06 april 2012

Smaklöst av vänstern

Ett gäng 16-åringar misshandlade en 61-årig man på Kortedala torg utanför Göteborg. Mannen vårdas fortfarande på sjukhus och har livshotande skador efter ett antal sparkar mot huvudet. Efteråt skröt de och berättade för alla kompisar om vad de hade gjort.

Nationaldemokraterna har sökt och fått tillstånd för ett torgmöte idag långfredag, för att protestera mot ”dagens mångkulturella samhällsexperiment”. Rättvisepartiet socialisterna uppmanar till motdemonstration mot ”rasism”, vilket man inte kan tolka på annat vis än att de vill ta förövarna i försvar.13 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad är mer smaklöst? Att använda denna händelse för sin egen politik eller protestera mot just detta?

Det ND gör är smaklöst. Det är så otroligt lågt. Skäms.

Förälder sa...

Du har helt rätt. Dagens vänster kämpar med dubbeltänket som ledstjärna, helt enligt parollerna Krig är Fred - Frihet är Slaveri - Okunnighet är Styrka..

http://www.realisten.se/2012/04/05/valdet-mot-svenskarna-ar-verkligt/

Anonym sa...

Gruppvåldtäkten i Mariannelund.
Mordet i Ludvika.
Och nu misshandeln i Kortedala.

Det är ju smaklöst att vänstern använder denna demonstration för sin egen ställning i frågan. Dnen misshandlade mannen kommer aldrig att resa sig igen, medans de som misshandlade ska skyddas till varje pris. Osmakligt.

Anonym sa...

Till Anonym
Hur vet du att detta parti använder denna händelse för sin egen politik och inte för att protestera mot det meningslösa våldet? Hur vet du det? Förklara nu i så fall hur du vet det. Och hur kan du vara säker på att du inte inbillat dig det? Kan du läsa tankar? Har du läst deras tankar?
Angående smaklöshet: Vilket är mest smaklöst - att 6 personer helt meningslöst nästan sparkar ihjäl en försvarslös människa eller att några demonstrerar emot detta? Jag kan redan på förhand säga att jag vet vad du kommer att svara - krystade bortförklaringar.
/SB

Anonym sa...

Det märkliga är att vänstern är ute och demonstrerar FÖR rasistiskt våld idag.

Jacob

Anonym sa...

Jacob
Det är väl inte märkligt alls? De följer sina läromästare utan någon som helst eftertanke!

gäster sa...

Berättat av ögonvittne: När polisen skulle ta sig från Kortedala Torg anfölls dom av cirka 200 invandrarungdomar och några “rättvisa”- partister, som sparkade på polisbilarna och kastade bengaliska eldar omkring sig. Ett träd tog eld. Det finns även uppgift om stenkastning i något fall. Detta var en attack helt riktad mot polisen när ND hade lämnat platsen.Vanliga människor flydde i panik. Det handlar om en ny attack mot det svenska samhället. Våldet härskade återigen i Kortedala. Precis som en söndag för två veckor sedan.

http://sdpartille.wordpress.com/2012/04/07/videor-fran-demonstrationerna-pa-kortedala-torg-langfredag-den-6-april-2012/

Knute sa...

Varje vecka tillkommer 1147 nya utlänningar i Sverige, emot bara 147 infödda svenskar.

http://snaphanen.dk/2012/04/08/om-fem-ar-er-jeg-dod/

http://affes.wordpress.com/2012/04/07/sverige-i-forandring/

Anonym sa...

Hörrdu där högst upp som pratar om smaklöshet! Civilkurage är dåligt med risk att bli utpekad som rasist. Att Låta etablissemanget (Kortedala i det här fallet) skrika om ”rasism” när folk vill rädda liv?!? ...och sedan komma och påpeka att de bara är ute efter att vinna politiska pluspoäng. Det finns ett gammalt uttryck som jag tror stämmer in på detta: Den som sa det han va det!

Smaklöst av vänsterextreminister... smaklöst. /uppriktigt arg ung kvinna.

Anonym sa...

Det tråkiga är att man inte kan gå ut och protestera mot samhällsfenomen längre och bara var en vanlig medborgare. Ingen vågar demonstrera för antingen blir man hopklumpad och ett alibi för den våldsförhärligande vänstern eller den hatiska högern. Kan ni inte bara alla sluta med ert larv och låta oss ha våra gator för oss själva... /Lucke

Berit sa...

Jag antar att det du kallar "samhällsfenomen" värt att protestera emot, inte bara tillkom av en slump utan orsakats av politiska strävanden från det ena eller andra hållet?
Liberaler (vänstern )är flockdjur och deras identitet är knuten till gruppdynamik. Konservativa och Libertarianer, (högern) (om man bortser från den djupt religiösa gruppen ) anser att deras identitet är centrerad på individen.
"Vänstern" anser att den grupp de tillhör har rätt till egendom och service från produktiva människor.
"Högern" anser att individen har rätt att försvara sitt liv och sin egendom från att plundras av massorna.
Där har du "larvet" i ett nötskal om du anser att bara du och de dina har rätt till gatorna är det definitivt en vänster-politisk åsikt.....marxistisk, skulle jag vilja säga.

Anonym sa...

Islam (för det ÄR muslimer vi talar om, det vet vi alla) är en nazistisk, nihilistisk dödskult, så varför förvånas över att muslimer beter sig som nazistiska nihilister?

Ulf Claesson

Knute sa...

Kortedalamisshandeln: gärningsmännen fick mild ungdomstjänst (12 timmars utvecklingssamtal)

http://avpixlat.info/2012/09/18/kortedalamisshandeln-garningsmannen-fick-mild-ungdomstjanst/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.