17 januari 2012

Inte bara i Malmö - antisemitism även i Sveriges TelevisionSVT-personligheten Gina Dirawi är aktuell som programledare för årets Melodifestival. Här ett axplock av de grovt antisemitiska kommentarer hon publicerar på sin blogg. (Förmodligen finns inte hennes blogg kvar. Citatet är hämtat från en kommentar av "Bi66i" till en artikel i SvD, Den opolitiska melodifestivalen.)

”Sionisterna asså, dom ska alltid ligga bakom allt (JUDAR) !!!”
”Israeler och judar är omänskliga, de har inget blod i kroppen.”
”En droppe blod av en arab är värd 1000 israeler”


En helt vanlig judehatare således, som inte borde få uppträda i SVT:s fina salonger. Där är trenden en mer försåtlig antisemitism:

Den moderne antisemiten tycker att vanlig antisemitism är skamlig. Han har emellertid samma inställning till Israel som antisemiterna har till judar. Han är inte besvärad av vad Israel gör eller inte gör, utan snarare av det faktum att Israel existerar. Det är därför som han deltar så passionerat i debatter om lösningen på den palestinska frågan - som mycket väl skulle kunna innebära en Endlösung för Israel.

När Gina Dirawi skriver ”En droppe blod av en arab är värd 1000 israeler” är det förstås för att hon skäms över att palestinierna inte räknar sig mer värda - den israeliska fången Gilad Shalit som tillfångatogs för fem år sedan släpptes i utbyte med 1000 palestinska krigare - men å andra sidan, vad kan man förvänta sig av ett folk vars mödrar drömmer om att föda kamikaze-vapen.

“Khaybar, khaybar ya Yahud, gör som Muhammed och döda och fördriv judar.” För tre år sedan försökte 10 000 människor i Malmö stoppa en tennismatch mellan Sverige och Israel. I en stor del av demonstrationståget hördes dessa slagord.

(I den antika biografin över Mohammed omtalas hur Mohammed i "Slaget vid diket" år 627 inom endast ett dygn lyckades med 'hjältedådet' att ensam hugga huvudet av 800 judar. Han lät deras blod rinna genom ett dike.)

Att det finns en stat som heter Israel är en nagel i ögat på många muslimer, men judehatet har sitt ursprung i Muhammeds liv och lära. Han begick således folkmord på en judisk stam i Medina, och våldtog dottern till stammens ledare. I Koranen försökte följaktligen “profeten” rättfärdiga sitt beteende genom att uppmana till förföljelse av judar.

“Större och mer hotfull demonstration för varje år”:Snaphanen: “Förra året deltog 1500 i shiamuslimernas upptåg i staden, så det har knappast varit en liten demonstration i år. Skånska lokalmedier har inte ett kvack om dagens demonstration. Sydnytt har flera minuters SD-bashing och något om - surprise, surprise 'sexism inom idrotten'. Sport och genus, dagens rätt åtta dagar i veckan.”

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att vi kan se Malmö;s framtid genom att gå in på YOU TUBE och där kolla på videosnuttar på Detroit ghost town
Företag kommer att gå i konkurs i Malmö folk flyttar och bostadspriserna rasar.
Sydsvenska Dagbladet kommer att gå i konkurs och deras skyskrapa kommer att stå tom - precis så som det ser ut i Detroit
/// SS

Knute sa...

Fritt fram för statligt subventionerad hatpropaganda i Sveriges Radio

I november 2011 spelade programmet Musikguiden i P3 “Tystas ner” med bland annat Adam Tensta. I texten spys ett aggressivt hat mot Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson ut. Trots detta, och hela 185 anmälningar, väljer Granskningsnämnden att fria – i vanlig ordning. I och med detta banar de vägen för grov hatpropaganda i statliga medier.

De som anmält låten menar att den innehåller uppmaningar till våld och förföljelse av sverigedemokrater, plus att programledarens kommentar om att låten var en favorit på redaktionen var ett partiskt och politiskt ställningstagande. Men det räckte som sagt alltså inte.

http://avpixlat.info/2012/02/20/fritt-fram-for-hatpropaganda-i-sveriges-radio/

Anonym sa...

Vad ska man säga? Att SD är svensk politiks judar? Tja, det verkar banne mig så.

Knute sa...

I den antika biografin över Mohammed omtalas hur Mohammed i "Slaget vid diket" år 627 inom endast ett dygn lyckades med 'hjältedådet' att ensam hugga huvudet av 800 judar (oskyldiga !) från den dominerande stammen runt omkring.

Historiker har beräknat att Islams maktövertagande i världen kostat 270 miljoner människor livet. Det är endast jämförbart med 212 miljoner orsakat av kommunister/nazister.
/SB

http://everykindapeople.blogspot.com/2012/12/genialt.html?showComment=1356169283814#c8012399406303069567

Slaget vid diket:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Slaget_vid_diket

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.