29 juni 2011

Khader: “Vad jag är glad att vi har skärpt utvisningsreglerna”

Den danske politikern Naser Khader är grundligt trött på hatiska unga muslimer som smutskastar honom när han använder sin yttrandefrihet i debatten om islam. Efter att Naser Khader, som är född muslim, höll en predikan i den protestantiska Mårum Kirke där han gav uttryckte sina tvivel om sin tro, upplevde han en ny våg av smädelser i mail och via Facebook.

Naser Khader har publicerat ett av dessa inlägg på sin Facebook. Den unge mannen som enligt uppgift är muslim, skriver bland annat: "Naser Khader din fucking skithund! Du älskar danskar! Hatar muslimer! Din fucking luffare. Fuck din framtid, din narr! Din hund, ditt svin!" Texten till detta hatiska tal flankeras av ett foto från Facebook av mannen bakom, Ibrahim Falastin.

Khader skriver: "Här är ännu en 'tolerant' ung muslim. Ni får honom med foto. Och vad jag är glad att vi nu har strängare utvisningsregler, som främst drabbar sådana som honom." Några av Khaders 5000 Facebook-vänner uppmanade honom att ta bort fotot igen. Men det vill Naser Khader inte. "Nej, det tycker jag inte är rimligt. Om detta är vad folk anser, så måste de också stå för det, och jag är hjärtligt trött på smutskastningen", säger en arg Khader.


BT via Snaphanen

28 juni 2011

Oslo tas över ganska snabbt av utlänningar



Från document.no:

"Anmärkningsvärt är att det är en stor utländsk nettoinflyttning för alla åldersgrupper under 60 år, medan den inhemska utflyttningen från Oslo är kusligt hög för åldersgrupper som normalt tillhör småbarnsfamiljer. Dessa två motsatta trender bådar inte gott för den harmoniska samexistensen i Norges huvudstad."

Man kallar det multikultur, men det liknar till förväxling etnisk utrensning.

Om det finns någon omfattande utflyttning av svenskar från Sveriges huvudstad är Statistiska Centralbyrån förtegen om. Kanske flykten ännu inte börjat på allvar.

27 juni 2011

Sharia styr kriget i Afghanistan

Afghanistan= islamiskt land, USA=otrogna

USAs regering har anpassat sig till en grundregel i den Islamiska lagen, som Mitt Romney en gång sade aldrig skulle gälla i USA. Arméns sekreterare har beviljat "vapenvägrare"-status till Nasser Abdo, en muslimsk amerikansk soldat som vägrar att bli skickad till Afghanistan. Med stöd från CAIR och andra muslimska brödraskap, accepterar Pentagon regeln att sharia förbjuder muslimer från att hjälpa otrogna i ett krig mot muslimska krafter i ett islamiskt land.

----------------

Man talar inte längre om att kriget i Afghanistan kan vinnas. Man talar om framgångar.
Teorin är att vi ska övertyga den shariastyrda stambefolkningens att förena sig med oss icke-muslimer i ett krig mot sina kompis-muslimer, varav de flesta också är afghan-kompisar.

Det betyder inte att vi inte kan ta kål på en massa jihadister. Möjligheten till det minskar naturligtvis ju fler trupper vi tar hem och de som stannar kvar blir också mer sårbara, men vi har varit där i 10 år och vi kan stanna kvar för evigt och döda jihadister och tillfälligt ta över deras fästen.
Tanken är att vi ska stanna kvar och hålla talibanerna i schack tills vi äntligen har tränat tillräckligt många afghanska soldater och poliser för att bekämpa talibanerna för oss.
När vi vinner över deras hjärtan och sinnen, tror man att dessa afghaner själva kommer att tro att de faktiskt bekämpar talibanerna för sitt eget bästa och att det är deras eget krig - inte vårt.

Men.....
Om vi accepterar att sharia är en giltig anledning att inte skicka en amerikansk muslim för att bekämpa andra muslimer i Afghanistan, vad i all världen får oss att tro att de afghanska muslimerna ska döda andra afghanska muslimer för att främja amerikanska nationella intressen?
Det är ju inte klokt!

Hela idéen med islamisk lag är att islam ska regera över jorden; att muslimer ska besegra icke-muslimer. Därför betraktas otrogna med fientlighet i muslimska länder (särskilt om de bedriver sina egna, snarare än muslimska, intressen). Det är därför politikerna i nya afghanska och irakiska "demokratier" får befolkningen med sig om de kastar skit på Amerika. Befolkningen, som är nästan 100 procent islamiska, föraktar Amerika. På dessa platser är bara tanken på att muslimer ska hjälpa icke-muslimer att föra krig helt otänkbart.

Även West Wing vet det och det är anledningen till att man gjorde sig sådant besvär att ge Osama bin Laden en muslimsk begravning. Det sägs att amerikanska marinsoldater faktiskt bad Allah att förlåta honom och skicka honom till paradiset innan han blev hajmat.

26 juni 2011

Får man visa örsnibbarna?

Slöjor och långärmat i sjukvården? Sjukvårdsregler kräver korta ärmar så att vederbörande kan tvätta händer och underarmar och sprita dem. Och att slöjan är ordentligt tvättad och inga flikar hänger fram och på så vis sprider smitta vid kontakt.

Inte bara sjukvårdspersonal, även patienter lider under slöjan. Benskörhet på grund av D-vitaminbrist har blivit ett växande folkhälsoproblem i takt med invandringen från muslimska länder.

Tjejer som badar topless, bada bara på och få tillräckligt med sol och D-vitamin, och var glada att ni sluppit hamna i klorna på någon islamist som kräver att badmössan hålls på plats så inte ens örsnibbarna syns.

25 juni 2011

Har ingen aaaning


Ben Bernanke, ordförande för Federal Reserve, höll en presskonferens och meddelade att de ekonomiska problemen håller i sig och att det är svårt att förstå varför.

"Amerikanska folket förstår det inte," och det gör inte Bernanke heller, enligt honom själv.
"Centralbanken har överrumplats av den senaste tidens tecken på försämring i ekonomin"

Vänta lite!
Obama hävdar att vi är i en återhämtningsprocess , media säger samma sak.
Vad är detta ????Ekonomiskt sabotage?


Enligt Biden skapas det 500,000 nya jobb varje månad men Bernanke var brutalt ärlig och erkände att han inte hade en aning om vad som faktiskt orsakade den nuvarande instabiliteten i den amerikanska ekonomiska återhämtningen. Tidigare har man skyllt på händelser utanför USA och pekat på Japan tillsammans med stigande livsmedels-och oljepriser, men Bernanke ställdes mot väggen denna gång av en reporter, som noterade inkonsekvens bakom denna förklaring och en ändring av långsiktiga prognoser. Bernanke tog betet och medgav att endast en del av faktorerna var tillfälliga och att han inte vet exakt vad som orsakat nedgången, men att den skulle kvarstå.

"Vi har inte en exakt bild över varför denna långsammare tillväxt är bestående, men den kommer att bli "mer beständig" än vi trodde."
-----
Hallå Bernanke, är du där?

Du och Obama (som tillbringade 5 år på skolbänken för att bli ekonomisk idiot) har spenderat närmare en miljon miljoner på konstlade projekt som "skulle stimulera" ekonomi. Ni har förstört närmare 750,000 bilar så att vi kunde "återvinna" metall och bygga nya bilar.
(Cash for Clunkers)
Ni tvingade fram ObamaCare, vilket skrämt småföretagare så till den milda grad att de vägrar nyanställa.
Ni har tryckt pengar snabbare än vad McDonalds spottar ut kartonger till sina Happy Meals.
Democrat Party föreslår varje dag nya skatter som ska bestraffa framgång och National Labor Relations Board ( samordnarna av alla fackförbund) bestämmer var företag kan bygga sina fabriker.

