01 juni 2011

Till alla som fortfarande bryr sig om frihet

Igår avslutades rättegången mot Geert Wilders. Han åtalades för att han förmedlade sina åsikter. Han blandade sig inte i inre angelägenheter i muslimska nationer, inte heller uppmuntrade han till våld, om man inte räknar det som uppmuntran till våld, att det finns människor som skulle döda honom, om tillfälle gavs, för att han uttryckt sina åsikter

Jag har kanske inte sökt på de rätta ställena men jag inte sett det så kallade svenska media , som säger sig värna om frihet, uttrycka någon indignation över denna så kallade rättegång i en "västerländsk" nation.
Vad som däremot förekommer flitigt är de tillmälen man gett Wilders, som högerextremist; islamfientlige; islamhatare; Vad jag också läst ofta, är hur man fördömer Israel för att de försvarar sin existens mot dem som insisterar på att begå en andra förintelse.

Gotiska Klubben har Geert Wilders avslutningstal här på svenska och den fina bilden kommer från Gates of Vienna.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr gällde den friheten " bara politiker" inte gemene man.. som fortfrande kan åtalas se filmsnuttar från P.I.info där intevjuerna visas i detalj. Han vill att detta skall gälla "gemene man" och komer att driva den som ett ärende i hela EU till att börja med

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.