29 september 2011

Det börjar bli riktigt kusligt

Ford har dragit tillbaka den TV-annons i vilken en kund förklarar att han köpte en Ford eftersom företaget inte låtit sig köpas ut av Obama-administrationen, samma administration som tog kontroll över Fords konkurrenter.Barack Obama lägger ut riktlinjerna för sin omvalskampanj mitt i dystra ekonomiska förhållanden och sjudande antipati mot hans stimulansåtgärder och det man kallar räddningsaktioner, vilket gjorde att Ford-annonsen blev en påminnelse som Team Obama inte har råd med. Så det gick inte för sig!

Annonsen, som försvann efter Vita Husets frågor [dvs påtryckning] och förmodligen tjat från konkurrerande GM, hotade att återuppväcka den negativa (och sanningsenliga) associationen nu när presidenten vill ha beröm för positiva resultat, som att GM och Chrysler går framåt och tjänar pengar genom att sälja fordon och man vill ta avstånd från alla nackdelar.


Till den långa listan av svårigheter som Ford har valt för att förbli en del av den fria marknaden kan vi nu lägga till att man inte får använda reklam som VD för GM (Government Motors) och Chrysler inte gillar (dvs Obama).

Fords byk är inte helt ren, eftersom man tagit statliga lån, men jämfört med de statligt subventionerade Detroit-konkurrenterna, har de fortfarande kvar något av den amerikanska andan.

1 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det blir kusligare än så. Såg på Corruptio att dom har börjat bemanna dom ökända FEMA-campsen nu. Vilket bara betyder att det snart blir undantagstillstånd. Om jag vore du skulle jag stanna till och säga: Uh-oh! Och sedan bara get the hell outta there innan det blir försent. En gång inne i FEMA finns det bara en väg ut därifrån. Precis som i tredje riket genom skorstenarna. Vänta inte och låt det fjärde riket hinna formera sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.