30 mars 2012

En spark rätt in i ansiktet

Det största felet som invandrings-förespråkarna begår är att de inte förstår att de människor som flyttar in tar med sig sin kultur, samma kultur som gjorde att de misslyckades där de tidigare levde.

Det finns sådana som av "religiösa" skäl är fientliga till hundar. Det fick en 61-årig man erfara när han skulle försvara sin hund mot sju ungdomar. Han blev fruktansvärt misshandlad och svävar nu mellan liv och död. Händelsen inträffade för tio dagar sedan i Göteborg vid fontänen på Kortedala Torg (bilden).

Här en video som inspelades på samma plats i april förra året:De som öppnat upp landet för en främmande moral måste rannsaka sig själva.

Uppdatering: Nationaldemokraterna har sökt och fått tillstånd för ett möte på Kortedala Torg, för att protestera mot ”dagens mångkulturella samhällsexperiment”. Rättvisepartiet socialisterna uppmanar till motdemonstration mot ”rasism”, vilket man inte kan tolka på annat vis än att de vill ta förövarna i försvar.

Smaklöst av vänstern.

17 Kommentarer:

Spjutflickan sa...

Man i burka överföll juvelerare

I den svenska staden Västerort blev en juvelerare kulturberikad på ett speciellt sätt.
Just då expediten skulle öppna butiken ringde det på dörren. Han såg en person i en burka och en barnvagn. När han öppnade dörren stormade den burkaklädde och två män in i butiken.
Det visade sig att den burkaklädde ookså var en man. En av de tre hade en pistol.
De slog sönder vitrinskåpen och stal företrädesvis guldsmycken. De flydde på en moped.

http://www.pi-news.net/2012/03/schweden-mann-mit-burka-uberfallt-juwelier/

Den tyska bloggen förväxlar tidningen Västerort med Stockholmsförorten Vällingby

Ann-Marie sa...

Nya seder och bruk att ta till sig för att dom gamla är så töntiga?

Knute sa...

Sweden Confidential skriver:

När invandrargänget, araber och muslimer, hade börjat springa ifrån den liggande mannen, vänder ett av kräken sig om och satsar en spark det hårdaste han kan, rätt in i ansiktet på den liggande 61-årige mannen. Vad säger man? Inte speciellt svenskt detta.

Återigen genomsyras svenskhatet i slasktrattarna Aftonbladet, Expressen osv, som knappt skriver en rad om det rasistiska mordförsöket i Göteborg. I stället fokuserar svensk media hellre om mordet på svarte Trayvon Martin i USA, som sköts av en latino.

61-årigen ligger fortfarande i koma. Hans liv hänger på en skör tråd, och det är inte säkert att han överlever.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/03/28/muslimskt-ungdomsgang-dodsmisshandlade-61-arig-man/#more-11254

Hjalbert sa...

Människor som beter sig som en flock vargar.

Winston Churchill från boken "The River War":

"Hur förfärliga är inte de förbannelser som anfäktar muhammedanismens anhängare! Förutom det fanatiska raseri, som är lika farligt i en man som rabies är i en hund, finns den där förskräckliga fatala likgiltigheten."

http://www.gutenberg.org/ebooks/4943

AWSvensson sa...

Det är mer än klarlagt,man "flyr2 inte från en kultur som hotar en utan till en arbetsfri behaglig tillvaro,om inte skulle man lämna denna medtagna kultur hemma.

Göran R sa...

Slut upp på Kortedala Torg långfredagen 6/4 13:00.


https://www.facebook.com/lists/152995278125825#!/events/358564160854175/

Knute sa...

Kent Ekeroth om Kortedala-misshandeln:

1996 var de födda sägs det. Stämmer det är de alltså 16 år gamla cirka. Stämmer det vet vi en sak med dagens svenska regler; de får max 4 år i svensk “ungdomsvård” (där återfallsprocenten är 75%). De är mao ute igen runt 20 års ålder, kan vara ute i solen, gå på bio, äta gott, skratta och ha roligt. Förtjänar de det efter vad de gjort? Nej, verkligen inte.

