbedrägeri. Av rädsla för oanmälda besök från socialförvaltningen lämnar ofta mannen hemmet under dagen, och många somaliska män söker sig till khat-miljön.

Det påminner om den fattigdomsfälla som generösa trygghetssystem skapade för afroamerikaner i USA. Antalet socialklienter fyrdubblades mellan 1960 och 1973. En viktig orsak var att de sociala programmen hade flera perversa incitament som belönade skilsmässor och jagade fäder ut ur hemmet.

Den norska utvecklingen speglar amerikansk utveckling, men 60 år senare och med en betydligt mer rymlig social budget.


Läs också Berits inlägg Bidragsfällan

18 augusti 2010

Hoppas kan man ju alltid


Obama flyger land och rike runt och håller kampanjtal och vitsar om att, "Om du vill att bilen ska gå framåt placerar du spaken i D för drive och Demokrat och R för republikan om du vill köra baklänges."

Han har redan bestämt sin kampanjslogan. Denna gång är det "Let's reach for hope."
Neil Boortz rabblar på 60 sekunder upp vart alla de tidigare Hoppeli-hopp löftena kört bilen.

* Ett statligt övertagande av hälso-och sjukvården,
* Ett statligt övertagande av bilindustrin,
* Oöverträffade federala utgifter och underskott,
* En oändlig mängd nya lagstadgade rättigheter,
* Demonisering av den privata sektorn
* Glorifiering av allt som regeringen gör
* Uppmuntra våra fiender och göra våra vänner upprörda.
* Ras-baserade medborgerliga rättigheter
* Mer betungande regler för den privata sektorn
* Högre skatter för alla
* Fler skattehöjningar framöver
* Fjäsk och kryperi för terrorister

Insikt om att våra barn och barnbarn aldrig kommer att kunna betala detta.... Och vi har inte ens nämnt att:

* Tillåta fackföreningar att organisera arbetsplatser genom hotelser; (card check)
* Ytterligare begränsningar och skatter på fri företagsamhet genom cap-and-trade-skatt;
* Löftet om ännu en amnesti för illegala invandrare som har invaderat detta land sedan den förra amnestin 1996.
* Undersökningar om hur man ska beslagta privata pensionskonton och göra dem till statlig egendom.
* Mer regeringskontroll av pressen

"Nå fram till Hoppet"? Vilket skämt!

Ett sorgliga faktum är att det finns alldeles för många okunniga, obildade väljare som inte ens kan namnet sina kongressman eller statens två senatorer, även om deras nästa paket cigaretter hängde på det ... men de kan falla för en tom fras. "Hopp! Ja, det är vad jag behöver, jag behöver hoppas!


Vad är det som Obamas anhängare verkligen vill nå fram till?

* Mer statliga bidrag
* Mer omfördelning av välstånd
* Mer matkuponger
* Mer statliga bostäder
* Mer begränsningar av fri företagsamhet.
* Högre skatter på de onda, äckligt snuskigt rika
* 99 månader till av arbetslöshetsunderstöd.