04 mars 2012

Svensk åsiktspolis ropar "vargen kommer" vid åsynen av en schäferhund

Den största faran för demokratin är inte nazister, för de är inte många, utan sådana som Lisa Bjurwald som hallucinerar och ser "högerspöken" överallt. Ingen går säker för Stasi, jag menar Expo.

Expo gömmer sig bakom en "anti-rasistisk" fasad men ser som sin främsta uppgift att bereda vägen för islams heliga krigare genom att attackera demokratiskt valda invandringskritiska politiker:

"Expos arbetsmetod är att spionera på SD-are och hitta deras namn och hemadresser så att broderorganisationerna Antifa och Afa kan förstöra deras hem, fordon och arbetsplatser. Dessutom publiceras SD-arnas namn av Expo med syftet att de ska frysas ut i samhället, de ska förlora sina jobb och uppdrag om de överlevt Afas mordförsök."

Expo har blivit reträttplats för vår kära landsförrädare Mona Sahlin som nu sitter i styrelsen. "Måna Muslim har blivit sista spiken i kistan för Såssarna. Låt oss hoppas att hon även slår in sista spiken i Expos kista."

En organisation som finansieras av LO för att smutskasta Sverigedemokraterna så att arbetarklassen inte börjar rösta på dem.

Överklassvänstern kastar skit på vanliga människors oro över massinvandringen och det ökande våldet, och påstår att denna oro skulle vara rasistisk. Vi ska hålla till godo och inte klaga över rån och våldtäkter. Fattar inte dessa journalister att otaliga våldsdåd sker dagligen, det räcker att de läser rubrikerna i sina egna tidningar. Men de fattar mycket väl, det är därför vi bara får reda på bråkdelen av vad som händer, de censurerar bort det mesta.

Svenskar är positiva till invandrare som anpassar sig, just precis. Det har väl inget med rasism att göra, att konstatera att en oproportionerligt stor del av våldsmän och kriminella har muslimsk bakgrund. Islam är ingen ras, den har inget med hudfärg att göra utan är ett tankevirus som sitter i huvudet.

12 Kommentarer:

Spjutflickan sa...

Jubel i Sverige?

Brev til bloggen på norsk landsmål:

Svenskane jublar over den nye tronarvingen. Dette er omtale vi har sett i media i dei siste dagane. Men det er visst ikkje alle svenskar som jublar i desse dagar. Smålandsposten melde den 21.2.12 at over 30 000 somaliske barn er venta til Sverige i dei neste to åra. Dette som følgje av ein dom i ”Migrasjonsoverdomstolen” som inneber at det no skal bli lettare å foreine familiar gjennom DNA- testar.

Debatten om innvandring er blitt fullstendig ”forgifta” i Sverige. Ytringsfridomen der har truleg dei verste kåra i Europa – Aust inkludert, i slike saker. Norge har vel ikkje lege så langt bak svenskane i løypa – også her? Truleg er den svenske nasjonen – saman med monarkiet, på veg mot grava. Så spørst det om ikkje Norge går med i dragsuget?

Magnar A. Bakke

Roland Pettersson sa...

Ja jag har svårt att tro att Mona Sahlin får det jobb som ILO-ordförande som hon sökt, inte ens svenska LO stöder henne. Så Expo får nog behålla Mona.

MA sa...

Otto sa...

Expo är en fantastisk tidsskrift.

Knute sa...

MA, din kommentar kan inte publiceras på grund av personangrepp på kommentatorer och SD-politiker.

Jag håller med om att det är rimligt att högerextrema bevakas. Visst, om man med högerextrem avser sådana som Breivik. Men det är en uppgift för Säpo, inte för en åsiktsregistrerande och telefonavlyssnande stiftelse som bryter mot våra lagar med 7-partiets tysta medgivande och ekonomiska stöd.

Du påstår att nästan alla som slutat som SD-politiker har gjort det av andra skäl än hot/våld, men det kan du knappast veta. Så blunda inte för att demokratiskt valda politiker hotas och misshandlas. Det kallas för högmålsbrott och kan ge sex års fängelse.

Karl-Otto sa...

Expo är en fanatisk tidsskrift.

Ann-Marie sa...

Med tanke på hur det gick för såssialdemokraterna med Måna Stahlin i ledningen kan man hoppas att hon gör samma för Expo.... Hon kan kanske ägna sig åt lite extra Tobleroneinköp också.

Steve sa...

Har ni sett artikeln ”Trakasserier tvingar familj att fly” i Sydsvenskan idag? Rosengård. Halv invandrarfamilj, en kvinna är samman med en palestinier osv, men sonen i fredags misshandlad till medvetslöshet och hjärnskakning, hon själv döv på ena örat av en smällare. Flera år av trakasserier. Osv.

Steve sa...

"Grateful Libyan people thank Britain for their liberation from Gadaffi" (James Delingpole, Telegraph). Så här, nämligen:
"Libyen: Islamister förstör judiska och kristna gravar". Och kyrkogårdskorset. Youtube 4 min

Steve sa...

Arab Springtime For Hitler? Gravskändningen i Libyen får en riktigare beskrivning hos Powerline. Tyskarna under Rommel hade ju 1941-42 nått fram till El Alamein i Egypten, men drevs sedan (av Montgomery) tillbaka mot Tunis. Det är en brittisk kyrkogård i Benghazi som libyerna nu slagit sönder. Samma libyer som i mars förra året med hjälp från bl.a RAF gjorde sig fria från Khadaffi. (Fria? Tja…)
Det stora korset som (också) slås sönder är ett minne över de 150 britter som ligger begravda här.

Knute sa...

Expo uppmanar till mord på SD:are i en osedvanligt osmaklig bild i sin Facebookgrupp “Sverigedemokraterna har fel”.

http://avpixlat.info/2012/03/07/expo-uppmanar-till-mord-pa-sdare/

Knute sa...

De demokratifientliga vänsterextremisterna Expo planerar att öppna sig en egen journalistutbildning. Som om det inte räcker att alla landets redan befintliga journalister darrar av skräck inför Aschbergs stormtrupper, nu tänker man likt Al Qaida starta sitt eget träningsläger för arga unga män och kvinnor som kanske inte alltid tänker innan de handlar. Detta passar antidemokraterna utmärkt, nya Expo-jugend att lära upp och skicka ut som åsiktspoliser och informatörer på landets tidnings- och Tv-redaktioner så att man är helt säker på att ingen hemfaller åt olagligt feltänk á la Orwells 1984.

http://www.saccard.blogspot.se/2012/08/de-toleranta-tolererar-allt-mindre.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.