De förtjänar, om de är skyldiga (en av dem har redan erkänt), att straffas som vuxna och sitta inne resten av sina liv, gärna med avtjänande av straffet i deras hemland om det går.

http://kentekeroth.se/2012/04/01/om-kortedala-misshandeln/

Anonym sa...

Det är faktiskt fel att ge tonåringar mindre och kortare straff. Istället skall man se det tvärtom: Om man redan i 15-16 årsåldern är så förhärdad att man utan anledning kan misshandla och sparka ihjäl en helt försvarslös och oskyldig människa, så klarar man också av att sitta ensam i ett fängelse - och begrunda vad man har gjort och varför. Människor som i så unga år klarar av att i ligistgäng slå ihjäl utan pardon förtjänar inte att själva leva.
/SB

gäster sa...

Flera av de anhållna ungdomarna har inte kunnat hålla tyst efter den brutala misshandeln på Kortedala torg.

- De skröt och berättade för alla kompisar om vad de hade gjort.

Lås in svinen och skicka hem deras familjer.

http://varjager.wordpress.com/2012/04/01/man-kan-tro-att-det-ar-ett-april-skamt-men-damage-control-har-startat-i-media/

Knute sa...

2000 somalier till Sverige varje vecka = 52 veckor x 2.000 = 104.000

http://varstundisverige.blogspot.se/2012/04/ar-svenskarna-utrotningshotade.html

Knute sa...

Expressen & Aftonbladet: "de är snälla pojkar"

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.se/2012/04/bra-da-vet-vi-vid-provokation-har-man.html

Anonym sa...

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.907039-alla-pojkarna-finns-pa-overvakningsfilm

"– Den här mannen har gjort en modig insats. Vi har letat efter honom i två veckor nu, men kan inte finna honom. Det vore förstås värdefullt för oss att få prata med honom. Han kan ha intressanta saker att berätta, konstaterar kriminalinspektör Håkan Ohlson.

Möjligen har mannen själv fått lättare skador under ingripandet.

Har ni något signalement på den person ni söker?

– Ja, både mannen och kvinnan har somaliskt utseende."

Dessa invandrare...

Anonym sa...

Klart, de enda som vågade stå emot de sju mentalt sjuka pojkar var själva invandrarna, (Somalia). Varför ingen etnisk svensk ingrep då... det var mycket folk i rörelse då. Men typiskt svenskt också: många ord på nätet, men über konflikträdda när det gäller!

gäster sa...

Nya uppgifter från vittnen säger att det finns ingen super-somalier som ska ha försökt avstyra misshandeln.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/04/05/debatt-ikvall-kl-22-00-svt1-kortedalamisshandeln-och-tiggerier/

Anonym sa...

Moral är viktig. Svensk moral är en ledstjärna i de muslimska länderna som nu senast när det avslöjades att man säljer vapen till Saudarabien, den värsta av de muslimska länderna. Man har länge exportera den svenska moralen till alla dessa muslimska länder men bara den till Saudarabien blivit så avslöjad. Att dessa muslimer misslyckas i sina länder och måste fly hit med sin hemska moral kanske har en anledning, t.ex att de tyraner som styr som diktatorer får hjälp av de med högre moral. Detta för att säkra leverans av billig råmaterial. Men allt detta är petitesser i sammanhanget. Jag håller helt med dig.

vårsol sa...

Sverige är o förblir kriminellas paradis.Varför tror ni dom vallfärdar från Polen Estländerna mm mm för att komma till sverige o begå brott. Jo man får så låga straff jämfört med deras hemländer.O fängelset är som hotell.Hur många kommer hit på hösten från Est länderna o begår ett mindre brott så har man mat o husrum över vintern som bostads lös.Snart måste man själv börja bära vapen när man ska gå o handla mat i affären så man överlever den resan.Vi kan tacka alla politiker som vill göra detta multikulti test i vårt land.Själv har jag redan köpt hus i Finland o flyttar dit där dom inte tänker utföra detta multikulti test på sitt folk o där det är lugnare.Sverige blev ett getto på 20 år. Krister.

Anonym sa...

om de frias så får vi ta hand om svinen själva

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.