Och Du, Ben Bernanke säger att du inte har en aning!

24 juni 2011

När är ett krig inte ett krig? När president Obama säger så

President Obamas högsta prioritet är att få islam att framstå som Fredens Religion™. Därför undviker han religiösa termer som jihad och islam, när han talar om terrorism. Men al-Qaida är egentligen en förkortning av al-Qaida al-Jihad, alltså basen för heligt krig.

Muslimer först, säger Obama: USA:s egna intressen och våra skyldigheter gentemot våra allierade har lagts åt sidan för att fokusera på ett enda mål av stor vikt. Att ge efter för den muslimska världen. Vi har inte några andra utrikespolitiska mål längre än att se till att muslimerna är nöjda.

Mot allt förnuft påstår Obama att det inte pågår ett krig mot islamisk terror. Följdriktigt startade han krig på al-Qaidas sida i Libyen. Fräckt påstår han att det inte var fråga om sådana "fientligheter" som definieras i the War Powers Act, den lag som kontrollerar presidentens makt, och att han därför inte behövde konsultera Kongressen, USA:s högsta lagstiftande församling.

Läs också Berits inlägg om Obamas självsvåldiga krigsförklaring mot Libyen: Tio ledamöter stämmer Obama

23 juni 2011

Dick Morris TV

På bara 6 och en halv minut lyckas Dick Morris ge en mycket klar bild och bakgrund till vad som motiverar Obama.
Samordning med Europa!



22 juni 2011

Självklart

Det finns många stora livsmedelskedjor i USA , en av dem är Publix, som har ett snabbköp i närheten av där jag bor. Service är inte ett fult ord här i landet utan en viktig del i kommersen. Man har personal som packar kundernas varor i plastkassar, som affären tillhandahåller, (de är naturligtvis inräknade i priset) och samma "baggers" erbjuder sig också att dra ut kundvagnen till din bil.
I går när jag handlade var personalen extra hjälpsam och jag tackade hjärtligt för det vänliga bemötandet. Den unga kvinnan, som säkert inte har mer än minimilön än så länge, svarade: "Om vi ser till att våra kunder är nöjda och glada kommer de tillbaka och jag kan behålla mitt jobb."
Det är Kapitalism i ett nötskal.

Kapitalism har blivit ett fult ord och en av anledningarna är att det ställs emot det icke-existerande Utopia som kommunister och socialister försöker få oss att tro på. Ett av argumenten är att systemet bara ger fördelar till "den rike mannen" på bekostnad av vanligt folk.

De rika har alltid haft tillgång till underhållning i palats och herrgårdar. De har aldrig behövt tvätta mattor, stryka kläder eller stå framför en varm spis hela dagen. De hade råd att anställa folk.
Idag kan vanliga människan njuta av det som bara de rika kunde förr. Kapitalismens massproduktion har gjort radio och TV, dammsugare, tvättmaskiner och mikrovågsugnar tillgängliga och väl inom ramen för vad vanligt folk har råd med.
Alla har tillgång till vackra kläder, man kan inte längre avgöra om någon är rik bara genom att titta på hur de klär sig.

För inte så länge sedan var det bara möjligt att bli rik om man plundrade och förslavade andra människor men Kapitalismen har gjort det möjligt att bli förmögen genom att betjäna andra. Man funderar ut vad folk vill ha och erbjuder det.
Henry Ford blev rik genom att tillverka bilar som vanligt folk hade råd att köpa, vilket i sin tur gjorde deras liv rikare och gav dem fler möjligheter att utvecklas.
Företag som tillverkar och framställer mediciner tex. tjänar mycket pengar men det är samma förhållande där; de bidrar till att människor är friska, lever länge och kan ha bättre liv.
Det finns oändligt många fler exempel.

Många tycker att de uppfinningsrika och ambitiösa som tjänat mycket pengar är "skyldiga" oss andra i samhället och att de ska bestraffas med höga skatter, men räcker det inte med att de gör livet längre, rikare, enklare, bekvämare, och roligare för oss?

Trots alla fel är den fria marknadens kapitalism överlägsen alla andra system när det gäller att hantera de flestas behov och önskemål.

21 juni 2011

"Fast and Furious " och "Gun Walker"


I flera månader har jag känt till delar och misstankar om denna historia men låtit bli att skriva om den därför att den verkade helt otrolig, men här är den:

Den här veckan förväntas Obama-administrationen avskeda Kenneth Melson, tillförordnad chef för Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) och offra honom som en symbolisk gest i en undersökning ledd av kongressledamot Daryl Issa (R -Calif.).

Issas kommitté undersöker en till synes vansinnig plan från ATF:s sida - att avsiktligt kanalisera tusentals vapen till ultra-våldsamma mexikanska knarkgäng under 2009-10.

Man kallade operationen "Fast and Furious" och det gick ut på att tillåta försäljning av handeldvapen, AK-47 och gevär till vad man kallade "Straw buyers", som sedan sålde vapnen vidare till kartellerna. I teorin skulle ATF agenter kunna spåra omfattningen av smugglings-näten, i ett försök att stoppa den illegala vapensmugglingen över gränsen.
Man satte upp kameror i vapenaffärer och även när affärsägarna pekade ut kunder de visste hade falska identitetshandlingar uppmanades de att ändå sälja.

Programmet fokuserade på personer som lagligt köpt vapen, som sedan överfördes till brottslingar och var avsedda för Mexiko. Men istället för att ingripa när vapnen bytte ägare, krävde ATF -agenterna att låta vapnen "gå" (walk) och vänta tills de dök upp i Mexiko.
Avsikten var (säger man) att när vapnen i Mexiko spårades tillbaka till köparen, skulle hela vapensmugglingshärvan avslöjas. Men genom att låta vapnen hamna i orätta händer var det en fruktansvärd felräkning som resulterade i dödsfall som kunde ha hindrats, däribland Border Patrol agent Brian Terry.
Han dödades förra året norr om den mexikanska gränsen i Arizona efter att konfronterat banditer som man tror befann sig bland illegala invandrare. Två vapen hittades nära platsen för mordet och de spårades till "Fast and Furious".

Ytterligt lite information har kommit från Vita huset om allt detta. Man lägger skulden på Ken Melson nu, i hopp om att tysta besvärliga frågor, men allt tyder på att han inte ensam fattade beslut av denna kaliber. Det finns andra beslutsfattare, mycket högre upp på kedjan, som försöker gömma sig bakom honom....Holder och Obama tex.....de är ute efter Second Amendment, rätten att bära vapen. Det var den egentliga planen bakom allt detta. En avsiktlig operation, för att kunna skylla våldsamheterna i Mexiko och vid gränsen på slappa amerikanska vapenlagar.





• 26 mars 2009. Utrikesminister Hillary Clinton hävdar under en flygresa till Mexico City att 90% av de skjutvapen som används av drogkarteller i Mexiko kommer från USA.
"Justitieminister Eric Holder och Homeland Security Janet Napolitano besöker Mexiko för att diskutera sätt att stoppa smugglingen av amerikanska vapen, som Mexico säger står för 90% av de konfiskerade vapen här. Mötet är en del av en akut amerikansk insats för att hjälpa Mexiko som kämpar ett blodigt krig mot knarkkartellerna."

• April 2009 avslöjas det att siffran 90% var helt fel. Bara ett litet antal kom från USA, men de var de enda man säkert kunde identifiera. De flesta vapen var tillverkade i Kina, Taiwan, El Salvador men hur de kom in i landet går inte att spåra. Inte ens det liberala FactCheck.org kan svänga till det.

