29 januari 2012

Muftin för den palestinska myndigheten försvarar sig: "Det är inte jag som uppmanar till att döda judarna. Det är Muhammed. Jag kan inte ändra texten"

Muftin av Jerusalem, Sheikh Mohammad Hussein, blev filmad när han citerade "profeten" Muhammeds uppmaning till muhammedanerna att mörda judarna.

"Det är grova ord som hela världen bör fördöma", sade Israels premiärminister Binyamin Netanyahu vid ett möte i anledning av den internationella holocaustdagen. Han gav statsåklagaren uppdrag att utreda om muftin gjort sig skyldig till uppmaning till folkmord.

Muftin svarar att han vägrar att ta något ansvar för att han citerade den islamiska texten. "Jag kan inte ändra Haditen."

Den israeliska energiministern Uzi Landau: "Det här kommer inte från Hamas, som vi är vana vid, men från den palestinska myndighetens TV, och om det inte är antisemitism, så jag vet inte vad det är."

Premiärminister Netanyahu förklarade att "det judiska folket och den israeliska regeringen har rätt, skyldighet och kapacitet att förhindra en nytt utplånande av det judiska folket och angreppen på deras land."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Igår pratade jag med en pingstvän och en Israel vän av stora mått. Han sa till mig att det kommer inte att bli lugnt i Israel förrän Messias kommer.
- Herregud vad dom är enfaldiga dom religiösa.
Dom tror att Jesus ska komma och rädda deras arslen. /// SS

Anonym sa...

Men det tror inte du, eller hur ? Vad stödjer du dig på då ?
/SB

Knute sa...

Islam är en besynnerlig sekt som praktiserar mord som en religiös förpliktelse.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2012/01/mordmetoder-i-islam.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.