10 mars 2011

"Jag kommer tillbaka "!


"Mr. Moonbeam", Jerry Brown är guvernör i Kalifornien igen. Smeknamnet fick han 1976 eftersom han attraherade vad man i Chicagopolitiska kretsar kallade "the moonbeam vote"= unga, idealistiska, icke-traditionella.


Arnold Schwarzenegger, som fått öknamnet "rino", eftersom han bara till namnet var Republikan, (men vad kan man vänta sig av en som är gift Kennedy?) älskar rampljuset till varje pris. Nu är han tillbaka, denna gång vid Energikonferensen i Washington, med ett förslag om att alla fossila bränslen ska förbjudas.

Denna storslagna vision tycker han ska genomföras under sträng "övertalning" från regeringshåll, på samma sätt som det så framgångsrikt har försatt The Golden State i konkurs.

Den person som gav Jerry Brown namnet Mr. Moonbeam kallade också Kalifornien för "världens största mentalsjukhus" och, "Om det babblar och blicken är glasartad kommer det förmodligen från Kalifornien."

"Miljömupparna" avskyr för det mesta människor med pengar men det verkar vara något alldeles speciellt med rika kändisar. Välbärgade dumbommar (Prince Charles, Leonardo DeCaprio, James Cameron) kan kläcka ur sig vilka grodor som helst och de älskas av Vänstern.
Gör bara några absurda uttalanden om att människor måste minska sina carbon-avtryck så är saken klar. Sedan kan man åka omkring i sin Hummer, ta helikoptern till Aspen för en skidtur, flyga sina privata jet-plan till Rivieran och allt är frid och fröjd.

Om man tittar på den totala energikostnaden för vind-och-solkraft är det inte renare än moderna, traditionella kraftverk. Och om och när de fungerar, kräver de ändå back-up från det vanliga el-nätet när det inte blåser.

Brukar man inte säga att anabola steroider orsakar hjärnskador?

1 Kommentarer:

Alma sa...

Ytterligare en namninsamling mot invandrares förmåner
jämf. med svenskar, pensionärer och sjuka. 2711 underskrifter

Underskrift på denna länk.

http://www.folketsvilja.nu/index.php?msg=tack

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.