• Hösten 2009. Operation Fast and Furious börjar.

• November 2010. Kroppen av den kidnappade mexikanska advokat Mario Gonzalez Rodriguez upptäcks i en grund grav. Det rapporteras nu att han dödades med vapen som smugglas under operation Fast and Furious.

• December 14, 2010. Border Patrol agent Brian Terry skjuts med en AK-47 som smugglats till Mexiko under denna operation. Brian Terry dog följande dag.

En mer utförlig beskrivning av vad som händer här.

20 juni 2011

Kreml gillar Obama

När Hillary Clinton gjorde bort sig med en gåva i form av en "reset"-knapp, för att indikera en ny start av relationerna mellan Washington och Moskva redan i mars 2009, borde hon ha använt den mer korrekta termen "kapitulation", för det har inte varit annat än eftergifter efter det.

Alltifrån kapitulation inför de ryska kraven på att skrota planerna på missil- försvar i östra och centrala Europa, till att underteckna New START-Treaty;
USA: s politik gentemot Ryssland under Obama-administrationen har varit en enda lång rad av eftergifter och omfattar också känslig information om brittiskt kärnvapenskydd. Det är inte konstigt att Rysslands president Dmitrij Medvedev nu öppet stöder Barack Obamas omval?

... .. När Kremlin gillar ledaren för den fria världen, vet vi att något är monumentalt ruttet i den amerikanska utrikespolitiken ..."

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron

... men här i PK-Sverige heter det förstås att de sviker utopin om ett gränslöst Europa. En utopi som i praktiken innebär gränslös kriminalitet. I december anhölls fem män för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

När Vänstern tog överhanden i Västvärlden blev den maktberusad. Den upptäckte att import av bidragsberoende väljare var ett sätt att hålla sig fast vid makten. Det är därför den så nitiskt övervakar att vi inte tänker "fel" om sådana saker. Att härska genom att söndra är vad EU ytterst syftar till.

Beslutsfattarna har verkligen en naiv övertro på att all världens kulturer kan samsas här. Det fungerade inte i Sovjet, och det kommer inte heller att fungera i EUSSR.
Nu är det högern som blivit "vänster". Det har blivit revolutionärt att förfäkta konservativa värderingar och vilja slippa statens förmynderi och folkomflyttningar i stalinistisk stil.

Schweiz är ett demokratiskt land där folk får rösta om allt som rör skattepengar. En folkomröstning visade att en majoritet vill utvisa invandrare som begår grova brott.
Vilket skulle resultatet bli i Sverige av en sådan folkomröstning? Då skulle landet bli av med många våldtäktsmän och mördare, och det verkar våra makthavare inte vilja.

Hoppet står till det åttonde parti, som nu kommit in i riksdagen.

"Tittade på en intervju med Schlingmann och jag blev rädd. Inte för att han är korkad eller så, men för att han inte har någon kontakt med verkligheten." Per Schlingmann är den i regeringen som ansvarar för "kommunikation", det vill säga propaganda.

Medan allt fler förorter förvandlas till no-go zoner för dem som inte följer sharia, är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land. Institutioner som äktenskap och den kristna kyrkan möts av en ständig eld av förlöjligande och nedvärdering, vilket lämnar människor vind för våg och mottagliga för det senaste vänsterjippot, vad det nu månde vara. Det går inte att ha fri invandring i ett välfärdssamhälle, det blir för stora påfrestningar på trygghetssystemen.

Den danska gränskontrollen kommer naturligtvis visa sig vara positiv för turismen. Många gäster från Tyskland tycker att gränskontroll är bra. De är också trötta på kriminalitet. Däremot är den babblande politik- och journalistklassen inte förtjusta i gränser. Konstigt egentligen, det var inte heller Hitler, han ville ha "Lebensraum". Förlåt, det kanske var ett slag under bältet...

19 juni 2011

Sim-sala-bim


Den fria marknadens motivation för att skapa jobb är Vinst. Om det inte är lönsamt kommer de inte att skapas.


Men så här resonerar en riktig Obama-ekonom när det handlar om att skapa jobb:

En Demokrat från administrationen uttryckte sin "oro" över eventuell minskning av statliga regleringar av privatindustrin och förklarade att en ökad reglering av företagen skapar jobb i Amerika. Enligt hans logik, skapar mer regleringar fler krav för företagen att anställa inspektorer för att övervaka de föreskrifter som ålagts dem av regeringen och därför skapar regeringen fler arbetstillfällen.

Så här går det till:

Regeringen använder skattepengar och betalar ditt företag för att anställa en person som gräver hål, vare sig du behöver hålen eller inte. Villkoret för subventionen är att du betalar en andra person som ska fylla igen hålen.

Sedan bestämmer regeringen att hålen måste fyllas enligt vissa säkerhetsföreskrifter och du måste anställa en inspektor vars enda uppgift är att kontrollerar hålen och skicka en rapport till regeringen som anställt en kontrollant som ska läsa inspektorns rapport. Du får inga bidrag till inspektorns lön utan det måste tas från ditt företags vinst ...men voilá ..man har redan skapat fyra jobb.
Men om inspektören rapporterar att spadarna som används för projektet inte har skaft som är långa nog, eller att de är smutsiga får du en stämning på halsen. Det skapar jobb, inte bara för den advokat du måste anställa men också för flera andra och du har ingen vinst som täcker kostnaderna.
Du kan inte sälja dina hål, det finns ingen marknad för dem och regeringen säger nu att de måste använda skattepengar för andra "gröna" jobb. Men lagen kräver att du måste behålla din grävare, hålfyllare, inspektor,och kontrollant som inte ger någon inkomst, men som kostar ditt företag i form av löner, arbetsgivaravgifter, lokalhyra, försäkringar.

"Vi kan göra så att arbetslösheten försvinner omedelbart bara genom att skapa tillräckligt många nya federala föreskrifter vilket gör att företagen kommer att behöva anställa miljontals nya medarbetare!"

Det påminner mig om ett land jag besökte för en del år sedan.....kan inte komma ihåg var.

18 juni 2011

Tio ledamöter stämmer Obama

USA är ett land som ska styras av lagar och en av dessa lagar bestämmer vem som kan förklara krig.
Presidenten kan använda trupper och flygplan, båtar och bomber så mycket han vill men han måste ha Kongressens tillåtelse om det varar längre än 60 dagar.
Under mer än 60 dagar har Libyen fått känna på hur en anti-militaristisk, fredsälskande nobel-pristagare bombat "you-kno-what" ur dem. Om det varit någon annan än Obama skulle media ha krävt AVSÄTTNING för länge sedan.

Nu har äntligen talman Boehner, efter påtryckning, krävt att kommunorganisatören rättar sig efter lagen och söker Kongressens godkännande.




Svaret de fick lyder ungefär:

Den inledande fasen av USA: s militära engagemang i Libyen genomfördes under befäl av amerikanska Africa Command. Från den 4 april överfördes ansvaret för de militära operationerna i Libyen till Nato och USA: s engagemang har antagit en stödjande roll i koalitionen insatser. Sedan den fjärde april , har USA: s deltagande bestått av:
(1) icke-kinetiskt stöd till Nato-ledda operationer, bland annat underrättelseverksamhet, logistiskt stöd och räddningsinsatser.
(2) Flygplan har bidragit till att "hålla tillbaka förstörelsen" i flygförbudszonen, och
(3) sedan den 23 april har man använt obemannade precisionsvapen mot ett klart begränsat antal definierade mål till stöd för den Nato-ledda koalitionens insatser.

