18 november 2011

Det nya Egypten: kvinnor tyglade som kamelerBilden är tagen vid en demonstration i Egypten. Notera repet runt kvinnorna, vallade som kameler, observera mannen till höger som håller i kopplet. En “förebyggande åtgärd” för att undvika att kvinnor blandas med män under demonstrationer.

Det blev ingen frihet och jämlikhet - det blev muslimskt broderskap i stället. Vill man ha ett kärnvapenkrig i Mellanöstern, ja då kan man ju glädjas åt att den iranska revolutionen har spritt sig till Egypten, och ge Nobels fredspris till en anhängare av brödraskapet, medan man till Nobelfesten låter bli att bjuda in den noble förkämpen för västlig kultur, Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Med Malmström i Malströmmen. EUSSR-kommissarie Cecilia Malmström: “När skutan sjunker ska alla luckor öppnas... EU ska skörda de ömsesidiga fördelarna med migration. Rörligheten över EU:s yttre gränser är ytterst viktig.”

När alla länder i den muhammedanska “våren” har fått sharia-lagar kommer utflyttningen att anta bibliska proportioner – och alla är välkomna.

Salman Rushdie konstaterade för femton år sedan: “Om 25 år kommer vi att undra varför vi i toleransens och acceptansens namn bakband våra händer, slet upp våra strupar och gav upp det västerländska samhället.”

6 Kommentarer:

gäster sa...

En annons i Dagens Nyheter har rubriken:

”Var är din fru just nu?”

Företaget marknadsför en ”positioneringstjänst” med vars hjälp man kan se var ”dina barn, din man, din fru, dina vänner eller dina kolleger är. Snabbt och enkelt. Allt som behövs är att du har en dator, och att den du vill positionera har en helt vanlig mobiltelefon.

Den märkliga skräck som dessa våldsbenägna män måste leva med. Vad skulle hända om de inte kände till varje förflyttning kvinnan gör? Skulle avgrunden öppna sig?

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/galet-uppmana-till-kontroll-av-fru_6630830.svd

Anonym sa...

Man kan ju inte veta vad dom har för sig när man inte är där...
Kanske mobilappen skall utökas med en syskonapp som håller reda på vilka som finns i kvinnans närhet och som sänder bilder när så kan ske...

Anonym sa...

Haha, det där är en gammal bild på en demonstration i solidaritet med en kristen kvinna som konverterat till islam och därpå blivit misshandlad. Bildkälla, tack?

Ann-Marie sa...

Till sista anonym: Källa, tack!!??

Anonym sa...

Bra skrivet!

gäster sa...

Sharia: Den smygande paketlösningen

Okunskapen bland de rättslärda som jämför islamiska parallellsamhällen med "fiskarsamhällen på västkusten" är mer än vanligt alarmerande.

Det finns idag en strävan att tillmötesgå anstormningen av islam, och jurister hör i hög grad till de segment som blir våta i ögonen och andra ställen vid tanken på att experimentera med ny och spännande "rättspluralism".

Man kan väl nog redan vid det här laget slå fast att experimenten inte kommer att blockeras av vanlig borgerlig försiktighet, för en sådan existerar inte längre.

http://snaphanen.dk/2011/12/11/sharia-den-snigende-pakkelosning/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.