06 maj 2011

Varanens ord

Det är med islam som med kommunismen, trots att det gjorts försök att ge den ett mänskligt ansikte dyker det ständigt upp nyfrälsta generationer som förförs av Marx och Lenins enkla svar på tillvarons problem. Likheterna mellan ideologierna är stora, det handlar om att röva från de rika. Muhammedanerna plundrade karavaner, byar, städer, länder och var inte intresserade av jordbruk, hantverk och handel.

Slaveri är den islamiska metoden att lösa fattigdomsproblemet, sade nyligen en berömd islamisk ledare vid namn Abu Ishak Al Huweini på egyptisk TV. Han definierade jihad som ett krig mot icke-muslimer för att införa islam, och förvärva icke-muslimernas egendom, kvinnor, barn, hålla dem som slavar och sälja dem som boskap. Det var förebilden för muslimerna i det sjunde århundradet och är det fortfarande i det tjugoförsta.

Det är en falsk myt att Jihad betyder "inre" kamp. Det är oklart varför Muhammed skulle använda målande beskrivningar, till exempel att hugga av fingrar, händer och nackar på otrogna, om det uteslutande var tal om karaktärsutveckling.

Al-Qaidas popularitet har knappast minskat bland världens muslimer, så det går inte att blåsa faran över och ljuga fram en mer "andlig" variant av islam i stil med kristendomen. Problemet för moderata muslimer, i den mån de finns, är att de måste förändra sin religion så den passar i ett demokratiskt samhälle. Transformation alltså, inte reformation. Riva ut hälften av sidorna i Koranen. Reformer grundade på bokstavlig tolkning av texterna är däremot vad islamisterna håller på med, med känt resultat.

SIAD (Stop islamiseringen af Danmark) har gjort en version av Koranen som de kallar Varanen. Icke-muslimer och muslimer har bytt plats med varandra:

"Muslimerna har ett hårt straff att vänta... De som kallar Varanen för lögn, de skall få se: när de släpas bort i bojor med kedjor runt halsen för att doppas i kokande vatten och sedan användas som bränsle i elden!" (Ur verserna 35 och 40)

Det blir en hård nöt för riksåklagaren om han vill åtala Varanen, eftersom även Koranen bryter mot lag och moral.

1 Kommentarer:

Naivtive sa...

Ja med humor blandat med allvar är det lättare att få folk att inse vad det är katten släpat in i vår civilisation

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.