Problemet är emellertid att USA är NATO.
--------------------
När det gäller Obamas sista punkt om "obemannade "vapen..... Om du får en bomb i huvudet, tror jag inte du bryr dig värst mycket om ifall det görs av en pilot i planet, eller av en ung man med en joystick på en bas någonstans i Wisconsin. Resultatet är detsamma. USA släppa bomber över Libyen.

Barack Obama måste be Kongressen om en krigsförklaring mot Libyen, eftersom USA är i krig med Libyen.


En rättighetskonvention för brottslingar

Den europeiska konventionen om mänskliga rättigheter (ECHR) saboterar den brittiska regeringens försök att kontrollera massinvandringen.

Europakonventionen som infördes i den brittiska lagstiftningen av Labourregeringen 1998, används för att hindra regeringen att deportera utvisade invandrare, eller att från början komma till UK, Ummah Kingdom.

Det är ECHR:s artikel 8 om "rätten till ett privat- och familjeliv" som har fått så uppseendeväckande följder. Ursprungligen har den använts av invandrare som är gifta och har barn i landet. Men nu även av invandrare som har föräldrar, flickvän eller till och med husdjur i landet.

Internationella konventioner används alltmer för att för att göra juridik av invandringssystemet, så att en politisk majoritet inte ska kunna ändra på det. Labours ändring av den engelska grundlagen är ett varnande exempel på vad klåfingriga politiker kan ställa till med.

17 juni 2011

Lite sunt förnuft


Senaten röstade 73 mot 27 i går, för att eliminera stöd och skattelättnader som gynnar etanolindustrin i USA. Det var en politisk seger för en tvåparti-grupp av lagstiftare som kallar skattelindringarna onödiga och dyra. 

------------------
Är det inte fantastiskt hur ekonomisk desperation leder till klarsynthet? Etanol har aldrig blivit ett allmänt godtaget bränsle i det här landet. Det borde ha varit fullständigt klart för många år sedan, men ändå har miljarder slösas på detta bränsle.
Politikerna använde subventionerna för att köpa röster och ingenting annat.

Den största källan till produktion av biomassa är majsbaserad etanol som producerar mindre energi per volymenhet än bensin, bidrar till prisökningarna på livsmedel och som kostar skattebetalarna 4 miljarder dollar för att producera 2 procent av det totala bensinbehovet. Det har dessutom tvivelaktiga miljöeffekter.

De elbilar Obamas administration har investerat i är oöverkomligt kostsamma, de möter inte behoven hos de amerikanska konsumenterna och de kan också ifrågasättas miljömässigt.

De andra energikällorna som Obamas administration subventionerar och främjar är vind-och solenergi, som bara utgör 1 procent av USA: s elproduktion och är helt irrelevant för transportindustrin.
Obama har misslyckats med att diversifiera vår energiförsörjning på något meningsfullt sätt, samtidigt som han avsiktligt hindrar möjligheterna till inhemsk energiförsörjning.


Ja visst behöver Amerika alternativa bränslen, men vi bör lita på den fria marknaden för att hitta det, hellre än att regeringen försöker plocka ut vem som ska bli vinnare och vem som ska bli förlorare.

16 juni 2011

Brev till Barack Obama

från Professor Donald J. Boudreaux

I din senaste intervju med NBC News förklarade du att din politik skulle främja mer privata arbetstillfällen om det inte vore för, som du uttryckte det,

"vissa strukturella problem inom vår ekonomi där många företag har lärt sig att bli mycket mer effektiva med färre antal arbetare. Man ser det när man går till en bank och använder en bankomat, i stället för att gå in till en banktjänsteman, eller när man kommer till flygplatsen och man använder en automat i stället för att checka in vid gaten."

Sir, du klagar över det som är källan till vårt välstånd: innovation och de ökningar det orsakar i produktivitet.
På samma sätt -men utan giltighet- kunde någon av dina föregångare ha utfärdat liknande klagomål.

Pres. Grant, till exempel, muttrade kanske år 1873 om

"vissa strukturella problem med vår ekonomi där många företag har lärt sig att bli mycket mer effektiva med mycket färre arbetare. Man ser det när man går till en bank som använder ett modernt kassaskåp och därför sysselsätter färre beväpnade vakter än tidigare, eller när man reser med tåg, som i jämförelse med hästskjutsar, transporter många fler passagerare och har färre arbetare anställda. "

Eller Pres. Nixon kunde också ha knotat år 1973, över sådana arbetsbesparande innovationer:

"Man ser det när man kliver in en automatisk hiss som inte kräver en operatör, eller när man inser att poliovaccination håller folk aktiva och vid liv utan hjälp av sjuksköterskor och alla de arbetare som en gång var anställda för att tillverka respiratorer, kryckor och rullstolar. "

Pres. Obama anser du verkligen att de innovationer du skuldbelägger för att de hindrar din finanspolitik är "strukturella problem" som borde rättas till?

15 juni 2011

En ny kvinna att hudflänga

Kongresskvinnan Michele Bachmann har nu officiellt deklarerat att hon också aspirerar på presidentposten. Alla kandidater hittills och några fler, var samlade i måndags för debatt och man kan klart utläsa två "vinnare".

Mitt Romney, som hittills legat högst på listan var en. Han vann genom att inte förlora, tack vare den vänliga behandlingen från övriga kolleger, som inte drog upp hans sjukvårdsplan som stod modell för Obamascare.

Michele Bachmann var vinnare nr.2 vilket inte förvånar om man tidigare lyssnat till henne. Hon framstår som energisk, intelligent och aggressiv (vilket alla säger att hon är). Hon gjorde ett starkt första intryck på dem som inte visste mycket om henne tidigare och hon har stora möjligheter att göra bra ifrån sig både i Iowa och New Hampshire. Hon är en ivrig förespråkare för TeaParty-rörelsen, har rötter i Iowa och mycket stöd i NH. där TeaPartykandidaten Lamontagne nästan vann förvalet till Senaten 2010.

Precis som i naturen avskyr politik vakuum. Fram till i måndags har det funnits ett tomrum bland de republikanska presidentkandidaterna - ingen naturlig favorit för Tea Party-väljarna att rösta på. Michele Bachmann verkar vara en person kapabel att fylla detta tomrum och ett allvarligt hot mot Obama.

Så nu är det dags för Feministerna att vässa klorna och börja leta efter spöken i hennes personliga garderob och hacka hennes e-mail.
Vad vi vet om henne är att hon är advokat i skattefrågor med många års erfarenhet inom politik. Hon har fem egna barn och har öppnat sitt hem för 23 (!) fosterbarn genom åren. Hon är också ägare av en sjukvårdsklinik och ser dessutom bra ut. En utmärkt förebild för kvinnor, eller hur?
Men det duger inte för de "liberala" kvinnorna. Bachmann kommer snart att bli deras favoritmål eftersom hon har konservativa åsikter. Vi kommer att få läsa om hur extrem and intolerant hon är, en riktig knasboll och det är säkert någon av barnen som gjort något också, som inte tål dagsljus.

.

14 juni 2011

Belgien: polisvåld mot folkvalda politiker

I Belgien, centrum för EU:s mörka hjärta, har det invandringsrestriktiva partiet Vlaams Belang utsatts för polisvåld, efter att demonstrerat för Flanderns självständighet (bilden). Hela partistyrelsen och ett tjugotal folkvalda politiker greps av polisen.

Det var inte första gången. Under en demonstration mot islamiseringen misshandlades Frank Vanhecke, medlem i Europaparlamentet och dåvarande ordförande för Vlaams Belang. Polisen kastade honom till marken och sparkade honom flera gånger i njurarna.

Ett konkret bevis för alliansen mellan socialister och islamister är att Bryssels borgmästare Thielemans samma dag, 11 september 2007, tillät en demonstration anordnad av terroristorganisationen Hizbollah.

