10 mars 2012

2016, En framtidsversion

Dinesh D'Souza exponerar den anti-kolonistideologi som driver Obama, i artikeln "How Obama Thinks" och också i boken "The Roots of Obama's rage"
Här är ett smakprov på den film han jobbar med för tillfället och som kommer till biograferna till sommaren. Den filmen ska jag absolut se.Det blir en fullständig spelfilm, som presenterar vad Obama tror på och siktar emot och vad som med största sannolikhet kommer att hända om Obama inte behöver hålla tillbaka och dölja sina intentioner av rädsla för att inte bli omvald. Han kan släppa sin mask fullständigt och hans andraperiod kommer att bli betydligt farligare än hans första.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Väldigt intressant YouTube-clip och väldigt intressant författare. Jag har faktiskt inte läst någonting av honom, men skall genast göra det. Han har skrivit många böcker.
Intressant uppgift också om regissören och producenten för filmen: Steven Spielberg! Det blir inte så lätt att vifta bort den filmen. Undrar just vad lögnhalsen och mytomanen Michael Moore kommer att säga. Han har varit rätt tyst en lång tid. Kanske verkligheten kommit ikapp honom?
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.