13 mars 2011

Familj på Västbanken mördas i sömnen: palestinierna firar

Finns det någon som verkligen ärligt tror att det går att komma fram till någon form av fredlig samvaro med den här typen av palestinier?

Den chockerande attacken inträffade omkring klockan 1 på natten när en person tog sig in i familjens hus och mördade en baby och två barn i åldrarna 11 och 3, tillsammans med deras föräldrar. Offren sov tydligen när mördaren kom in.

... Gaza invånare från den sydliga staden Rafah samlades på gatorna under lördagen för att fira terrorattacken på Västbanken där fem familjemedlemmar mördades i sömnen, däribland tre barn.....
Invånarna delade ut godis och sötsaker. En av dem förklarar att glädjen "är en naturlig reaktion på den skada bosättarna vållar den palestinska befolkningen på Västbanken."

Muslimer samlas på gatorna för att fira mordet av 5 personer, inklusive en baby, som fått struparna avskurna . Vi säger att dessa människor måste vara sjuka, sjuka, sjuka!

Men de är inte sjuka!
Vi gör det för enkelt för oss om vi säger det. En enstaka mördare, en terrorist kan förklaras så, men inte ett helt samhälle. Enligt deras egna värderingar är de inte sjuka, de tar inte avstånd från dåd som detta; de firar istället. De delar ut godis och det är svårt att tro, om det inte vore för att vi sett det tidigare. Efter sept. 11 tex.

De är annorlunda. Hela deras kultur och deras sätt att leva är främmande för oss. De firar och hyllar att det är riktigt att skära halsen av ett barn, eftersom barnet inte var muslim och av den anledningen var barnet en fiende. Det finns ingen chans i världen att det går att leva fredligt tillsammans med människor som tycker så.

För er som har mage att se bilder av familjen badande i sitt eget blod kan gå till denna sida. Varning, mycket grafiska!

18 Kommentarer:

Pater sa...

Du är antingen dum eller ignorant eller både ock.

Anonym sa...

var ska detta sluta? Finns det något hopp om fred med sådana illdåd? Finner inga ord som är tillräckligt starka. Man kan bara fördömma dessa handlingar av ett galet folk.

Berit sa...

Pater, sorgligt nog bekräftar din kommentar mer än vad jag kunde säga i min posting

Ann-Marie sa...

Det måste ha varit riktiga macho tuffingar som vågade ge sig på en hel familj och med små barn dessutom! Riktigt rediga gammaldags karlakarlar....
Fy f@@@@n säger jag bara för sådana ynkliga kräk! Och pater tillhör samma skara med den korkade kommentaren.

Ingrid sa...

Denen feiringen som du snakker om er en feiring av en episode fra 1973, ikke det som skjedde i Itamar. Selvsagt er dette grusomt og vi fordømmer alle det som skjedde. Også de palestinske myndigheter og det palestinske folket fordømmer dette, tro meg! Jeg sitter akkurat nå i Ramallah og ser på en gruppe palestinere tenne lys for de drepte ute i gatene. Men å bruke dette som argument for at deres kultur er primitiv og at vi ikke kan fungere med en slik kultur blir for dumt. Det er slike innlegg som skaper fremmedfrykt og økte forskjeller. Akkurat nå er ikke du det grann bedre enn den som utførte drapene.

Berit sa...

Ingrid,
Mängder av bloggar och nyhetssidor skriver om denna händelse som ägde rum den 11 eller 12 mars 2011.
American Thinker skriver om att palestinier firar händelsen:
http://www.americanthinker.com/blog/2011/03/west_bank_family_murdered_in_t.html
Newsvine skriver om det:
http://hello-newman55.newsvine.com/_news/2011/03/13/6257705-west-bank-family-murdered-in-their-sleep-palestinians-celebrate
Live Leak skriver här:
http://www.liveleak.com/view?i=3e6_1299977724
Här är en länk med namn och bilder på hela familjen
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4041237,00.html
Kolla själv på nätet och du hittar flera hundra.


Det förvånar mig inte att palestinier också firade mord av judiska barn redan 1973, det passar in i mönstret
En typisk vana bland människor som inte kan försvara de fruktansvärda som deras egna gör, hemfaller, som i ditt fall åt att rikta sin ilska mot den som avslöjat sanningen.
Det är väldigt svagt, tycker jag.