Europa är illa ute och EU:s huvudstad ett dåligt föredöme. Sedan den 13 juni förra året har Belgien stått utan regering, eftersom de de två folkgrupperna, flamländare och valloner, inte kommer överens om maktfördelningen.

Hopey Changey blir snart också arbetslös....

....att döma av denna artikel i Politico, Miami.

Obama höll en låg-pris-valkampanj för att samla in pengar och det var som en återgång till 2008 års tema.
Det var samma gamla soundtrack - inklusive "City of Blinding Lights" av U2, vilket var presidentens 2008-signatur ---- entusiastiska arrangörer som vädjade till anhängare att sluta upp bakom president Obama.

Vad saknades? Svar: Folk!

Visst, det var en insamlingstillställning, inte ett fritt rally. Men de tomma platserna var svåra att missa.

Den översta våningen i Adrienne Arsht Center for Performing Arts, som rymmer 2.200 platser, var helt tom, liksom platserna längs sidan på de andra och tredje etagen.

"Vi väntade oss 900 personer" sade en demokratiskt tjänsteman , "och vi sålde mer än 980 biljetter ."
Biljettpriserna startade från 44 dollar.
--------

Vilken dålig ursäkt! Om de bara väntade sig 900 personer varför hyr de en lokal som rymmer 2,200? Ytterligare en bekräftelse på att denna administration inte har koll på utgifter?

Sarah Palin skulle med lätthet ha fyllt hela byggnaden till dubbla biljettpriset.

USA, på väg att bli en polisstat

Titta på denna video och försök sedan övertyga mig om att Transportation Security Administration (TSA) arbetar för att främja vår säkerhet och inte för att ta kontroll över hur, var och när vi har rätt att förflytta oss. Deras uppgift är att skrämma oss till underkastelse och blind lydnad.



Familjen var på väg genom säkerhetskontrollen när två TSA agenter plockar ut Drew Mandy för en "speciell" kroppsvisitering. Drew är allvarligt psykiskt handikappad. Han är 29, men hans föräldrar säger att han har den mentala kapaciteten hos en två-åring, vilket gör hela händelsen ännu svårare att hantera.

TSA var skräckslagen därför att den unge mannen bar på sina två favoritleksaker, som han har med sig överallt - en 6-tums plast hammare och en baseball. Hammaren pekades ut som en ......... ja ...... ett vapen. TSA tog hans plasthammare och famlade över hans könsorgan, där de ifrågasatte den unge mannens blöjor, även fast de tydligt kunde bedöma hans mentala förmåga.


Deras uppgift är (har varit?) att se till att inga terrorister tar sig ombord flygplan men det har de misslyckats med.

Kaparna använde "box cutters" för att ta över planen den 11 september 2001, så sådana knivar förbjöds på uppmaning av TSA.

Då Richard Reid hade en bomb i sin sko stoppades han av passagerarna på planet. Så nästa steg var att alla tar av sig skorna.

Då terrorister planerade att använda flytande material för att göra en bomb ombord på ett plan var lösningen att förbjuda tandkräm och välling till babyn.
Sedan kom kalsongbombaren med pulver i byxorna och det ledde till att passagerarna utförde en räddning som även Jack Bauer skulle ha varit stolt över.

Håll i minne nu att TSA stoppade inte någon av dessa mördare och presumtiva sådana.
I stället vidtog de åtgärder som gör att de tappat all den trovärdighet de eventuellt hade.

Baserat på det faktum att de nu ska vara redo för alla hot, har de infört ett system så att människor utsätts för "avancerad" kroppsvisitering, vilket ger en fullständig främling rätt att titta på nakenbilder av alla passagerare. Det skulle kallas sexuella trakasserier om främlingen inte bar en namnskylt utfärdad av TSA.


Man har möjlighet att neka av principskäl eller av rädsla för strålning och utsätts då i stället för en genomklämning av alla kroppsdelar, inkluderande de som ingen bör ha rätt att klämma på utan offrets uttryckliga medgivande.

I början lät vi dem hållas. De drog fördel av vår rädsla. Vi trodde att de styrdes av det sunda förnuft vi människor använder för att fungera i en modern värld, där vi inte har en lång lista med alla uppgifter om alla i samhället. Det visar sig att vi hade fel angående de människor som styr TSA. De har ägnat sig åt "trygghets-teater" och har anställt väldigt många människor från bottenskrapet av den amerikanska arbetsmarknaden. De har också köpt föråldrad, farlig, dyr utrustning genom ett inköpssystem som stinker av korruption.


Homeland Securitys chef Janet Napolitano yttrade nyligen att det finns ingen "Logik" i profilering av muslimska män under 35 år ...
Jag undrar vad det är för logik i att ta en leksak från en efterbliven man och klämma igenom hans blöjor?
Drews pappa säger: "Jag inser att de vill att vi ska vara säkra, men ändå... ser han ut som en terorist?"


Det förvånar mig alltid när några av de värsta offren för regeringens terrorism fortfarande inte kan komma förbi propagandan och se att regeringen har institutionaliserat våld och rädsla i stor skala.

Advokater i Texas arbetar på ett lagförslag som inte kommer att tillåta att TSA hanterar människor på sätt som på andra platser skulle rubriceras som sexuella trakasserier. Kroppsvisitering tillåts bara där sannolika skäl föreligger och att studera bilder av nakna kroppar betraktas som kriminell voyeurism.

Hur går det med din "Logik" då Janet?

Man menar att om TSA inte stoppas nu kommer de att förvandla landet till en fullständig polisstat. Man har redan genomfört visitering av passagerare, även små pojkar, på en järnvägsstation trots att passagerarna redan hade stigit av tåget.

Man har installerat "body scanners" i skåpbilar som patrullerar vägarna och som används på slumpvis utvalda privatbilister.
TSA har också inspektionsstationer i bästa sovjet-stil för att kontrollera långtradare med röntgenutrustning.

Fotbollsmatcher och andra tillställningar, där mycket folk samlas står på listan. Alla som gick in på Cowboy Stadium till den senaste Super Bowl-matchen måste genomgå fullständig kontroll.

Detta är vad som väntar oss:



Niqabklädd dagisfröken på promenad på Karl Johan i Oslo



Debatten om niqab och burka har präglats av argumentet att det "gäller så få" och att det därför är fånigt att förbjuda.

Långt värre är det för de barn som tvingas vara med dessa tilltäckta kvinnor. Det visar sig också att barn blir livrädda och upplever att det finns ett spöke i förskolan. Medan personal och föräldrar försöker lugna och släta över - det är ju i "religionens" namn och kvinnan vill inte jobba utan niqab. En usel förebild för den yngre generationen.

13 juni 2011

Muslimer först


I Frankrike har amerikanska ambassader och konsulat fått direktiv att "stärka " muslimer och verka för införande av "sociala reformer" som kommer att gynna dem.
I Storbritannien, likaså, har amerikanska diplomater uppmanats att bemyndiga muslimer och att ge högsta prioritet åt att stödja dem.
I Israel, bryr sig USA: s konsulat i Jerusalem bara om muslimer och gör sitt bästa för att låtsas att judar och Israel inte ens existerar. Och när Obama besökte Grekland, vad gjorde han annat än att påverka de politiska och religiösa myndigheterna att öppna fler moskéer och islamiska skolor.

USA:s egna intressen och våra skyldigheter gentemot våra allierade har lagts åt sidan för att fokusera på ett enda mål av stor vikt. Att ge efter för den muslimska världen. Det är som om vi inte har några andra utrikespolitiska mål längre än att se till att muslimerna är nöjda.


Fungerar detta?

