08 april 2012

Real Madrid gör knäfall för islam

Real Madrid - "Kungliga Madrid" - är som alla vet namnet på en världskänd spansk fotbollsklubb, men nu dras det hedervärda namnet i smutsen, eftersom de gör knäfall för islam. Jag undrar om det hänger ihop med att sportchefen Zinedine (foto) är muslim?

Pi-news berättar att klubben är i gång med att bygga en gigantisk lyxig fantasivärld med namnet "Real Madrid Resort Island" för en miljard dollar i Förenade Arabemiraten.

Det ska väl bli till en arena med havsutsikt, 5-stjärniga hotell, nöjespark, föreningsmuseum, gym och mycket mer.

Den avgörande punkten: Real Madrid har av tradition ett kors i sin logotyp. Det ska nu bort från fotbollströjan. Det kan ju störa muslimer i Förenade Arabemiraten. Islam är inte tolerant mot andra religioner.

Fotbollsklubben Real Madrids styrka och kraft är således - när det kommer till kritan - ingenting värt!

Tøsedrenge!

Tidigare har vi hört att en islamisk (turkisk) fotbollsklubb krävde Schweiz kors borttaget från en schweizisk fotbollsklubbs tröjor. Det verkar inte finnas någon gräns för de främmandes fräckhet mot sina uppoffrande värdfolk. Ut med dem!

Man har tagit bort det schweiziska nationalitetsmärket, det grekiska korset, från tröjorna och satt något krims-krams i stället som ingen kan läsa på avstånd. Är det kanske arabiska?

Däremot spelar turkarna vidare med den muslimska månskäran på sina tröjor. Våra ledare kapitulerar helt enkelt på alla nivåer för den aggressiva islam och medlöpande egocentriska EU-politiker.

Fler bedrövelser: Också FC Barcelona eliminerar kors i logo för att appellera till muslimer i Europa och Mellanöstern:

"FC Barcelona tecknade nyligen en femårig 150.000.000 € ($ 200 miljoner) tröj-sponsring med Doha-baserade Qatar Foundation, en så kallad välgörenhetsstiftelse som av den spanska tidningen El Mundo har anklagats för finansiera den extremistiske imamen Yusuf al-Qaradawi, en förespråkare av terrorism, hustrumisshandel och mordisk antisemitism. Avtalet tillåter Qatar Foundation att placera sin logotyp på FC Barcelonas officiella lagtröja."

FC Barcelona, med och utan ‘Cruz de San Jorge’

6 Kommentarer:

Gertrud sa...

Hør nu her, alle I mange fodboldsentusiaster og holigans rundt om i Europa! Har I tænkt på, at når I hujer og brøler jeres begejstring ud på tilskuerpladserne eller synger jeres nationalsang, så har jeres fantastiske idoler på grønsværen underkastet sig en fremmed og brutal ideologi! Når I tiljubler dem (i stedet for at styrke deres selvværd og identitet), så gør I jer til en del af den underkastelse, som de har ladet sig købe til.
Mange mennesker lader sig som Judas besnære af penge og sælger deres sjæl for dukater.

Anonym sa...

Money talk >>>> bullshit walks >>>>

Anonym sa...

Islam är en ideologi som måste stoppas till varje pris. Hör inte hemma i kristna Europa.

Anonym sa...

Också Ferrari har en mångmiljard team park i Förenade Arabemiraten. Men allt det här är en drope i havet jämförd med de business west gör med diktaturen China. China har dessutom snart hela Europa och USA i sina djupa fickor då man betalt alla EU's och USA's lån. Är det ingen som reagerar över det? 60 år sen var det Judarna som pekades ut för precis allt det här men ni tog hand om de. Är det muslimernas tur snart?

Anonym sa...

Gör alla muslimer en tjänst och ta ditt liv..:) De här e bara början... Vi ska ta över hela europa och de ska vi utan krig...;)

Knute sa...

När bollsparkararistokratin inkasserar svindlande inkomster från föreningar som tekniskt sett är konkurs så lever den på maktens nåder. Vad händer när nu makten själv är på väg mot bankrutt?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/makten-har-inte-ens-rad-med-skadespel_7283479.svd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.