18 augusti 2011

Svar på tal

Rådet för amerikansk-islamska relationer CAIR, skickade nyligen ett brev till Rep. Allen West, Florida, där de uppmanar honom att fördöma så kallade "anti-muslimska aktivister", inklusive konservativa bloggare som Pamela Geller, Brigitte Gabriel och Robert Spencer.
Ni vet, sådana som tar tydlig ställning mot extrem muslimsk aktivism och som man därför kallar anti-muslim.

West svarade med ett enda ord, NUTS! Vilket så klart väckt bestörtning i vissa kretsar.
I en intervju men CBS4 säger West: "Med tanke på de påståenden de gjorde i brevet till mig, ligger svaret helt i linje med de finaste amerikanska traditioner, som vi inte ger avkall på,"

Han har flera gånger tidigare svarat CAIR att han varken är anti-Islamic eller anti-Muslim.

I fall ni inte är bekant med historien bakom detta inspirerade svar, syftar det på en händelse under WWII.
I december 1944, hade USA:s 101st Airborne Division till uppgift att försvara Bastogne, Belgien, från framryckande tyska styrkor i Ardenneroffensiven. När tyskarna krävde att amerikanerna skulle kapitulera, efter varning att de var omringade, svarade general Anthony McAuliffe med ett enda ord : "Nuts"

Amerikanerna höll linjen till slutet i försvaret av Bastogne. Som det verkar, fortsätter Allen West att försvara Amerika, denna gång från radikala islam.

----------------

Samtidigt som man förfasar sig över Allen Wests ord ser jag att "islamiska militanta" uppmanar sina supporters att skära tungan av David Letterman på grund av ett skämt han levererade på en CBS-show.

Al-Basrawi skriver på en muslimsk websida att Letterman gjort hänvisning till både Usama bin Ladin och Kashmiri och att Letterman "lade handen på sin nacke och demonstrerar hur man skär av den."

"Finns det inte bland er någon Sayyid Nosair al-Mairi ... som kan skära tungan av denna usla jude och tysta den för evigt?" (El Sayyid Nosair, dömdes 1990 för dödandet av Jewish Defense League grundaren Meir Kahane. Letterman är inte jude.)

I fall ni glömt:

Förra året varnade en muslimsk grupp skaparna av "South Park", att de kunde vänta sig våldsamma straff för att de framställde profeten Muhammed klädd i en björnkostym.

Författaren Salman Rushdie gömde sig i åratal, efter att Irans ledare Ayatollah Khomeini uppmanade att han skulle dödas för hädelse, sedan han skrivit boken "Satansverserna".

Filmskaparen Theo van Gogh dödades på en gata i Amsterdam, 2004 av en holländsk muslim som var upprörd över filmen "Submission", en fiktiv studie av misshandlade muslimska kvinnor.

4 Kommentarer:

MS sa...

Rep. Allen West är inte heller särsklit förtjust i Obama. En man i min smak.

Ständigt dessa muslimer. Ha de inget bättre för sig än att leka martyrer i tid och minut? Grow up!

Ann-Marie sa...

Men dom små fredliga, snälla och rara musslorna blir ju så lessna...... i tid och otid!
Håller med dig MS, dags för vissa att GROW UP!

MS sa...

@Ann-Marie

I grunden handlar det om ett gigantiskt mindervärdeskomplex från muslimers sida. Det står i koranen att muslimer är skapelsens krona men de ser dagligen med egna ögon hur överlägsna väst är när det gäller samhällsutveckling, forskning och teknik etc. De kan inte ens konsturera byggander själva utan måste istället anlita västerländska eller japanska arkitekter till sina skrytbyggen. Grovarbetet står filipinska gästabetare för. Fattas annars. Vore det inte för oljan skulle många fortfarande leva kvar i medeltiden.

Många muslimer påvisar ett beteende som är signifikant för grupper som självmant tar på sig offerrollen och gnäller så fort de anser att något/någon sårar deras känslor eller ännu värre kränker deras livsviktiga heder. De kommer att fortsätta göra detta så länge det finns västerländska dhimmis som tillåter detta juvenlia beteende. Det är m a o nolltolerans som gäller. Passar inte galoscherna är det bara att packa väskorna.

If you can't stand the heat, get out of the kitchen!

Knute sa...

Vem vet om inte DN, Expo och Aftonbladet är infiltrerade av Muslimska Brödraskapet, eftersom de så ihärdigt försöker hamra in att islamiseringen är ett hjärnspöke hos Geller och Spencer med flera. Men nu avslöjas vilka som är Muslimska Brödraskapets infiltratörer i Obama-administrationen, så visst förekommer det även i Sverige.

"Huma Abedin var Hillary Clintons stabschef under valet 2008 och är numera statssekreterare vid utrikes-departementet.

Hon kommer från en familj som på olika sätt sökt sprida wahhabismen. Själv är hon också relaterad till Muslimska brödraskapet. Hon kan ses som ett belysande exempel på hur Muslimska Brödraskapet infiltrerar USA och dess administration."

http://missionxp.webblogg.se/2012/august/huma-abedin-och-muslimska-brodraskapets-usa-intervention.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.