24 april 2012

En unken pöl

"Islam är en åder av friskt vatten" kan man läsa i SvD. Påståendet kommer från Poirier Martinsson, en skribent som kallar sig kristen och konservativ.

Naturligtvis har han fel, islam har en unken syn på det mesta. Det är knappast friskt att behandla kvinnor som boskap. Islams form av "konservatism" är extremare än något som förekommit i det kristna Europa.

Poirier Martinsson sällar sig till gänget som efter Breiviks dåd till varje pris ska framställa muslimer som offer.

Samma förvrängda verklighetsuppfattning hittar man i Ekstra Bladet:

"Breiviks beretninger er pinefulde for muslimer. Den voldsomme eksponering af de forfærdelige hændelser kan forårsage posttraumatiske stresssymptomer."

Det är möjligt att det fanns muslimer bland ungdomarna på Utöya, men det var i egenskap av norska socialdemokrater som han mördade dem.

När massmedierna refererar att Breivik påstår sig vilja skapa en ”kristen” motvikt till al-Qaida blir det riktigt motbjudande. En kristen mördar inte ungdomar på ett sommarläger, han beskyddar dem. Man får misstanken att vissa journalisters rapportering verkar gå ut på att med skadeglädje klumpa ihop Breivik med allt som inte är vänster, inklusive kristendomen.

Det är inte nog med att kristna förföljs i Egypten och Nigeria och på andra håll i den islamiska världen - med benägen hjälp från Breivik pågår drevet mot kristna även i svensk media.

Breiviks knutna näve i rättssalen är en klassisk kommunisthälsning, inte en Hitlerhälsning som vissa journalister av okunnighet eller illvillighet påstår. Det går kanske på rätt ut, Hitler som Stalin, men rätt ska vara rätt.
. . Breiviks nyttiga idioter i Sverige:


. . Asgamar

15 Kommentarer:

Knute sa...

Posttraumatiska stressymptom? En kommentar:

"Stakkels muslimer. Tænk at de skal udsættes for disse udpenslede beretninger om mord.

Det må vække mindelser om Muhammeds morderiske handlinger, som muslimerne har måttet lægge ører til gennem hele deres opvækst.

Jeg tænker f.eks. på Muhammeds pædofile voldtægt af en 9-årig, på de mange halshugninger han udførte personligt, på hende den gamle dame de spændte fast til to kameler og flåede midt over, på manden som blev spændt fast til jorden hvorefter de tændte bål på maven af ham, på piskningerne, på dem som fik hugget hænder og fødder af og måtte forbløde i ørkenen og på alt det andet.

Når de stakkels muslimer så oven i det skal høre, at Anders Breivik har skudt 69 mennesker, så er der sandelig ikke noget at sige til, at de får traumer. Det er jo forfærdeligt."

http://www.uriasposten.net/archives/36302#comment-1172151

Cello Jr sa...

Jag tror att det var katoliken Piorier Martinsson som skrev det där. Påven är invandringsvänlig. Orsak är förstås att tredje världen är en bättre marknad för kristna kyrkor än det hedonistiska väst. Därför gör man kristendom av invandringsfrågan och erinrar sin flock om det universella i frälsningsarbetet och om det hinsides, vilket gör en nations födelse eller död till en synnerligen oväsentlig fråga.

Anonym sa...

Det har skett en liknande händelse i SVerige. Han som genomförde det hette Anton Nilsson, han blev senare benådad.

Biskop Kyrillos sa...

Begriper inte att man som kristen och därtill Rom.katolik kan ha denna uppfattning. Här är det verkligen "sand i ögonen och grus i hjärnan."

Knute sa...

Kirkeskat bliver brugt til at aflønne muslim. Vollsmose Kirke i Odense har ansat en muslim som kulturformidler, selv om kirkeskatten skal gå til at fremme det kristne liv i sognet.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1747485.ece

Knute sa...

Islamisk press på filmindustrin har medfört en ganska så markant självcensur.

Ju mer filmindustrin är villig att kränka Kristendomen och Judendomen, desto mindre villig att förnärma Islam.

Fråga varför Emmerich, tysk regissör av katastroffilmer, vägrade att visa en scen där Kaaba blev förstörd, medan han inte har några betänkligheter att visa hur den berömda statyn av Kristus i Rio de Janeiro blir förstörd.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/04/filmverdenens-ynkelige-hykleri.html

http://www.americanthinker.com/blog/2012/04/the_film_industrys_selective_bravery.html#ixzz1swbk0QGA

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det var inte bara Emmerich av dom stora Hollywood-regissörerna som fegade ur. Även Ron Howard när han gjorde uppföljaren till Da Vanci-koden. I romanen Änglar och demoner är mördaren tydligt beskriven som arab. I filmen är det en dansk skådespelare, minns inte namnet på rak arm men han gjorde nyligen rollen som Dirch Passer i filmen om samme person. Så ängsligheten att förnärma mohammedaner är mycket stor i drömfabriken. Lägg även märke till att när det actionfilmer som handlar om nåt terroristbrott, så är det i stort sett aldrig som terroristerna är araber eller ens negrer längre. Oftast så purvita som möjligt vilket ger ett löjets skimmer över hela historien eftersom det nästan aldrig stämmer över med verkligheten.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kom på namnet på skådisen spontant och utan att googla. Hoppas jag bara får stavningen rätt. Nicolai Kaas-Lie var det nog.