Älskar den muslimska världen oss nu? Nej de gör de inte. Och Frankrike, Storbritannien, Israel och Grekland tycker ännu mindre om oss för att vi manipulerar deras inre angelägenheter och stöttar muslimska intressen. Allt "närmande" i världen kan inte hjälpa, eftersom det inte är närmande, utan koppleri. Det är inte bara nedlåtande, det sänder också ett budskap om svaghet och desperation. När vi utövar påtryckning på våra allierade på uppdrag av muslimer, sänder vi dem en signal om att vår första prioritering är att uppfylla de marschorder vi fått från den muslimska världen. Och detta inte bara söndrar våra traditionella allianser, men det uppmuntrar muslimska regimer att stödja ytterligare terrordåd för att förbättra sin ställning.

Sedan 9 / 11 har vi dumpat miljarder dollar i den muslimska världen. Förr i världen var vi tvungna att besegra ett land genom krig innan vi började bygga upp dem, men nu rusar vi fram och kastar pengar på helveteshålor som Pakistan och Indonesien, där ord som "mänskliga rättigheter" är ett skämt och massmord på icke-muslimer är en pågående företeelse.

källa

Den fjärde fasen

Den jordanske journalisten Fouad Hussein hävdar att al-Qaida arbetar efter en plan i sju faser som tar sikte på återupprätta kalifatet och etablera global muslimsk dominans innan 2020. Enligt denna plan befinner vi oss nu i fjärde fasen som går från 2010 till 2013.

Det är främst två saker som ska ske i fas 4. Det ena är att de sittande arabiska regeringarna ska störtas och ersättas med islamiska regimer. Den processen är som alla med någorlunda fungerande sinnen kan se i full gång.

En annan sak som också är planerad att äga rum i den fjärde fasen är att göra den amerikanska ekonomin till mål för cyberterrorism. Internationella valutafonden (IMF) har nyligen utsatts för en allvarligt dataattack. Flera källor säger att attacken är både avancerad och allvarlig. Man misstänker att en stat ligger bakom. Kanske Pakistan? som ju i praktiken är i händerna på al-Qaida.

Multikultur i Norge

Antisemitisk masspsykos i Norge?

Den israeliske statsvetaren och författaren Manfred Gerstenfeld har anklagat Norge för att vara Europas mest antisemitiska land.

På norsk TV finns en "salongsfähig" komiker vid namn Otto Jespersen som drar smaklösa skämt om judar och gaskammare. Han är inte ensam om det, regeringen, pressen, fackföreningarna, kyrkan angriper ständigt ömsom Israel, ömsom judar i allmänhet.

Liksom i Sverige rapporterar de stora medierna negativa saker om Israel medan de fördunklar eller utelämnar palestinska självmordsattacker och deklarationer om folkmord på judarna.

En förklaring till hätskheten mot Israel är att norska socialistregeringen tänker på makten och röstfiskar bland de muslimska invandrarna. Men den borde betänka att Norge har 4,7 miljoner invånare och är glesast befolkat i Europa näst Island. En munsbit för Asiens jättebefolkningar. Pakistan till exempel har en befolkning på 162 miljoner, prognos för år 2050 är 304,7 miljoner.


Norska blondiner färgar håret mörkt för att undvika trakasserier från invandrare:



12 juni 2011

Pingsten är nyttig för själen

Pingsten är en viktig högtid. Även hedningar brukar bli lite hänryckta så här års. Och trots hjärntvätt i skola och media är de flesta fortfarande i någon mening kristna.

Jag kan inte låta bli att nämna att Sveriges Television mellan i stort sett alla sina program har ett inslag med en somalisk kvinna i slöja. Det varar en sekund, bilden etsar sig fast men man lägger inte märke till den. Detta är klassisk hjärntvätt och direkt lagstridigt.

Tidigare hårdlanserade SVT tatueringar genom att som pausbild sekundsnabbt visa en tatuerad rygg. Tatueringar är farliga och innehåller giftiga färger, men antagligen fick kommunistjournalisterna på SVT betalt av tatueringsindustrin. Och saudiarabiska pengar för sin propaganda för giftig islam.

Efter att jag skrev om det försvann dock inslaget med den tatuerade ryggen. Så säg inte att bloggar är oviktiga. Som ni märker har jag gripits av pingstens hänförelse och tror att jag kan rubba på TV:s politiskt korrekta betongklossar.

De flesta förstår nog vad andlighet är, men vad är den Helige Ande? En form av välbefinnande, en upplevelse av osjälviskhet, något som triggar igång ett motstånd mot totalitära dogmer i religion och politik. Det var den hänförelsen som grep Jesus lärjungar den första pingsten. Att bekämpa eld med eld. Inte någon urvattnad variant, inte någon missförstådd "vända den andra kinden till".

För att stå emot islam behöver vi lite av den äkta varan. Jesus Kristus är det fullkomliga exemplet på någon som alltid var rakryggad trots de svåraste motgångar. Han är den som förkroppsligar redbarheten, styrkan och modet.

Pingsten är en viktig högtid, det förstod Sveriges socialistiska riksdag mycket väl när de avskaffade annandag pingst som helgdag. Vi ska glömma bort Pingsten och berövas vår andlighet och bli lydiga zombies. För att få folket att svälja hade man införandet av en nationaldag som bete. Folket tvingades välja mellan två goda ting, kristendom och nationalism.

Dödlig bakterie

Ett tysk ekologiskt jordbruk har dödat dubbelt så många människor som Fukushimas kärnkraftsolycka och Mexikanska Gulfens oljespill tillsammans.

enligt Kate


11 juni 2011

Media faller på eget grepp

Det blir löjligare för var dag.

Media-folket är överlyckligt. De har hittat något som tar uppmärksamheten från Obamas fullständiga och totala misslyckanden och Anthony Weiner's perversa livsstil, som jag avsiktligt inte skrivit något om på bloggen. (googla hans namn om ni är intresserade)

Det här är vad vi lärt oss hittills från Palins e-post:

Sarah Palin kan faktiskt använda e-post! Men enligt det progressiva media, är hon ju alltför dum för att ens använda en dator eller mobiltelefon
Sarah Palin använde en Yahoo e-postadress! Hur vågar hon!

Sarah Palin startade inte sin karriär i vardagsrummet hos en inhemsk terrorist som Bill Ayers!
Media har inga problem att granska 24.000 sidor av e-post men vägrar att läsa 3,000 sidor av Obamacare.

Den 15 sep 2008, vidarebefordrade Palin ett mail till Todd om att hans vän blivit skadad.
Sarah Palin sade "Sheesh" i ett e-mail! OH MY GOD! Hur vågar hon!

Sarah Palin har aldrig sagt att Amerika har 57 stater
Sarah Palin gjorde aldrig bort sig med en skål för drottningen av England
Sarah Palin har aldrig skrivit i en gästbok och daterat det tre år bakåt i tiden
Sarah Palin har aldrig sagt, "STÅ UPP CHUCK" till någon i rullstol
Sarah Palin har aldrig hävdat att det finns ett språk som kallas "austrian"
Sarah Palin har aldrig bett om ett webbplats- "nummer"

Journalister är så lyckliga eftersom de kan undvika att skriva om den ekonomiska skada President Obama har tillfogat nationen.
Kommer han att bli omvald? Inte om man ser till vad som händer med ekonomin, men som media anstränger sig att dölja för oss.

Washington kallar sin verksamhet ekonomisk stimulans och dras med ett underskott på 1500000000000 och vi kryper fram med en tillväxt på under två procent. En tillväxt på under två procent ger högre arbetslöshet, eftersom det är mindre än den sammanlagda befolkningstillväxten och arbetstagarnas produktivitet.

