13 juni 2011

Multikultur i Norge

Antisemitisk masspsykos i Norge?

Den israeliske statsvetaren och författaren Manfred Gerstenfeld har anklagat Norge för att vara Europas mest antisemitiska land.

På norsk TV finns en "salongsfähig" komiker vid namn Otto Jespersen som drar smaklösa skämt om judar och gaskammare. Han är inte ensam om det, regeringen, pressen, fackföreningarna, kyrkan angriper ständigt ömsom Israel, ömsom judar i allmänhet.

Liksom i Sverige rapporterar de stora medierna negativa saker om Israel medan de fördunklar eller utelämnar palestinska självmordsattacker och deklarationer om folkmord på judarna.

En förklaring till hätskheten mot Israel är att norska socialistregeringen tänker på makten och röstfiskar bland de muslimska invandrarna. Men den borde betänka att Norge har 4,7 miljoner invånare och är glesast befolkat i Europa näst Island. En munsbit för Asiens jättebefolkningar. Pakistan till exempel har en befolkning på 162 miljoner, prognos för år 2050 är 304,7 miljoner.


Norska blondiner färgar håret mörkt för att undvika trakasserier från invandrare:0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.