Ann-Marie sa...

Ja du Robin, det var ett tag sedan det gjordes en film där musslor/araber var "the bad guy". Vi får nog gå tillbaks till 80-90-talet för det. Suck! Det är nog därför jag inte ens ids bry mig om filmer idag. Allt är om demoner, fantasy, varulvar och annat sk!t. Det är för mycket PK i film också.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Fast jag gillar filmer med övernaturliga toner och det har jag alltid gjort. Naturligtvis kan jag vara genre-överskridande också när jag känner för det. När dom gjorde den första Die Hard-filmen så valde dom att göra terroristerna till tyskar. RAF var väl överspelad sedan tiotalet år vid det laget minst. Fast ungefär samtidigt gjordes B-filmen Wanted Dead or Alive där Rutger Hauer spelar en bounty hunter på jakt efter en arabisk terrorist, spelad av Gene Simmons från Kiss av alla människor. Kanske inte lika känd som Die Hard men som trots allt har spawnat en känd one-liner, nämligen "Fuck the bonus!". Finns naturligtvis på YouTube men rekommenderas inte om ni avskyr spoilers. LOL

a Martin sa...

”Det är möjligt att det fanns muslimer bland ungdomarna på Utöya, men det var i egenskap av norska socialdemokrater som han mördade dem.”

Han tycker väl lika illa om båda, den onyanserade tomten.

Knute sa...

Djävulen och jungfrun

"Man märker att professor Nina Witoszek tvingats fly från en diktatur, när hon analyserar den norska psyket. Oskuldssyndromet är om möjligt värre i Sverige, där svaret på tragedier och övergrepp varje gång är att öppna kyrkorna, bilda sorggrupper, gå in fackeltåg och sjunga. Det är inte det sättet man överlever på, i det samhälle som politikerna omedvetet - för de är ju själva norska och svenska idylliker - har skapat. Barbarerna har övertaget över allsångarna."

Den norska oskulden

Knute sa...

På tal om Breiviks kommunisthälsning: massmördaren Mangs i Malmö var till helt nyligen medlem i Vänsterpartiet. När ska V hållas ansvarig för Mangs handlingar såsom svensk pk-media vill hålla andra ansvariga med samma logik…?

http://kentekeroth.se/2012/05/07/mangs-delar-varldsbild-med-svmp/

gäster sa...

Avpixlat:

"Den självgode och uppblåste SvD-kolumnisten och chefen för Timbro medieinstitut, Roland Poirier Martinsson, har sina ljusa stunder. Idag var inte en sådan dag. Genom att använda en icke-modererad kommentar på en blogg och rycka den ur sitt sammanhang drar han den märkliga slutsatsen att Sverigedemokraterna är 'mycket värre än jag trodde'.

Inlägget som kommentaren tillhör på nättidningen Fria Tider har totalt 129 kommentarer. Av dessa har alltså Poirier Martinsson ryckt ut en för att dra ovanstående slutsats. Med samma logik skulle man kunna idiotförklara vilken tidning som helst i Sverige där kommentarer tillåts.

Och vem denna person som skickat länken till Poirier Martinsson är, 'anställd av SD i riksdagen', lär vi aldrig få veta. Och vad SD har med Fria Tider att göra lär även det förbli en gåta."

http://avpixlat.info/2012/05/21/roland-poirier-martinssons-markliga-slutsatser/

Fria Tider som ibland balanserar på gränsen till antisemitiska konspirationsteorier har absolut inget med SD att göra. Sverigedemokraterna är det enda parti i Sverige som entydigt tar ställning för judar och Israel mot islams antisemitism. Poirier är ute och cyklar, det är inte bara islam han är okunnig om.

Miguel Gabard sa...

Kanske är det svårt att se Brejvik i sitt sammanhang men jag tycker att det är fel att diskutera vad han är ute efter eller om han är sjuk eller frisk. Än mindre tycker jag om att diskutera vad Islam eller Kristianism har för historiska bakgrunder eller vad de står för och inte står för.

Han måste få betala för vad han har gjort. Förutom det så är han en produkt av samhället idag och det är det som är det viktigaste. Det finns andra som har lite andra tankar kring honom och vad han representear. Läs och begrunda:

http://perraj.wordpress.com/2012/04/21/breivik-och-extremismen/

http://www.dn.se/kultur-noje/karl-ove-knausgard-breivik-slaktade-unga-manniskor-av-samma-radsla-for-granslosh

http://www.gabard.se/?p=90

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.