OPEC nationerna är fast beslutna att hålla oljepriset över 100 dollar.

Fed närmar sig slutet på massproduktionen av nytryckta pengar, det man kallar Kvantitativ Lättnad-2 (QE-2). Det upphör den 30 juni. Räntorna kommer att stiga om USA behöver låna pengar från riktiga långivare när QE-2 upphör.

Inflationen drabbar nu också Kina, samtidigt som deras fastighetsbubbla faller samman och det försämrar Kinas möjligheter att fungera som en motor för ekonomisk tillväxt.

10 juni 2011

Myteri på skeppet Gingrich

Newt Gingrich hela stab av kampanjledare gjorde "mutiny" (newtiny?) i går, vilket får mig att tro att hela kampanjen kommer att gå på grund, trots att Newt själv säger att han kommer att segla vidare.

Jag har svårt att riktigt förstå varför han inte ger sig nu. Newt är gammal skåpmat som vänder kappan efter vinden och inspirerar inte många.

Anledningen till avhoppet sägs var "olika visioner" för kampanjen. Vad annat kan man säga?

-----
Staten Alaska kommer att offentliggöra 24.000 e-mails från Sarah Palins yahoo-konto från den tid hon var guvernör så nu vädrar media morgonluft.

Man riktigt dreglar över möjligheten att gräva fram strunt och skvaller. Washington Post och New York Times hat är så bittert att de ber sina läsare att hjälpa till:

"Vi ber läsare att hjälpa oss att identifiera intressant e-post som har nyhetsvärde; människor och händelser som vi kanske vill göra läsarna uppmärksamma på. Intresserade läsare kan fylla i ett formulär för att beskriva den typ av e-post det gäller och ange ett namn och e-postadress så att vi vet vem som ska få äran. Följ oss här på fredag eftermiddag och under helgen."

WOW! Tidningar är villiga att dra samman en egen mobb för att gräva upp smuts om en enskild person.
Politik är inte längre att diskutera problem och möjligheter, utan går ut på att personligt attackera de människor vars idéer man inte gillar och så fula fasoner som denna kommer att slå tillbaka på Vänstern.
En av Palins starka sidor är att hon får Vänsterpressen att visa vad den går för.
Hon genererar så mycket hat hos dem att de är villiga att släppa alla sin falska fernissa av medkänsla, tolerans, objektivitet.... bara för att smutskasta henne. Det kommer bara att fungera till hennes fördel.

Man kan ju undra varför de två tidningarna inte uppmanade sina läsare att nagelfara något som verkligen är viktigt för det amerikanska folket, som de 3000 sidor som ObamaCare består av ?

Allt detta stinker av medias partiskhet.

Sveriges finansminister: invandring till bidragsberoende är ett problem



Det var välgörande att höra Anders Borg tala klarspråk. Annars brukar det handla om att få folk att glömma att deras skattepengar går till utomeuropeisk invandring. Det är därför politiker och journalister i hela Europa snackar om "barnfattigdom". Vi ska hypnotiseras till "godhet".

Sverige ligger i "topp" och tar emot en tredjedel av de asylsökande till Västeuropa. Inte underligt att antalet socialbidragstagare ökar. Mer än hälften av invandrarna jobbar inte. Statens finanser försämras, så om Borg har något att säga till om i sitt parti bäddar det för splittring i alliansregeringen. Kristdemokraterna tror sig ju följa Jesus när de bjuder in hela världen, och Folkpartiet och Centern är infiltrerade av socialister som säger att invandringen får kosta vad den kosta vill.

Varjager och MXp tipsade om videon.

09 juni 2011

Anarki i Chicago

I Chicago kallar man dem "Wildings", de senaste påfunden för unga svarta.
De använder sms och sociala nätverk för att bilda stora grupper och ta kontroll av butiker, företag och stränder. Planen är enkel. Det går ut på att råna, spöa upp och antasta så många icke-svarta som de kan.


En person attackerades när han parkerade sin motorcykel, en annan man överfölls av en grupp tonåringar när han cyklade. En tredje person överfölls på en buss och man stal hans iPod.
Tidigare under året har flera sk. Flash Mob-stölder ägt rum i varuhus.


Flash-mobs handlar om att ett 50-tal ungdomar stormar in i en butik, roffar åt sig så mycket det kan och försvinner lika fort.
Polisens resurser är mycket små och ligisterna har enkel och billig transport till de områden de tyranniserar.
Detta är allvarliga och våldsamma hatbrott. Tilltänkta offer är berättigade att använda dödligt våld för att försvara sig.
Media och stadens tjänstemän är i en konspiration av tystnad, kanske för att undvika de ekonomiska konsekvenser som en bojkott skulle innebära. Skrattande stängde de två av de mest populära badstränderna genom att påstå att värmen gjorde det farligt att vara utomhus.

Ingen går på den sortens propaganda. Det var de "afro-amerikanska Wildings" som gjorde stränderna farliga. Nu tvingas medierna börja släppa på sanningen.
Ganska typiskt är att Chicago har de mest strikta regler i hela landet vad gäller vapen, vilket innebär att bara kriminella är beväpnade.

-------
Sociala välfärdsprogram har förstört den traditionella familjestrukturen, speciellt bland svarta.
Farmor behöver inte sina barn; familjen kan dumpa henne på Staten.
Mamma behöver inte Pappa heller och han är antingen inte anställningsbar eller offer för polisstaten och sitter i fängelse.
Barnen behöver inte mamma eftersom de redan tidigt tas om hand av CDS och Headstart, nationella program, som ska främja och öka den sociala och kognitiva utveckling av barn genom att tillhandahålla utbildning, hälsa, näringslära, sociala tjänster för barn och familjer.

CDS träder in redan i spädbarnsåldern med dagisvård på heltid i fattiga områden. Staten förser också barnen med fria måltider och när de vuxit upp ger man dem matkuponger. Staten förstör familjen på många sätt. Genom välfärdsprogram och gratis boende gör man de fattiga i städerna, till inget annat än medborgare i ett getto eller ett reservat.

Kulturer förstörs genom denna moderna form av slaveri.


bild: crimefilenews


svd

Hur många Obamabeundrare finns det kvar?

Någon gång ibland kör jag om bilar med denna dekal och varje gång det händer kan jag inte låta bli att snegla på föraren.

Kan inte låta bli att undra: Vad är det för sorts människa som öppet annonserar att de stöttar Obama en andra gång?
OK. Första gången kan man kanske förlåta ...men inte en gång till!


Oftast är föraren svart och det är säkert så att ras kommer att ha stor betydelse även i nästa val. År 2008 fick Obama runt 96% av de svarta rösterna, men nu när han har brutit i stort sett alla val-löften är inte stödet fullt så högt (85%)
Det är svårt att erkänna även för sig själv att man begått ett misstag, men människor kan inte förbli blinda hur länge som helst, tycker man. De tankar ju också sina bilar och handlar mat.

Förutom att svarta röstade på Obama, därför att de kan identifiera sig med en person med samma hudfärg, så röstar man också på Demokrater därför att de är villiga att favorisera minoriteter.

Fackmedlemmar var en annan grupp som röstade på Obama fast inte i så hög grad som svarta.
Men utav varje dollar som donerades av facken till valkampanjer gick 96 cent till Demokrater.

Ensamstående mödrar är också en grupp som var säkra Obama-supporters. Staten ersätter familjefäder och dessa kvinnor är beroende av att regeringen tar hand om dem och deras barn.

Samma sak med statsanställda och dit räknar jag också lärare i statliga skolor. Man biter inte den hand som föder en och Obama har sett till att antalet statsanställda har ökat samtidigt som jobb inom den privata sektorn har gått upp i rök.



