18 mars 2012

Inte någon fridens boning

I den italienska staden Padova bröt helvetet lös med ett vilt slagsmål mellan två grupper av troende i moskén. Skrikande, knuffande, örfilande och ett våldsamt slängande med bönemattor. Imamen fick sig också en matta i huvudet och blev tvungen att avbryta predikan, men 200 personer fortsatte käbblet ute på gatan med ömsesidiga anklagelser, så polisen måste tillkallas, och spärra av trafiken i över en timme.

De två grupperna är oense om moskéns inställning till kommunen. Ledningen vill ha en ny och större moské och har köpt en fastighet vid en annan gata, men saken drar ut på tiden och "rebellerna" vill ha en hårdare linje mot kommunen. De anklagar också moskéledningen för att inte hålla ordning på pengarna som ges av de troende.

Också i Danmark är det spektakel: Uenighed om moské-placering

Den epidemi av attacker på moskéer som härjar den muslimska världen har nått Europa, meddelar Nicolai Sennels. Sunnimuslimers brandattentat mot en shiamuslimsk moské i Bryssel kostade en imam livet... mer här

För några månader sedan upplevde belgarna ett annat islamrelaterat våldsdåd. En man dödade sju människor när han sköt vilt på en busshållplats i staden Liège.

I en kyrka i den tyska staden Ludwigsburg framfördes kompositionen "Dona Nobis Pacem" av Tilman Heiland, varvid skolelever och andra tvingades recitera den första suran i Koranen, verserna 1-3, på arabiska.

En timme före framförandet hölls under polisbevakning en demonstration av islamkritiker framför kyrkan: "Gud är inte Allah! Koranverser hör inte hemma i kyrkan!"

4 Kommentarer:

Knute sa...

Saudi-Barbariens Stormufti: Förstör alla kyrkor i Gulfstaterna!

Om vi ​​vänder på det och får påven att uttala "Förstör alla moskéer i Europa", hur stor skulle nyheten vara?

http://hodja.wordpress.com/2012/03/19/saudi-barbariens-stormufti-odelaeg-alle-kirker-i-gulfstaterne/

Ann-Marie sa...

"Kärlekens" religion!? Tvi vale!

Knute sa...

Det kristna (?) studieförbundet Sensus har på en affisch framställt israeler som råttor. Tanken går genast till Nazityskland och hur judar beskrevs där.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=301767

Sensus är sedan tidigare beryktat genom sitt samarbete med det islamiska studieförbundet Ibn Rushd.

http://canuteocean.blogspot.com/2009/03/genomskadade-kyrkan-agenterna.html

Steve sa...

”Svenska islamister vill bränna Obamadocka på Sergels torg” rapporterar Gudmundson. Fredag 23 mars kl 14:00 på plattan, 15:00 marcherar man mot amerikanska ambassaden på Djurgården.
- ”Bland annat tänker man bränna dockor av president Barack Obama och den amerikanska flaggan.” ”God bless hitler fuck Israel and USA” är ett motto, på Facebook.
- Arrangören är somalier, vilket väl innebär att han har gott om tid för ting som dessa. ”Stoppa Islamophobia bloggen gudmundson” är ett annat utrop.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.