Förklara hur vi ska kunna fungera tillsammans med en kultur som firar dödandet av små barn.

Knute sa...

Obama mördade judisk familj

Efter påtryckningar från Obama-administrationen har Israel återigen dragit tillbaka många kontroller längs vägarna i Judéen och Samarien. Dessa kontrollpunkter är mycket viktiga för säkerheten för judiska bosättare i området. Men försvarsminister Ehud Barak drog tillbaka sin personal från dessa kontrollpunkter med resultatet att de ca 300.000 judiska bosättarna i Judéen och Samarien, praktiskt taget inte har någon säkerhet längre alls.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/03/obama-myrdet-jdisk-familie.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är sådana här härligheter våra fina kändisar demonstrerar för, Henning Mankell, Dror Feiler, Mehmet Kaplan, Mattias Gardell och Lars Ohly.

Knute sa...

Bloggen Fred i Mellanöstern:

"Det är svårt att kommentera händelser som denna. Det är ännu svårare att ta ställning till publiceringen av bilder från massakern. Å andra sidan förstummas man inför reaktioner i vissa europeiska medier, inte minst i de svenska. ”Bosättare, bosättarfamilj.”
Inga ord som kriminell handling, mördade barn. Inga namn och ingen ålder."

http://fredimellanostern.wordpress.com/2011/03/13/massakern-i-itamar/

Knute sa...

Stellan Bojerud, riksdagsman (sd):

"Med Svenska kyrkan ur tiden? Sofia församling har anställt en muslimsk imam för att på kyrkoskattebetalarnas bekostnad utsprida islams budskap i södra Stockholm!

Ja, du läser inte fel!
Svenska kyrkan betalar för att utbreda islam i Sverige!"

http://mopsen.wordpress.com/2011/03/13/med-svenska-kyrkan-at-helvete/

Knute sa...

Iran praises murder of Israeli family, says attacker was from al-Aqsa Martyrs Brigades

http://www.jihadwatch.org/2011/03/iran-praises-murder-of-israeli-family-says-attacker-was-from-al-aqsa-martyrs-brigades.html

Knute sa...

Det danska kommunistpartiet Enhedslisten pressade ut en säkerhetsfirma från Västbanken:

Enhedslisten har gennem længere tid ført kampagne mod dansk-engelske G4S, fordi firmaet udfører sikkerhedsopgaver for israelere i bosættelser på Vestbredden. Fredag aften klokken 17.48 kunne DR København fortælle, at det gav bonus, idet G4S dropper Vestbredden.

Senere samme aften lykkedes det en palæstinensisk terrorist at slagte en familie i et af de berørte områder.

http://www.uriasposten.net/archives/23751

Vivian sa...

"Bygger i bosetninger som respons på Itamar-terror
Den israelske regjeringen godkjente søndag byggingen av noen hundretalls boliger i bosetningsblokkene Gush Etzion, Ma’aleh Adumim, Ariel og Kiryat Sefer. Avgjørelsen kommer som respons på det dødelige terrorangrepet i bosetningen Itamar natt til lørdag, da fem medlemmer av familien Fogel ble drept – inkludert tre barn.
Også den mer bosetningskritiske forsvarsministeren Ehud Barak skal ha stemt for planene.
- Vi burde bygget 1.000 nye boliger for hver person som ble myrdet, var innenriksminister Eli Yishais kommentar til beslutningen".

Enig!

MS sa...

Primitiva människor som verkar i en primitiv kultur som genereras av en primitiv religion. Det man undrar över varför i h-vte vi ens tar emot dem i våra länder? Det är att be om problem och vi ser dagligen resultatet här i väst.

Svensk media förnekar sig inte. Det är i klass med deras rubrik häromdagen " Ännu ett invandrarmord i Danmark". En dansk laserman? Sanningen, ett pågående gängkrig mellan kriminella invandrargäng.

Anonym sa...

Satans barn gör sådant som dessa muslimer gör. Firar med godis för mord och mördar för sinnessjukdomens skull.

Anonym sa...

Snart är det val i Israel, 22 januari 2013. Dags för Israel att starta krig för att ena sitt folk. Så är det bara. Inse faktum.

Anonym sa...

Tänk så här: Vem tjänar mest på att det blir ett blodigt krig, är det Israel eller palestinierna? Svaret berättar vem det är som startade kriget.

Berit sa...

Anonym, kan du utreda det lite närmare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.