Hur många amerikaner kommer det att finnas kvar som uppskattar individuell och ekonomisk frihet och vill se en kraftig minskning i regeringens inflytande, storlek och kostnad? Om det inte finns tillräckligt många ser framtiden dyster ut.

Hundvisslor som symptomlindring mot "ungdomar"

Är det rasistiskt att säga: "Det är tack vare sådana som dig jag röstar på Sverigedemokraterna" ?

Det finns störande ljud som bara unga personer kan uppfatta. Malmö kommun har testat ett sådant ljudlarm på två förskolor. Syftet är att skrämma bort vandaliserande ungdomsgäng, ja rentav mordbrännare - i Sverige brinner i snitt en skola om dagen. Pojkgäng som hatar skolor därför att de inte lyckats med sina studier. Den vägen att få respekt är stängd, inbillar de sig.

Så tyvärr blir vi tvungna att be om fler ”ungdomsskrämmor”. Och poliser och övervakningskameror. Frågan är om inte medborgarna ska ha lov att beväpna sig också? Busarna har ju knivar och skjutvapen.

Men det lindrar bara symptomen. Förresten, när jag tänker efter är det inte ”bara symptom”. Bristen på poliser är faktiskt en av orsakerna till buset. Detta plus att domstolarna dömer allt för milda straff, så busarna strax är ute på gatan igen. Plus att de och deras föräldrar aldrig skulle släppts in i landet.

Den sista meningen kanske är lite för generaliserande. Som när ett par bilar på en bensinstation står och väntar på en ledig slang och bilen längst fram i kön inte reagerar tillräckligt snabbt när en pump blir ledig. Då kör bil nummer två snabbt fram och börjar tanka. Föraren i bil nummer ett rusar ut och skriker: "Det är tack vare sådana som dig jag röstar på Sverigedemokraterna."

Tja, ur min synvinkel gör sig den ene föraren sig skyldig till vardagsterrorism, men jag tycker inte den andre gör sig skyldig till vardagsrasism, trots att han generaliserar en smula. Med tanke på risken för kulturberikande repressalier är det snarare ganska modigt att säga ifrån att det inte är civiliserat att tränga sig före i köer. En kulturkrock.

07 juni 2011

Ett sorgligt men typiskt exempel

Följande historia är ett utmärkt exempel på hur byråkrati och statlig uppstyrning i smådetaljer förlamar initiativ och personligt ansvar.

Alameda Kalifornien: En något förvirrad 53-årig man begår självmord genom att simma ut i San Francisco Bay medan brandmän och poliser står på stranden och gör absolut ingenting.
Nja, det är inte riktigt sant, de gjorde någonting. Medan mannen drunknade pratade de med hans mamma och frågade vad hon heter och vad den drunknande sonen heter samt annan viktig information.




Så varför hoppade de inte i vattnet och räddade honom?
Svar: Regler och förordningar!

Staden anställda räddningsmanskap har inte utbildning för att göra vatten-räddning ... så reglerna säger att de inte hade tillåtelse att hoppa i vattnet och ta hand om mannen.
Alameda är förresten en ö, --- men räddningsmanskap får inte undsätta någon i vatten!

Detta är regeringen. Detta är hur regeringar fungerar. Detta är hur regeringar utövar makt. Ju mer makt och inflytande vi ger regeringar över våra liv, ju fler incidenter som detta kommer vi att uppleva.
-----
En eloge till reportern. Det är så vi förväntar oss att media ska ställa frågor


06 juni 2011

Dagsläget

Priset på mat och bensin i USA ökar i rasande fart och (den officiella) arbetslösheten är nu återigen 9,1% .
Förra månaden skapades bara 54,000 nya jobb och tre gånger så många krävs, enbart för att hålla jämn takt med befolkningsökningen och nytillskottet av arbetssökande.

USAs kreditvärdighet
är återigen uppe till diskussion och Kina har gjort sig av med 97% av sina Treasury Bills ( de kortsiktiga lånen som löper på mindre än ett år.)

Jag känner på mig att efter att ha ojat sig och visat sina bekymrade nunor i olika TV-program de senaste månaderna, kommer Republikanerna i vanlig ordning att falla undan och låta Obama höja lånetaket och därmed försätta oss i ännu mera skuld. Och vi vet precis vad som kommer att hända sedan.

De kommer att fortsätta spendera av hjärtans lust, nu när de vet att de fått ett nytt "tak" och det tar ett par år innan man slår huvudet i det. I vanlig ordning kommer media återigen att vrida sina händer: "Vi måste höja lånetaket, Det vore oansvarigt annars"

Flera länder i Europa visar oss vad som väntar. De har spenderat mer än de tagit in i skatter för "gratis pension, gratis sjukvård, gratis utbildning, gratis allting" och lånat mellanskillnaden tills skatterna inte täcker avbetalningarna.

USA har en mycket större ekonomisk och finansiell bas, men förutom en välfärdsstat, är USA också en stat i krig. Och precis som i Europa vill ingen ge upp sin andel av gåvorna.
Inte militären och den enorma industri som lever på den, inte utländska diktatorer som kräver sina mutor, inte mottagare av Social Security, Medicare, Medicaid, jordbruks-subventioner, och studiebidrag och definitivt inte alla som lever på det enorma Kriget mot Droger.

När välfärdsstaterna kollapsar i Europa och detsamma händer här i USA, låt oss bara hoppas att man inte går mot mer diktatur för att ta itu med kriserna. Låt oss hoppas att de istället ser och erkänner att roten till problemet är kollektivism och att lösningen på problemet är Libertarianism ( ett system med så lite regeringsinflytande som möjligt).

Vänsterextrem tidning spottar på folket


Nationaldagen bjöd på blågul väderlek och rödgrön ledarartikel i Aftonbladet. Grön är ju islams färg. Svenska flaggan på moskén, ska man se det som en muslimsk gest för att visa sin lojalitet med Sverige? Eller som en gest från makthavarna för att knäppa oss på näsan och demonstrera att nu minsann är islam här för att stanna. För socialdemokratiska Aftonbladet tillhör definitivt makthavarna. Överheten gillar invandring men det gör inte folket som får känna på den.

I sin jakt på skandaler drar sig Aftonbladet förmodligen inte för ljusskygga metoder. Man kan jämföra med Expo, en spionorganisation vars ändamål är att "upplysa allmänheten om rasism och främlingsfientlighet", vilket de bland annat gör genom att granska riksdagsmännens telefonlistor. Det skulle inte förvåna om denna privat-Stasi även hackar in sig på riksdagsmännens telefoner och datorer för att övervaka att de visar den politiskt korrekta entusiasmen över massinvandringen.

I en rasande fart, på knappt en generation, har Sverige och Europa gått från att vara kristet och sekulärt till att böja sig för islam.

Det primära målet för islam anges i Koranen 8:12: "Allah kommer att ingjuta skräck i hjärtat hos de icke troende." Prova att som Geert Wilders säga något förklenande om muslimers tro; ditt liv kan bli ganska kusligt efter det. Det gäller även i vardagssituationer för vanliga människor som inte är politiker. Ett exempel:

Idag på nationaldagen firade 32.000 araber och somalier med flera att de fått medborgarskap. Man kan jämföra med Finland som gav medborgarskap till 4000 personer, de flesta ryssar och ester. Om man påpekar att 32.000 nya medborgare på ett år är extremt mycket för ett land med liten befolkning som Sverige, för att inte tala om alla uppehållstillstånd, all anhöriginvandring och illegal invandring som tillkommer, möts man av tystnad. Det är farligt för karriären att säga sådant där.

Islamiseringen påminner om nazifieringen på 1930- och 40-talen. Samma rädsla.