19 april 2011

Vad Vänstern menar med att vara artig och civil

I går var det sista inbetalningsdagen för inkomstskatt i USA och det förekom fredliga demonstrationer från TeaParty-grupper på många ställen i landet inför hotet om ännu högre skatter och stöld från oss genom en skenande inflation.

47% av hushållen i landet betalar ingen inkomstskatt men man har rösträtt och kan således välja och rösta på de politiker som vill höja skatten för alla andra, men naturligtvis inte för dem (parasiterna). TeaPartygrupperna möttes av motdemonstranter från Obama-supporters och videon visar enastående exempel på vad det statliga, indoktrinerade skolsystemet kräks ur sig.
Frånsett att de inte kan yttra en fullständig mening; deras ordval är också så typiskt för rännstenskulturen. Deras mammor är säkert stolta över dem!

"I wipe my ass with the American flag.
"Bring your Republican Mama I'd like to f*ck her in the ass."Det skulle vara intressant att höra dessa gaphalsar föreslå att man torkar sig i ändan med något verkligt kontroversiellt. Som tex. koranen. Eller erbjuder sig att stå till tjänst när det gäller "f*ck Mohammed". Men det krävs mod för det.

1 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

John Cleese om mångkulturen: London ej längre en engelsk stad.

http://blogs.telegraph.co.uk/news/edwest/100084274/london-is-no-longer-an-english-city-says-john-cleese-is-he-right/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.